Cum să vă condiționați unghiile

Iată câteva sfaturi utile pentru a vă condiționa unghiile frumoase.

Paşi

 1. Hidrata.
  1
  Hidrata. Puteți utiliza o loțiune de mână normală pentru a reduce crăparea și uscarea unghiilor și degetelor.
 2. Aplicarea îngroșătorilor de unghii poate ajuta de asemenea etanșarea umezelii și asigurarea suprafeței dure peste unghii.
  2
  Aplicarea îngroșătorilor de unghii poate ajuta de asemenea etanșarea umezelii și asigurarea suprafeței dure peste unghii. Dermatologii recomandă de obicei compușilor de întărire a proteinelor sau produselor care conțin nylon mai degrabă decât cele fabricate cu formaldehidă, ceea ce cauzează reacții la anumiți oameni și reprezintă un risc pentru sănătate. Încărcătoarele de unghii sunt disponibile în secțiunea de unghii și machiaj din majoritatea magazinelor. Contrar unor afirmații promoționale, totuși proteinele și alte substanțe aplicate pe suprafețe nu se scufundă sau nu "hrănesc" unghiile.
 3. Grijă pentru cuticulele tale.
  3
  Grijă pentru cuticulele tale. Cuticula este zona în care pielea se conectează la unghii. Cuiul creste din cuticula, asa ca mentinerea hidratata este importanta pentru conditia unghiilor. Evitați tăierea sau ruperea cuticulei. Dacă faceți o manichiură, apăsați-o ușor și lăsați-o să formeze forma în mod natural, pe măsură ce crește și este presată înapoi. Cuticula poate fi hidratata cu lotiune de mana sau cu ulei de cuticula specializat din sectiunea machiaj si unghii.
 4. Utilizați maniere bune mani.
  4
  Utilizați maniere bune mani. Înainte de a picta unghiile sau de a aplica unghii false, utilizați întotdeauna un strat transparent de bază pentru a proteja unghia. O polish creată special ca un strat de bază va avea un impact mai mic asupra unghiei decât o lustruire tipică poloneză, poloneză colorată sau lipici. Atunci când eliminați unghiile false, folosiți acetonă și nu le rupeți cu forța. După utilizarea acetonă, spălați-vă pe mâini și aplicați moisturizer pentru a evita uscarea cauzată de substanța chimică.