Cum să te alături noului soț al ex-soției tale

A face prieteni cu noul soț al fostului soț sau fost soț nu este ceva ce majoritatea oamenilor ar fi entuziasmați, dar există o modalitate de a face acest lucru peste acea cocoșă spinoasă din viața ta.

Paşi

 1. Mai întâi de toate, întreabă-te de ce mai ești implicat în viața ex-ului tău.
  1
  Mai întâi de toate, întreabă-te de ce mai ești implicat în viața ex-ului tău. Chiar dacă îți pasă încă de acea persoană, dacă te-ai despărțit de niște termeni atât de minunați și nu ai copii, e mai bine să treci pur și simplu și să-i eliberezi complet din viața ta.
 2. Dacă voi sunteți încă prieteni și amândoi doriți să rămâneți așa, va trebui să renunțați la orice sentiment de amărăciune sau gelozie față de noul lor soț dacă doriți să fiți înconjurați fără subconștient (sau conștient) ochiul rău.
  2
  Dacă voi sunteți încă prieteni și amândoi doriți să rămâneți așa, va trebui să renunțați la orice sentiment de amărăciune sau gelozie față de noul lor soț dacă doriți să fiți înconjurați fără subconștient (sau conștient) ochiul rău.
 3. Cu toate acestea, în situațiile mai probabile de situație, aveți copii împreună, iar ex-ul dvs. va fi întotdeauna o parte din viața voastră.
  3
  Cu toate acestea, în situațiile mai probabile de situație, aveți copii împreună, iar ex-ul dvs. va fi întotdeauna o parte din viața voastră. Este de înțeles atunci că vrei să încerci tot ce ai mai bun pentru a fi prietenos cu noul soț. La urma urmei, ele sunt acum la fel de mult din viața copiilor tăi ca și tine.
 4. Trebuie să vă simțiți confortabil cu faptul că tu și ex-ul tău nu mai sunteți un element și că aceștia încep să meargă așa cum faceți și cum ar trebui.
  4
  Trebuie să vă simțiți confortabil cu faptul că tu și ex-ul tău nu mai sunteți un element și că aceștia încep să meargă așa cum faceți și cum ar trebui. Este foarte probabil că noul lor soț este la fel de incomod ca și tine, având în vedere că amândoi ați fost și ați iubit aceeași persoană. Este ușor să ai sentimente negative față de noul lor soț, deoarece au acum ceea ce ai avut la un moment dat.
 5. Nu trebuie să fii amic cu ei, dar este nevoie de multă maturitate și curaj să-ți zâmbești și să-ți scuture mâna.
  5
  Nu trebuie să fii amic cu ei, dar este nevoie de multă maturitate și curaj să-ți zâmbești și să-ți scuture mâna. Într-un fel, îi felicităm pentru noua lor viață. Sperăm că este făcut sincer. Este cu adevărat uimitor cum un astfel de gest poate aduce o relație la un nivel mai bun.
 6. Sentimentele grele ale fiecăruia dintre voi ar putea avea unul față de celălalt imediat să înceapă să se diminueze și, de asemenea, puteți începe să câștigați respect față de ei și de ex.
  6
  Sentimentele grele ale fiecăruia dintre voi ar putea avea unul față de celălalt imediat să înceapă să se diminueze și, de asemenea, puteți începe să câștigați respect față de ei și de ex. Ex-ul tău sa căsătorit cu amândoi, așa că ai putea găsi că ai niște calități similare. Cine știe? Ar putea să-ți faci un prieten legitim din ele. (Spune că nu este așa!)