Cum să apară în știrile Google

Compania Google a fost înființată în 1998 cu misiunea "de a organiza informațiile din lume și de ao face universală accesibilă". Succesul lor ca societate comercială a fost reflectat în limba engleză. Google a devenit termenul de slang pentru orice căutare pe Internet. Google a decis să organizeze în continuare rezultatele căutării în imagini, videoclipuri, hărți, știri și cumpărături. Secțiunea lor de știri intenționează să atragă din cele mai bune surse de știri pentru a furniza o listă fiabilă de evenimente curente. Majoritatea legăturilor Google News au tendința de a veni de la știri mari sau de la mass-media; totuși, prin respectarea unor reguli stricte, site-urile mai mici pot posta știri și au poveștile prezentate în Știri Google. Acest articol vă va arăta cum să apară în Știri Google.

Paşi

 1. Publicați o știre actuală.
  1
  Publicați o știre actuală. Mulți oameni folosesc un format de comunicat de presă al relațiilor publice, pentru a se asigura că articolul lor apare ca poveste de știri. Povestea trebuie făcută în principal din text redat în codare HTML. Codarea HTML este un mod foarte frecvent de codare a site-urilor web. Documentul format portabil (PDF) nu este format HTML și nu va fi listat în Google News. Consultați persoana care postă povestea pe site-ul dvs., dacă nu sunteți sigur dacă site-ul dvs. utilizează codarea HTML. Dacă este vorba doar de un videoclip sau o imagine, acesta poate apărea în filele de căutare Google "Imagini" sau "Videoclipuri", dar nu va apărea în Google News.
 2. Asigurați-vă că articolul dvs. nu este unul dintre următoarele tipuri de articole:
  2
  Asigurați-vă că articolul dvs. nu este unul dintre următoarele tipuri de articole: informativ, cum-să, fictiv sau sfaturi. De asemenea, asigurați-vă că nu sunt anunțuri clasificate, anunțuri de posturi sau anunț de eveniment.
 3. Finalizați complet articolul înainte de a încerca să îl clasați pe Google News.
  3
  Finalizați complet articolul înainte de a încerca să îl clasați pe Google News. În prezent, fiecare site Google News sugerat este verificat sau "accesat cu crawlere" o dată. Dacă se fac modificări în poveste sau pe site, acesta nu va apărea pe linkul Știri Google. Trawlingul pe Web se referă la un program software care descarcă automat site-uri web dacă acestea îndeplinesc anumite criterii. Aceasta este ceea ce Google News utilizează pentru a-și alege programele de știri pentru a revizui cantitatea mare de sugestii de povești pe care le primește în fiecare zi.
 4. Formați o adresă URL unică care conține cel puțin 3 numere în ea.
  4
  Formați o adresă URL unică care conține cel puțin 3 numere în ea. Fiecare poveste pe care o sugerați pentru Știri Google trebuie să aibă o adresă URL unică permanentă. Multe site-uri post link-uri sau intrări de știri într-o singură pagină zi după zi. Pentru a apărea în Știri Google, adresa URL trebuie să fie o pagină unică, care nu va fi înlocuită de alte articole. De exemplu: www.bestsites.com/news.html nu ar fi acceptat, deoarece este probabil locul în care apar toate știrile. Totuși, www.bestsites.com/news123.html ar corespunde criteriilor Google deoarece este o subpagină unică pe site-ul dvs. Fiecare adresă URL trebuie să conțină cel puțin 3 numere. Aceste numere trebuie să fie unice pentru știri și nu pot fi un număr de 4 cifre care începe cu 19 sau 20 deoarece seamănă cu un an.
 5. Accesați pagina de suport pentru editori Google News pentru a sugera articolul dvs. de știri.
  5
  Accesați pagina de suport pentru editori Google News pentru a sugera articolul dvs. de știri. Găsiți pictograma "Trimiteți-ne e-mail" în formă de plic galben.
 6. Faceți clic pe primul link, "Sugerați conținut de știri.
  6
  Faceți clic pe primul link, "Sugerați conținut de știri. "Vă va întreba dacă sunteți un reprezentant al furnizorului de știri pentru acest conținut. Verificați cercul" Da ", care vă va întreba dacă știrea dvs. este listată pe un site, pe un site mobil sau pe un canal YouTube. de site-ul pe care îl utilizați în următoarele casete.
 7. Completați formularul din partea de jos a paginii.
  7
  Completați formularul din partea de jos a paginii. Ar trebui să listați adresa dvs. URL, autorii, locația, limba, categoriile și informațiile dvs. de contact, precum și orice altceva care este aplicabil știrilor tale. Apăsați pe "Submit" când ați terminat. Acest lucru va permite motorului Google News să acceseze cu crawlere site-ul dvs. pentru cerințele și datele.
 8. Căutați actualizări sau întrebări din căsuța poștală de e-mail care vă vor sugera că știrea dvs. a fost acceptată.
  8
  Căutați actualizări sau întrebări din căsuța poștală de e-mail care vă vor sugera că știrea dvs. a fost acceptată. Odată acceptată în Știri Google, articolul dvs. poate dura 1 până la 2 săptămâni pentru a apărea în căutările din Știri Google.