Cum să vă ajustați preferințele de e-mail pe pinterest

Pinterest este un site de social media care permite oamenilor să împărtășească imaginile pe care le-ar dori. Puteți face plăci individuale astfel încât să vă puteți păstra fotografiile organizate și grupate astfel încât să puteți găsi cu ușurință o imagine pe care ați publicat-o în trecut. A devenit un instrument excelent pentru mulți oameni care se bucură de diferite forme de poze și chiar de artă. Dacă întâmpinați probleme la configurarea preferințelor dvs. de e-mail, acesta este un instrument util care vă permite să personalizați lucrurile trimise direct la adresa dvs. de e-mail. Cu toate acestea, puteți schimba preferințele dvs. de e-mail numai prin intermediul unui computer desktop sau laptop. Derulați până la pasul 1 pentru a începe procesul.

Paşi

 1. Conectați-vă la Pinterest.
  1
  Conectați-vă la Pinterest. Mai întâi, conectați-vă la contul dvs. cu numele dvs. de utilizator și parola. Orice probleme cu acest lucru pot fi rezolvate printr-un sistem de recuperare a parolei care implică trimiterea unui e-mail la adresa dvs. de e-mail.
 2. Mergi la Setari.
  2
  Mergi la Setari. Când vă aflați pe pagina principală, faceți clic pe bara de profil situată în partea dreaptă sus a ecranului și apoi faceți clic pe "Setări".
 3. Derulați în jos la "Notificări de e-mail".
  3
  Derulați în jos la "Notificări de e-mail". â €
 4. Ajustați preferințele dvs. de e-mail.
  4
  Ajustați preferințele dvs. de e-mail. Există multe opțiuni pentru setarea notificărilor prin e-mail. Partea de sus vă permite să le dezactivați complet dacă doriți. Urmatorul set de optiuni implica obtinerea unui e-mail de fiecare data cand cineva "iti aduce PIN-ul", "iti place Pinul" sau "iti urmeaza, sau unul din placile tale". . Peste cele trei, aveți opțiunea de a vă trimite mesajele de poștă electronică imediat ce se întâmplă sau o dată pe zi, astfel încât să nu primiți e-mailuri toată ziua. Există și alte tipuri de e-mailuri pe care le puteți obține. Următorul set implică obținerea unui e-mail de fiecare dată când cineva "Comentează pe Pinul tău", "Vă trimite un PIN", "Vă invită la un consiliu al grupului" sau cineva din celelalte rețele sociale se alătură echipei Pinterest. Ultimul set de personalizare implică obținerea de e-mailuri de la "Modificări de preț pentru insignele pe care le adăugați", "Lucruri care s-ar putea să vă placă", "Anunțuri de știri și actualizări" sau "Invitații de sănătate" pentru a ne oferi feedback. € Acest lucru ar trebui să vă ajute să obțineți un mâner dacă primiți o cantitate covârșitoare de e-mailuri de la Pinterest sau dacă tocmai ați început să faceți ceva imediat