Cum să te îndrăgostești după o pauză

Oamenii diferiți au opinii diferite cu privire la cât timp este nevoie pentru a trece peste o relație din trecut. Și au diferite perioade de timp pentru a-și da seama ce sa întâmplat. Iată câteva modalități prin care puteți trece mai departe.

Paşi

 1. Permiteți-vă mult timp de vindecare.
  1
  Permiteți-vă mult timp de vindecare. Diferiți oameni se vindecă la rate diferite, astfel încât să fie răbdători cu tine însuți. Este în regulă să plângeți și să plângeți, doar asigurați-vă că faceți un efort să nu folosiți acest lucru ca o scuză pentru a fi un pustnic de mai multe luni mai târziu.
 2. Rămâi ocupat.
  2
  Rămâi ocupat. Nu vă permiteți nici un timp "de vis". Dacă aveți timp pentru un loc de muncă cu timp parțial, obțineți unul. Dacă nu doriți un loc de muncă, faceți o muncă voluntară. Luați un hobby. Concentrează-te pe tot ce-ți place.
 3. Exercitați și îmbunătățiți dieta.
  3
  Exercitați și îmbunătățiți dieta. În afară de a vă oferi o grămadă de endorfin pozitivă, aderarea la o sală de gimnastică vă poate pune în situații sociale. Prin exercitarea și îmbunătățirea dietei, nu numai că veți avea grijă de corpul dumneavoastră și de sănătatea dumneavoastră, veți îmbunătăți și dumneavoastră stima de sine.
 4. Faceți un efort să întâlniți oameni noi.
  4
  Faceți un efort să întâlniți oameni noi. Alăturați-vă unui club, luați o cursă, faceți voluntariat, mergeți la parc, participați la un concert. Permiteți acestor grupuri sociale mai mari să înlocuiască conexiunile pe care le-ați avut cu iubitul dvs. pentru o perioadă. Luați măsuri și faceți-o.
 5. Începeți să căutați pe altcineva.
  5
  Începeți să căutați pe altcineva. Cel mai bun mod de a trece peste cineva este să găsești pe altcineva.
 6. Încearcă să îți dai seama de motivul pentru care relația trecută nu a funcționat și nu încerca să faci din nou aceleași greșeli.
  6
  Încearcă să îți dai seama de motivul pentru care relația trecută nu a funcționat și nu încerca să faci din nou aceleași greșeli.
 7. Uitați de trecut și gândiți-vă la viitor!
  7
  Uitați de trecut și gândiți-vă la viitor!