Cum să descarcă jocuri pe torrent

BitTorrent este un program software care vă permite să descărcați un singur fișier de la mai multe persoane simultan. Când descărcați un fișier utilizând BitTorrent, încărcați și alte părți ale fișierului pe care l-ați descărcat deja la alte persoane. Cu cât fișierul este mai popular, cu atât mai multe persoane îl distribuie și cu atât mai repede îl veți putea descărca. Există mulți clienți BitTorrent diferiți. [1]

Cap 1
Descărcarea și instalarea unui client bittorrent

 1. Descărcați un client torrent.
  1
  Descărcați un client torrent. BitTorrent este cel mai vechi client torrenting și încă se actualizează. Funcționează atât pe Windows cât și pe Mac OS X. [2] Alte clienți populari și recent actualizați de torrent sunt uTorrent, qBittorrent, Deluge și Vuze. [3]
 2. Instalați clientul torrent pe computer.
  2
  Instalați clientul torrent pe computer. Odată ce ați descărcat clientul torrent pe care doriți să-l utilizați, deschideți fișierul de instalare și urmați instrucțiunile de instalare pentru al instala în computer.

Cap 2
Găsirea și descărcarea unui joc utilizând un client bittorrent

 1. Utilizați un motor de căutare pentru a găsi un fișier torrent pentru jocul pe care doriți să îl descărcați.
  1
  Utilizați un motor de căutare pentru a găsi un fișier torrent pentru jocul pe care doriți să îl descărcați. Pentru a utiliza un client torrent, veți avea nevoie de un fișier .torrent. Puteți utiliza un motor de căutare pentru a căuta anumite tipuri de fișiere. Pe Google, tastați filetype: torrent și apoi numele jocului pe care doriți să îl descărcați. Tipul de fișier: căutarea torrent funcționează pe alte motoare de căutare, cum ar fi Bing, Yahoo !, și DuckDuckGo.
 2. Faceți clic pe unul dintre link-urile de rezultate ale căutării.
  2
  Faceți clic pe unul dintre link-urile de rezultate ale căutării. Site-urile de torrent au adesea o mulțime de anunțuri pop-up și anunțuri care ar putea fi nepotrivite pentru copii. Site-urile de torrent sunt, de asemenea, deseori închise din cauza încălcărilor drepturilor de autor și nu toate legăturile vor funcționa. Linkul cu rezultatele căutării vă poate duce către un site unde puteți descărca fișierul torrent sau puteți descărca direct fișierul. Site-urile de torrent afișează adesea numărul de semănători pentru fiecare fișier torrent. Semănătorii sunt persoanele care în prezent încarcă părți din fișierul torrent.
 3. Deschideți clientul torrent.
  3
  Deschideți clientul torrent.
 4. Deschideți fișierul torrent descărcat.
  4
  Deschideți fișierul torrent descărcat. În funcție de clientul torrent, puteți să faceți clic și să mutați fișierul torrent în fereastra clientului torrent pentru a deschide fișierul. De asemenea, puteți utiliza meniul Fișier pentru a deschide fișierul torrent. Dacă faceți dublu clic pe fișierul torrent, de asemenea, se va deschide deseori fișierul torrent în clientul tau torrent.
 5. Începeți descărcarea fișierului.
  5
  Începeți descărcarea fișierului. Majoritatea clienților torrent nu vor porni descărcarea fișierului până când nu îl porniți manual. Faceți clic pe fișierul torrent pentru ao selecta, apoi faceți clic pe butonul Start transfer. De obicei, arată ca un buton săgeată de joacă. Când începe să se descarce fișierul, veți vedea câte persoane descărcați din fișier și câte persoane le încărcați. Cu cât mai multe persoane încarcă sau seamănă cu fișierul, cu atât mai repede se va descărca. Când fișierul se termină descărcarea, puteți continua să înscrieți fișierul lăsând clientul torrent deschis. Fișierele de jocuri pot veni în mai multe formate de fișiere diferite pentru computere diferite. Asigurați-vă că descărcați versiunea corectă a jocului pentru sistemul de operare al computerului.