Cum să a călca o cămașă rochie

Puteți călări mai ușor o cămașă de rochie și obțineți rezultate mai bune urmând aceste instrucțiuni pas cu pas. Cu puțină practică, poți arăta că îți trimiți cămășile afară pentru a fi presată.

Cap 1
Obținerea setării perfecte

 1. Începeți cu un fier curat, de înaltă calitate.
  1
  Începeți cu un fier curat, de înaltă calitate. Un fier ieftin este mai probabil să aibă probleme, să vă înfunde sau să vă arde hainele.
 2. Umpleți camera de apă în fier cu apă distilată.
  2
  Umpleți camera de apă în fier cu apă distilată. Apa de la robinet poate bloca funcția de abur pe fierul dvs. în timp. Utilizați apă distilată sau apă îmbuteliată, dacă puteți.
 3. Ajustați înălțimea plăcii de călcat la nivelul tălpii.
  3
  Ajustați înălțimea plăcii de călcat la nivelul tălpii. Asigurați-vă că podeaua dedesubt este curată. Dacă nu aveți o masă de călcat puneți prosoape de baie curate pe o masă.
 4. Aveți un loc pentru a vă închide elementul.
  4
  Aveți un loc pentru a vă închide elementul. Dacă călcați mai mult decât o cămașă de dans sau mai mult de un articol, aveți umerase și un loc pentru a atârna cămașă, în timp ce celelalte articole sunt călcate. Un scaun din apropiere sau un mâner al ușii se poate face într-un vârf.
 5. Luați un prosop de mână sau două.
  5
  Luați un prosop de mână sau două. Veți avea nevoie de un prosop de mână pentru călcarea mânecilor. Nu este absolut necesar, dar va face mult mai ușor.

Cap 2
Călcarea mânecilor

 1. Desfaceți cămașa.
  1
  Desfaceți cămașa. Este important să deschideți cămașa pentru ao călca. Pentru unele cămăși, veți găsi că fierul mult mai ușor atunci când sunt înăuntru afară. Experimentați să răsturnați cămașa din interior pentru a vedea dacă îmbunătățește aspectul final.
 2. Citiți eticheta.
  2
  Citiți eticheta. Citiți eticheta conținutului de material și setați fierul pentru a se potrivi, eroare pe partea rece. Pentru amestec de bumbac / poli amestecați cu poliester. Dacă eticheta dvs. de îmbrăcăminte nu interzice aburul, utilizați aburi. Aceasta va face călcarea mult mai ușor.
 3. Puneți manșonul afară pe placă.
  3
  Puneți manșonul afară pe placă. Cu restul cămășii în lateral, așezați manșonul de pe masa de călcat. Manșeta ar trebui să fie la capătul îngust al plăcii. Puneți-l cât mai plat posibil, butonul de pe buton și împrospătați-l cu mâna.
 4. Aliniați cusăturile.
  4
  Aliniați cusăturile. Începând cu cusătura de pe partea inferioară a manșetei (cea care duce în axilă), aplatiți manșonul din punct până când se creează o altă "cusătură" pe cealaltă parte.
 5. Pulverizați amidonul pe manșon.
  5
  Pulverizați amidonul pe manșon. Luați niște amidon de pulverizare sau calibrare și pulverizați-l pe întreaga manșon, urmând instrucțiunile de pe cutie.
 6. Fierul maneca.
  6
  Fierul maneca. Fieruriți manșeta, pornind de la umăr și lucrați până la aproximativ 3 "de la începutul manșetei. Aveți grijă să nu vă călcați peste butoanele de dedesubt / / Dacă doriți să evitați aspectul în formă de cusătură, opriți doar de margini. Faceți un sfert de rotație pe manșon înainte de a face cealaltă parte și de a călca noul centru pentru a evita ridurile pe care le-ați fi ratat la margine.
 7. Fierăiește manșeta.
  7
  Fierăiește manșeta. Există o serie de modalități diferite de a face acest lucru. Deoarece din micile adunări și pliuri de pe manșeta cămășilor de îmbrăcăminte, aceasta poate fi o zonă foarte dificilă de a fier. Cum o veți face va depinde de efortul pe care doriți să-l puneți și cât de dramatic sunt adunările și pliurile pe manșetă.
  Puteți călca pur și simplu partea de jos a manșonului și manșeta în secțiuni mici, dacă doriți să economisiți timp și nu vă pasă prea mult de cum arată. Răspândiți pliurile și strângeți cu mâna și cu fierul Puteți înfășurați prosopul de mână într-o rolă strânsă (durând aceeași mărime ca și încheietura mâinii) și plasați-o în manșetă. Fier de acest lucru în loc pentru a evita o mare parte din dificultatea de călcat în această zonă. Dacă pliurile și adunările sunt foarte încrețite, împingeți prosopul de mână și chestii în jos în mânecă pentru a umple zona cât mai mult posibil. Utilizați funcția de abur pentru a ușura cele mai multe riduri și apoi călcați-o cât mai mult posibil.
 8. Răsuciți-o și căliți cealaltă parte.
  8
  Răsuciți-o și căliți cealaltă parte. Acest lucru ar trebui făcut în exact același fel ca prima parte, dar ar trebui să necesite mai puține eforturi.

Cap 3
Călcarea restului

 1. Fier de guler.
  1
  Fier de guler. Fier de guler prin flipping-o prin pulverizare cu amidon, și călcând partea greșită și apoi partea dreaptă. Finalizați prin plierea poziției dorite și prin călcarea cutelor.
 2. Fierăiește restul cămășii.
  2
  Fierăiește restul cămășii. Fierul restul cămășii, care se deplasează de la panoul frontal de o parte la panoul frontal de pe partea opusă. Gâtul cămășii ar trebui să fie întotdeauna la capătul îngust al plăcii.
  Nu uitați să pulverizați cămașa cu amidon în timp ce mergeți!
 3. Fier în jurul pliurilor din spate.
  3
  Fier în jurul pliurilor din spate. Există adesea pliuri în partea de sus a spatelui cămășii de îmbrăcăminte. Acestea pot fi ironice dacă nu ați mai făcut-o niciodată înainte.
  Începeți prin aplatizarea pliului cât mai mult posibil, apropiindu-vă cât mai aproape de cusătură. Fier toate în această zonă plat. Apoi, pliați pleoapa complet închisă și atingeți doar un pic de capăt în jurul valorii de primul inch sau așa din cusătură, pentru a reforma plisate.
 4. Fii atent în jurul butoanelor.
  4
  Fii atent în jurul butoanelor. Când călcați în jurul butoanelor din fața cămășii, poate fi dificil. Doar utilizați punctul îngust al fierului pentru a lucra între butoanele și amintiți-vă să nu fierbați deasupra butoanelor.
  Călcarea acestei zone din partea inferioară poate face mai ușoară.