Cum să culcați variațiile spinner-ului

Spinarea spinarii este considerata una dintre cele mai periculoase tipuri de bowling pentru a se confrunta in special atunci cand bowler-ul a stăpânit livrările și poate face planuri de a înșela batsmenii!

Paşi

 1. Pentru a aluneca o googly, te prind mingea la fel ca tine pentru o pauza de picior, dar țineți-l așa palma ta se confruntă departe de tine.
  1
  Pentru a aluneca o googly, te prind mingea la fel ca tine pentru o pauza de picior, dar țineți-l așa palma ta se confruntă departe de tine. Pe măsură ce vă plimbați, vă aduceți cotul aproape de cap și rotiți încheietura mâinii, astfel încât spatele mâinii dvs. să se confrunte cu batsmanul. Spin mingea prin rotirea degetelor. Dacă se face bine, mingea ar trebui să se întoarcă de la picior la mâna dreaptă. În cazul în care batsmanul iese din creionul său și rataceste googly, el poate fi lovit.
 2. Pentru a arunca un topspinner, apucați mingea ca pe o pauză de picior.
  2
  Pentru a arunca un topspinner, apucați mingea ca pe o pauză de picior. Bowl-l ca și cum ai face un googly, dar nu-ți cocoșează încheietura mâinii în timpul acțiunii. Acest lucru ar trebui să împingă înainte, care va face mingea să se scufunde mai târziu și să sări mai repede.
 3. Pentru a aluneca un glisor, strângeți mingea așa cum ați face o pauză de picior, dar țineți-o astfel încât palma să vă confrunte cu tine.
  3
  Pentru a aluneca un glisor, strângeți mingea așa cum ați face o pauză de picior, dar țineți-o astfel încât palma să vă confrunte cu tine. Bowl în mod normal. Acest lucru ar trebui să împingă spate înapoi și ar trebui să se simtă ca o pauză de picior înfricoșător. Dacă este aruncat corect, cu toate acestea, mingea se va scufunda mai devreme și va rămâne mai jos la sol.
 4. Pentru a arunca o flipper, trebuie să țineți mingea așa cum ați proceda în mod normal, dar trebuie să aveți și degetul mare în partea laterală.
  4
  Pentru a arunca o flipper, trebuie să țineți mingea așa cum ați proceda în mod normal, dar trebuie să aveți și degetul mare în partea laterală. În loc să vă rotiți degetele și încheietura mâinii, pentru ao da în mișcare, îl prindeți între degetul arătător, degetul mijlociu și degetul mare, cum ar fi încercarea de ao stoarce. Flipperul va ieși mai repede decât o pauză de picior, nu se va roti și va rămâne aproape de pământ.