Cum să creează o factură de chirie în cărțile rapide

Proprietarii pot dori să utilizeze opțiuni moderne, de înaltă tehnologie, pentru a crea facturile și alte documente pe care le trimit chiriașilor în mod regulat. Stabilirea unui sistem software pentru facturile de închiriere poate ajuta la organizarea generală, precum și la păstrarea înregistrărilor. De asemenea, poate contribui la îndeplinirea sarcinii de a trimite facturile de chirie mai puțin consumatoare de timp. O opțiune este să creați o factură de chirie în QuickBooks. Acest program are toate funcțiile necesare pentru a sprijini facturarea chiriei și alte aspecte financiare ale administrării proprietății. Câțiva pași obișnuiți vor ajuta începătorii să creeze factura de chirie.

Paşi

 1. Colectați toate informațiile despre chiriaș, inclusiv numele complet și alte informații de identificare.
  1
  Colectați toate informațiile despre chiriaș, inclusiv numele complet și alte informații de identificare. Toate acestea sunt importante pentru a avea legătura cu chiria sau factura pentru a le face legitime. Asigurați-vă că aveți numărul unității de locuit potrivite pentru chiriaș. Fără aceasta, facturarea chiriei poate deveni confuză.
 2. Identificați cu claritate informațiile dvs. de afaceri și de contact pe factura de chirie.
  2
  Identificați cu claritate informațiile dvs. de afaceri și de contact pe factura de chirie.
 3. Selectați un șablon din QuickBooks.
  3
  Selectați un șablon din QuickBooks. Programul are o varietate de șabloane de factură care pot fi utilizate pentru factura sau factura de chirie.
 4. Alegeți comanda "crea factura" din meniul clientului.
  4
  Alegeți comanda "crea factura" din meniul clientului.
 5. Faceți clic pe "Customer: Job" pentru a selecta un chiriaș programat anterior.
  5
  Faceți clic pe "Customer: Job" pentru a selecta un chiriaș programat anterior. Dacă chiriașul nu a mai fost în sistem, utilizați comanda "Adăugați o nouă" pentru a configura un chiriaș nou. Utilizați toate informațiile de identificare pentru a introduce noul contact în QuickBooks.
 6. Utilizați urmărirea claselor după cum este necesar.
  6
  Utilizați urmărirea claselor după cum este necesar. Această caracteristică suplimentară a facturilor permite înregistrarea mai avansată a înregistrărilor.
 7. Introduceți elementele rând.
  7
  Introduceți elementele rând. Aici găsiți facturile proprietarului pentru suma de închiriere pe lună, precum și orice alte detalii aplicabile. Cunoașteți suma curentă de închiriere lunară. Suma care trebuie facturată trebuie să coincidă cu toate acordurile actuale cu un anumit tip. Acestea pot fi influențate de controalele chiriei, de majorările de chirii, de deducerile pentru îmbunătățirile imobiliare sau de alte acorduri specifice. Bilet pentru alte articole separate. Elementele cum ar fi costurile pentru animale de companie, ocupanții suplimentari sau alte costuri ar trebui abordate pe un element rând. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate de a enumera costurile separate de depozit de securitate în cazul în care chiriașul se îndepărtează și va trebui să utilizeze o parte a garanției pentru a plăti despăgubiri unității de locuit.
 8. Creați un mesaj pentru chiriaș.
  8
  Creați un mesaj pentru chiriaș. Folosind opțiunea de mesaj QuickBooks, proprietarul poate comunica direct despre destinatar direct cu elementele rând sau cu alte mementouri sau disclaimers.
 9. Utilizați o notă după cum este necesar.
  9
  Utilizați o notă după cum este necesar. Memoria este ceva privat care nu apare pe factură. Acest lucru poate fi util pentru diferite scopuri de administrare a proprietății. Includeți orice informații de închiriere înapoi, perioada de timp închiriată sau orice alte detalii ale câmpului de memorie. Acest lucru poate ajuta creditorul să urmărească cât timp a rămas pentru un anumit chiriaș și unde unitatea specială poate fi condusă dacă arenda este aproape sus.
 10. Utilizați instrucțiunile de imprimare sau trimitere pentru a vă ajuta la livrare.
  10
  Utilizați instrucțiunile de imprimare sau trimitere pentru a vă ajuta la livrare. QuickBooks permite utilizatorului să aleagă comenzi de tipărire pentru a expedia factura sau comenzi prin e-mail pentru a le trimite prin e-mail. Alegeți în funcție de acordurile curente cu chiriașul.