Cum să obține craniul de nisip în halo 3

Descărcați noua versiune Mythic Map Pack pentru Halo 3 și doriți să începeți imediat să câștigați aceste realizări complicate? Găsirea acelui Câmp de Sandbox evaziv în harta sandbox-urilor nu este o operă ușoară! Vă va lăsa să căutați o mare de nisip timp de ore și apoi să muriți de la tutorii timp de mai multe ore. Dacă vrei, poți sări peste lacrimi și-ți revii o dată pentru totdeauna. Vedeți cum după salt.

Paşi

 1. Începeți o sesiune Forge pe hartă Sandbox.
  1
  Începeți o sesiune Forge pe hartă Sandbox. Acest lucru se poate face prin selectarea Forge din meniul principal și selectarea hărții Sandbox de la cele disponibile. Colectarea craniilor mitic este infinit mai ușoară atunci când vă aflați într-o sesiune Forge, mai degrabă decât jocul personalizat.
 2. Introduceți modul editor (sau formularul de oracol) apăsând pe UP pe D-Pad după ce ați început să jucați.
  2
  Introduceți modul editor (sau formularul de oracol) apăsând pe UP pe D-Pad după ce ați început să jucați. Asigurați-vă că, dacă nu sunteți gazdă, jucătorul care a permis tuturor jucătorilor să intre în modul editor.
 3. Găsiți zona hărții în care se află craniul.
  3
  Găsiți zona hărții în care se află craniul. Mergeți direct spre marginea hărții de la baza roșie la nivelul de mijloc (baza roșie este cea cu coloana roșie de lumină deasupra acesteia); dacă vă confruntați în direcția corectă, veți vedea un soare setat și un zid pe jumătate submersat. Craniul este într-o baie între două dune de nisip, chiar la baza peretelui. Pentru a găsi cu ușurință craniul, intrați în modul Teatru al Halo 3 și vizualizați filmul din sesiunea dvs. pe Sandbox. Când apăsați pe Y pe controlerul dvs., acesta permite camerei să se miște liber și puteți să vă deplasați peste limita hărții fără să vă faceți griji că ați fost atacați de gardieni. Odată ce ați găsit craniul, vă puteți întoarce la Forge cu o mai bună cunoaștere a locului unde să vă uitați.
 4. Dodge atacurile tutorelui în modul editor folosind forța de tracțiune (apăsând și menținând apăsată pe butonul Stânga) și deplasându-se în linii verticale și orizontale odată ce ați depășit limita hărții.
  4
  Dodge atacurile tutorelui în modul editor folosind forța de tracțiune (apăsând și menținând apăsată pe butonul Stânga) și deplasându-se în linii verticale și orizontale odată ce ați depășit limita hărții. Acest lucru devine mai ușor dacă îl faci jucătorilor invulnerabili să se deterioreze cu scuturile de 4X și cu rata de reîncărcare de 200% - gardienii te vor ucide, dar va fi mai greu pentru ei.
 5. Decideți ce metodă de a ajunge la craniul Sandbox pe care doriți să îl utilizați, deoarece există multe.
  5
  Decideți ce metodă de a ajunge la craniul Sandbox pe care doriți să îl utilizați, deoarece există multe. Unii iau mai mult timp decât alții, în timp ce unii au nevoie de ajutorul prietenilor. Indiferent de situație, de îndată ce treci peste limita hărții, gardienii (sau protectorii hărții reprezentați de turnuri înalte de santine) vă vor trage cu mai multe fascicule laser cu un scop excelent. Iată câteva metode: Spawn un nod expeditor teleport undeva în mijlocul hărții. Încă în modul editor, se produce un nod receptor și îl trageți cât mai departe spre craniu. Va cădea la pământ atunci când veți fi uciși de către gardieni. Când reînsuflețiți, apare un scut cu bule lângă lângă nodul expeditorului teleport și îl ridicați în modul player. Introduceți teleportatorul și aruncați ecranul cu bule imediat ce ieșiți din nodul receptorului teleport prin apăsarea tastei X de pe controler. Odată ce ați intrat în ecranul cu bule, intrați din nou în modul editor și creați mai multe scuturi cu bule. În modul jucator, presupunând că ați abandonat teleportul aproape de craniu, ar trebui să puteți forma o cale de scuturi cu bule pe craniu. Un videoclip cu această metodă poate fi văzut aici pe YouTube.
 6. Schimbați din nou modul de redare în formatul jucătorului (dacă nu sunteți deja în el) apăsând din nou pe UP pe D-Pad și ridicați craniul apăsând Bunkerul din dreapta când vi se solicită.
  6
  Schimbați din nou modul de redare în formatul jucătorului (dacă nu sunteți deja în el) apăsând din nou pe UP pe D-Pad și ridicați craniul apăsând Bunkerul din dreapta când vi se solicită. Aveți grijă să nu fiți uciși de gardieni înainte de a vă pretinde. Felicitări, tocmai ați găsit Craniul de nisip!
 7. Verificați statisticile pentru jocurile Xbox 360 și statisticile privind realizările și veți vedea că realizarea Craniului Sandbox a fost deblocată pentru 25 de gamerscore.
  7
  Verificați statisticile pentru jocurile Xbox 360 și statisticile privind realizările și veți vedea că realizarea Craniului Sandbox a fost deblocată pentru 25 de gamerscore. Este reprezentat de un craniu cu o imagine oracolă pe frunte.