Cum să ceri un număr de telefon

Solicitarea numărului de telefon al cuiva vine, de obicei, destul de devreme în procesul de dating, dar poate fi totuși serios intimidant! Atunci când cereți numărul cuiva, vă confruntați cu posibilitatea de a vă stânjenit de la respingere, ceea ce poate stinge chiar dacă abia cunoașteți persoana a cărei număr sunteți după. Dacă descoperiți că este dificil să lucrați până la curajul de a cere numere, nu disperați. Chiar și cei mai buni, cei mai încrezători "jucători" se luptau odată cu același lucru. Prin învățarea câtorva trucuri simple pentru a cere numere (și a ști ce să nu faceți), nu este greu să vă îmbunătățiți cu mult încrederea în această situație.

Cap 1
Realizarea abordării

 1. Relaxa!
  1
  Relaxa! Dacă există un singur lucru pe care îl puteți face pentru a face mai ușor să întrebați oamenii pentru numerele lor, faceți-o! Deși este întotdeauna dificil (unii ar putea spune aproape imposibil) să vă forțeze să vă relaxați odată ce vă aflați deja într-o situație stresantă, apropiindu-vă de întâlniri sociale în care credeți că probabil veți cere numărul cuiva cu o atitudine calmă și relaxată, pentru a răspunde la întrebarea dificilă (și te face să arăți extrem de încrezător în boot). Cu toate că toată lumea se relaxează diferit, poate doriți să încercați să experimentați câteva dintre următoarele metode de relaxare: Meditație Yoga Exercițiu fizic Respirație profundă Râdeți-vă Gândiți-vă la oamenii din jurul vostru ca fiind ridicol (de exemplu, că sunt în lenjerie etc.)
 2. Faceți-vă mișcarea înainte de a vă face psihicul.
  2
  Faceți-vă mișcarea înainte de a vă face psihicul. Adesea, lucrul la curajul de a vorbi cu oamenii pe care sunteți atrasi în primul rând este mult mai greu decât să întrebați de fapt numărul lor. Pentru a avea cele mai bune șanse de a obține un număr, trebuie să fiți dispus să luați imediat plonjarea și să discutați cu oamenii pe care îi considerați atractivi, fără a vă oferi șansa de a supra-analiza situația și a găsi un motiv să nu. Nu vă oferiți nici o șansă să ieșiți! Este mult, mult mai greu să faci numere dacă nu te apropii niciodată și nu vorbești cu oameni pe care îi găsești atrăgători. Dacă aveți dificultăți în găsirea nervului de a vă apropia de o persoană atractivă, forțați-vă să acționați. Încercați să vă dați o limită de timp greu (10 secunde, de exemplu, dacă vă simțiți îndrăzneț) pentru a vă aștepta și a vă face griji înainte de a vă plimba și discutați cu cineva și respectați această limită de timp! Dacă sunteți cu prietenii, îi obligați pe aceștia să vă "împingă" în interacțiuni sociale, în loc să vă ofere ocazii de a vă dezvălui.
 3. Utilizați un limbaj puternic al corpului.
  3
  Utilizați un limbaj puternic al corpului. Dacă te uiți încrezător, majoritatea oamenilor vor crede că ești încrezător - ei nu au cum să știe că transpiră gloanțe în interior dacă nu le spui! Profitați de acest lucru și folosiți limbajul mândru, încrezător pentru a vă oferi jocul dvs. de flirturi un impuls imediat. Cea mai bună parte a acestui lucru este că face parte dintr-un ciclu de întărire: atunci când oamenii reacționează favorabil la comportamentul dvs. încrezător, veți simți mai multă încredere, făcând mai ușor să acționați cu sinceritate încrezător. Indiferent de sex sau aspect, aici sunt doar cateva sfaturi universale pentru a te face sa arati cat mai increzatori: [1] Nu va fie teama sa ocupati spatiu. Țineți capul în sus și ridicați-vă drept. Trageți-vă umerii înapoi și împingeți pieptul afară. Luați o poziție largă, relaxată când stați. Folosiți mișcări puternice, relaxate. Mergeți cu pași lungi și lenți. Utilizați gesturi mari, netede și ușoare. Arătați-vă atenția. Poziționați-vă pentru a se confrunta cu oamenii atunci când vorbiți cu ei. Utilizați contactul vizual, dar nu priviți. Nu vă închideți altora. Nu traversați brațele sau picioarele când vă așezați. Nu te juca cu telefonul când te plictisești. Aceste comportamente telegrafă altora că nu sunteți interesat să interacționați.
 4. Dacă nu sunteți încrezători, găsiți o scuză pentru a vorbi.
  4
  Dacă nu sunteți încrezători, găsiți o scuză pentru a vorbi. Să fim realiști - nu toată lumea va fi imediat confortabilă apropiindu-i pe străini să vorbească cu ei și să ceară numărul lor. Dacă intrăți în această categorie, este bine să creați un motiv pentru a vorbi cu cineva pentru a obține conversația curgând. Așa-numitele "conversații-starter" sunt unele dintre cele mai vechi trucuri din carte când vine vorba de flirturi și de a face legături cu alte persoane, dar sunt surprinzător de eficiente. Nu vă faceți griji - dacă veți ajunge în cele din urmă la întrebarea pentru numărul acestei persoane, nu trebuie să vă faceți griji că sunteți fals! Mai jos sunt doar cateva incepatori de conversatie pentru a obtine rola de rulare: Cereti sfaturi: "Hei, imi place Dostoievski si am observat ca citesti Note de la Underground - ai recomanda-o?" Complimentați sau comentați un interes comun: "Cămașă frumoasă Crez! V-ați vedea când au fost în oraș în 2001?" Încercați ajutorul lor: "Poți să-mi arăți cum să dansezi așa?" Vechiul standby: "Aveți o lumină?" (Lucrează numai pentru fumători).
 5. Deschideți ocazional.
  5
  Deschideți ocazional. Nimănui nu-i place să fie pus la fața locului, așa că atunci când mergeți pentru un număr de telefon, mențineți lucrurile sub presiune. Rezistați nevoii de a vă deschide cu o linie de preluare brută sau de a veni. Deși există ceva de spus pentru încrederea necesară pentru a vă face imediat cunoscute intențiile, acest tip de abordare poate uneori să vă facă să păreați pradă sau nesănătoasă. Pentru majoritatea oamenilor, o idee mai bună este să rămâneți casual. Dacă aveți nevoie, utilizați un demaror de conversație de bază pentru a vă deschide conversația, apoi pur și simplu relaxați-vă și continuați după cum se simte natural, făcând o conversație amiabilă mică până când lucrurile se încălzesc! Unul dintre beneficiile adoptării unei abordări casual este că vă permite să evitați jena respingerii absolute. Dacă aveți o conversație neobișnuită cu cineva și simțiți că lucrurile devin ciudate, puteți oricând să încheiați conversația, susținând că aveți ceva ce trebuie să faceți. Pe de altă parte, dacă vă deschideți conversația cu o viziune evidentă, dacă lucrurile devin ciudate, încheierea conversației prematur va fi un pic mai jenant pentru că va fi evident că ați eșuat la ceea ce ați propus să faceți.

