Cum să alegi o scoala online

Cursurile online sunt extrem de solicitate, deoarece gradul de colegiu on-line oferă elevilor confort, flexibilitate și conveniență de a câștiga o diplomă de liceu on-line sau un grad de colegiu.

Paşi

 1. Căutați o instituție acreditată.
  1
  Căutați o instituție acreditată. Majoritatea zonelor vor avea o agenție de acreditare.
 2. Verificați dacă programul pe care îl căutați este acreditat.
  2
  Verificați dacă programul pe care îl căutați este acreditat. Pentru ca o diplomă să fie oficială și legală, ea trebuie să fie acreditată de un consiliu de acreditare recunoscut. Confirmați legătura din Resurse pentru panourile de acreditare recunoscute de Departamentul pentru Educație al SUA.
 3. Asigurați-vă că școala sau colegiul are o adresă reală de corespondență.
  3
  Asigurați-vă că școala sau colegiul are o adresă reală de corespondență. Unele instituții de diplomă nu vă vor da adresa, ci folosiți adresa unei afaceri terțe. Deci, dacă există ceva de genul asta, atunci se confirmă faptul că colegiul sau școala este falsă.
 4. Asigurați-vă că întreprinderile și organizațiile profesionale sunt autentice, deoarece majoritatea oamenilor urmăresc un program de studii on-line pentru a-și menține pregătirea profesională, dar că formarea este valabilă doar ca reputația profesională a școlii.
  4
  Asigurați-vă că întreprinderile și organizațiile profesionale sunt autentice, deoarece majoritatea oamenilor urmăresc un program de studii on-line pentru a-și menține pregătirea profesională, dar că formarea este valabilă doar ca reputația profesională a școlii.
 5. Notă Asociația Internațională pentru Învățarea Online K-12 (iNACOL) a elaborat un set de standarde publicate la 21 februarie 2008.
  5
  Notă Asociația Internațională pentru Învățarea Online K-12 (iNACOL) a elaborat un set de standarde publicate la 21 februarie 2008.