Cum să descurajați trucurile nedorite sau pe cei care trăiesc

Pentru copii de toate vârstele, Halloween este singura noapte a anului în care au ocazia să se îmbrace în costume și să meargă din ușă în ușă pentru a obține bomboane în jurul cartierelor lor. Ca proprietar de case, poate fi interesant să intri în spirit și să-i dai bomboane. Dar există întotdeauna acel timp pentru a lua fie o pauză, fie un eveniment apare atunci când trebuie să-i descurajați departe de casă.

Paşi

 1. Întrerupeți luminile portierei.
  1
  Întrerupeți luminile portierei. Lămpile de lumină sunt semnalul neoficial pentru a trăda sau a trăda cu bomboane sau nu. Părinții care merg cu copiii lor ar recunoaște casele care nu sunt aprinse în față, în timp ce copiii mai în vârstă ar putea să nu primească indiciul dacă văd lumini de casă pe ferestre. Puteți aduce, de asemenea, orice decor de Halloween în jurul curții dvs. pentru a evita orice alte neînțelegeri.
 2. Afișați semne în curtea dvs., informându-vă că nu aveți bomboane.
  2
  Afișați semne în curtea dvs., informându-vă că nu aveți bomboane. Dacă aveți un copil pe care încercați să-l adormiți sau un câine de alertă, ați putea dori să puneți semnele mai aproape de trotuar decât de pridvor. Asigurați-vă că acestea sunt bine luminate și suficient de mari pentru a citi clar, astfel încât copiii nerăbdători nu-i lipsesc.
 3. Lăsați un castron mare, ieftin, din plastic, cu bomboane în afară.
  3
  Lăsați un castron mare, ieftin, din plastic, cu bomboane în afară. Asigurați-vă că lăsați o notă mare cu lumina indicând în mod specific că este castron bomboane pentru întreaga noapte și truc sau treaters ar trebui să ia una
 4. Ieșiți la seară.
  4
  Ieșiți la seară. Asigurați-vă că fiecare lumină este oprită și ferestrele / ușile blocate. Majoritatea copiilor însoțiți de părinți încep de obicei în mijlocul după-amiezii, în timp ce în afara încă lumina zilei. Adolescenții care circulă în jurul cartierelor se termină de obicei între orele 9 și 10.
 5. Faceți-vă cu sunetul soneriei, dar ignorați-l.
  5
  Faceți-vă cu sunetul soneriei, dar ignorați-l. Bomboane de Halloween nu este o cerință de a cumpăra și aveți toate dreptul de a îndepărta pe cineva dacă nu dați lucrurile afară.