Cap 2
Obținerea unui număr

 1. Faceți o conexiune.
  1
  Faceți o conexiune. Dacă intenționați să obțineți numărul de telefon al unei persoane, odată ce începeți o conversație cu această persoană, căutați o oportunitate de a vă separa de ceilalți oameni cu care această persoană ar putea vorbi după dvs., făcând o conexiune personală. Puteți face acest lucru găsind ceva pe care îl bucurați amândoi, având o dezbatere prietenoasă și plină de spirit despre ceva ce nu vă bucurați niciodată, fie chiar vă spunându-vă despre viețile voastre. Când faceți o conexiune cu cineva, ar trebui să fie imediat evident - conversația ar trebui să "scanteie" și să devină mai plină de viață, încălzită și intimă. De exemplu, să zicem că sunteți la o petrecere în care nu cunoașteți mulți oameni și ați lucrat cu curajul să începeți să discutați cu un străin atractiv comentând formația pe tricoul lor. Dacă se dovedește că amândouă ați văzut acest act în direct, profitați de această ocazie pentru a vă împărtăși experiențele în groapa mosh. Cu noroc, experiențele dvs. comune ar trebui să vă ajute să creați o conexiune personală, care va fi mult mai ușor (și mai adecvat) să solicitați numărul cuiva.
 2. Faceți această persoană să râdă.
  2
  Faceți această persoană să râdă. Una dintre cele mai sigure căi de a face o impresie pozitivă pe cineva este pur și simplu să fie amuzantă. Toată lumea îi place să râdă! Umorul se simte bine, deci este mult mai probabil ca oamenii să vă dea numărul lor și să doriți să vă petreceți timp cu tine pe drum dacă credeți că aveți un simț al umorului. În plus, merită menționat faptul că unele cercetări științifice au demonstrat că umorul și jucăușia sunt una dintre trăsăturile cele mai atractive pe care o persoană le poate avea în interacțiunile sociale cu ceilalți. [2] În timp ce cu siguranță veți dori să vă arătați simțul bun al umor dacă aveți, feriți-vă de umor autodepresivant. Nu faceți ca oamenii să râdă "la tine", în timp ce o mică depreciere de sine poate fi foarte distractivă odată ce ai ajuns să cunoști pe cineva, să te distrezi de tine atunci când esti prima întâlnire vă poate face să vă simțiți nervoși și nesiguri de sine, mai degrabă decât relaxați și încrezători.
 3. Cereți numărul la un "punct de conversație".
  3
  Cereți numărul la un "punct de conversație". Cel mai bun moment pentru a cere numărul cuiva este, de obicei, imediat după ce ați împărțit un râs bun, ați făcut o conexiune notabilă sau altfel ați avut un moment bun - cu alte cuvinte, încheiați cu o notă înaltă! Oamenii sunt în general mai dispuși să fie de acord cu dvs. dacă vă plac, solicitând un număr imediat după ce ați marcat punctele importante de conversație va crește șansele de a obține numărul (și de a face persoana cu care vorbiți să aibă mai mult dacă nu doriți să vă dați numărul acestora). Să continuăm cu exemplul descris mai sus. Dacă ați avut o conversație plăcută vorbind despre dragostea dvs. reciprocă față de trupa de pe tricoul partenerului dvs. de conversație, ați putea dori să încheiați conversația cu o poveste amuzantă despre ceva care v-a întâmplat la un spectacol diferit al unei trupe. Odată ce ai râde mare, spune că trebuie să fugi, dar că trebuie să schimbi numere pentru a putea vorbi mai târziu. Cu mult noroc, timpul tău minunat va crește șansele de succes.
 4. Lasă această persoană să vrea mai mult.
  4
  Lasă această persoană să vrea mai mult. Solicitarea numărului cuiva este ceva care se face, în general, la sfârșitul unei conversații - nu în mijloc. După ce ați primit numărul cuiva, nu lăsați conversația să stagneze sau să devină ciudată. În schimb, împachetați rapid conversația și lăsați să faceți altceva. Acest lucru va da impresia că aveți o viață activă activă (care de obicei se întâlnește la fel de atractivă) și, sperăm, lăsați persoana cu care ați vorbit cu întrebări fără răspuns care vor necesita o altă conversație pentru a răspunde. În exemplul nostru, după cum sa menționat mai sus, ar trebui să încheiem conversația cerând numărul persoanei cu care vorbim, în loc să cerem numărul și apoi să continuăm conversația ca în mod normal. Este evident de ce ar trebui să evităm acest tip de comportament dacă ne imaginăm cum ar putea suna: "Vă mulțumim pentru numărul dvs. Deci, ați văzut în ultima vreme filme interesante?" Întorcându-se la o discuție prietenoasă, după ce escaladați lucrurile pe un teritoriu romantic-limită, poate duce la stânjenire (chiar și atunci când se lucrează bine) și poate da semnale grave amestecate.
 5. Testați numărul după ce îl primiți.
  5
  Testați numărul după ce îl primiți. Poate fi destul de jenant să refuzați în mod categoric să dați cuiva un număr de telefon după ce vi se cere. Unul dintre modurile în care oamenii se confruntă cu această potențială stricăciune este prin a da un număr fals. Dacă tocmai ați primit numărul cuiva, luând un moment scurt pentru a-l verifica prin apelarea sau trimiterea unui text vă poate salva de la dezamăgire în câteva zile dacă se dovedește a fi un fals. Încercați să trimiteți textul "Acesta este (numele dvs.)" sau să sunați un minut sau două după terminarea conversației. Dacă primiți un răspuns, veți ști că numărul este adevărata afacere. Pe de altă parte, dacă nu reușiți să ajungeți, ajungeți la o persoană care în mod clar nu este persoana cu care tocmai vorbeați sau dacă primiți un mesaj de eroare, veți ști că aveți un fals. Nu vă supărați sau nu ridicați o scenă dacă se dovedește că ați primit un număr fals. Râziți-vă de faptul că ați fost înșelat și uitați imediat acest lucru. Nimeni nu este obligat să vă dea numărul de telefon, deci nu ar trebui să simțiți că ați fost trădați dacă nu vă dau!
 6. Așteptați câteva zile pentru a apela.
  6
  Așteptați câteva zile pentru a apela. Aceasta este o regulă veche de dating, dar astăzi este un sfat bun. Când primiți numărul de telefon al unei persoane, nu-l apelați înapoi în dimineața următoare sau chiar în seara următoare - în schimb, așteptați cel puțin câteva zile înainte de a vă contacta. În timp ce apelați imediat poate fi ceea ce doriți să faceți atunci când vă simțiți fericit să obțineți un număr prietenos de prieten nou, chemarea prea devreme poate da impresia că luați potențialul relației dvs. mai grav decât este justificat, ceea ce poate fi o oprire (în special pentru cei care nu caută un angajament mare). Rețineți că unii experți în relații recomandă să așteptați cu o săptămână înainte de a vă apela, în timp ce alții optează pentru o perioadă minimă de așteptare mai puțin conservatoare, cum ar fi trei zile. [3] [4] Încercați să păstrați lucrurile ocazionale în acest moment. Apelarea imediat după ce ați obținut un număr poate face să pară că veți lua conexiunea pe care ați făcut-o cu această persoană mult mai gravă decât este justificată. În mod ironic, acest lucru vă poate afecta potențialul pentru o întâlnire serioasă pe termen lung.

Cap 3
Știind ce să nu faci

 1. Nu te deschide cerând un număr de nicăieri.
  1
  Nu te deschide cerând un număr de nicăieri. S-a gândit că este o idee bună să abordați conversațiile cu oamenii pe care sunteți atrasi fără ezitare, există un lucru prea avansat. Când vrei numărul cuiva, nu lăsa primele cuvinte din gură să fie: "Pot să-ți dau numărul?" Pentru unii (persoane greșite), a face acest lucru este o modalitate de a demonstra o încredere extremă. Cu toate acestea, pentru majoritatea, acest lucru pare pur și simplu bizar. Dacă nu sunteți un expert sau dacă încercați să experimentați sau să vă provocați, veți avea probabil mai mult noroc cu o abordare mai convențională.
 2. Nu te implici prea mult în rezultatul conversației tale.
  2
  Nu te implici prea mult în rezultatul conversației tale. Indiferent cât de netedă și de încredere sunteți, respingerea este întotdeauna o posibilitate - chiar dacă absolut toată lumea pe care o vorbiți vă consideră irezistibilă, unii vor fi totuși "luați!" Deoarece nu veți obține numărul pe care îl căutați pentru tot (sau chiar cel mai mult) timp, este mai bine să vă păstrați așteptările sub control. Încearcă să nu-ți faci griji dacă vei primi un număr atunci când vei începe să vorbești cu cineva care te atrage. În schimb, concentrați-vă pe bucuria, ascultarea partenerului de conversație și stabilirea unei legături cu o persoană nouă. În acest fel, dacă alegeți să solicitați un număr la sfârșitul conversației dvs., nu veți avea niciun motiv să fiți dezamăgit chiar dacă vi se respinge - ați mai realizat tot ceea ce ați propus să faceți!
 3. Nu terminați o conversație ciudată, cerând un număr.
  3
  Nu terminați o conversație ciudată, cerând un număr. Solicitarea unui număr este ceva ce ar trebui să faceți la sfârșitul conversațiilor care merg bine - nu cele care nu merg atât de bine. Dacă conversația dvs. devine ciudată dintr-un anumit motiv (cum ar fi, de exemplu, dacă ofensați în mod accidental persoana cu care vorbiți), nu încercați să o salvați cerând un număr. În schimb, scuzați-vă grațios și încheiați conversația sau, dacă vreți cu adevărat numărul, continuați să vorbiți și încercați să reparați pagubele pe care le-ați făcut înainte de a vă întreba. Nu este nimic mai rău decât să întrebi pe cineva care este în mod evident incomod pentru numărul lor, așa că încercați să vă cruțați (și partenerul de conversație) de acest rezultat nefericit.
 4. Nu insistă dacă nu primești un număr.
  4
  Nu insistă dacă nu primești un număr. După cum sa menționat mai sus, există o varietate de motive (bune și rele) de ce cineva s-ar putea să refuze să vă dea numărul lor. Dacă simțiți durerea respingerii, nu luați lucrurile pe persoana care te-a respins. Această persoană nu avea niciodată obligația de a-și împărtăși numărul, indiferent de cât de plin de viață a fost conversația dvs., nu este "gresit" de ei să-și rețină numărul atunci când o cereți dacă doresc. Reacționând cu furie sau cu mope acționând după ce cineva a refuzat să vă dea numărul lor este întotdeauna o idee proastă - vă poate face să arătați minunat, zadarnic și îndreptățit în cele mai bune circumstanțe, așa că nu o faceți. Mai jos sunt doar câteva motive perfect justificate pentru care cineva poate nu vrea să-și împărtășească numărul (există, în mod evident, multe altele): Fiți într-o relație serioasă După ce ați ieșit dintr-o relație serioasă Nu vă simțiți confortabil dând numărul de telefon străinilor Nu căutați oportunități romantice Nu te atrăgești așa cum ești pentru tine