Cum să atragă pești tropicali

Peștii tropicali sunt de obicei pești care sunt colorați în culori vii și găsiți pe oceanele și mările tropicale. Dacă le aveți acasă ca animale de companie, de ce să nu învățați cum să le atrageți și să le arătați prietenilor dvs.? Urmează acest tutorial simplu despre cum să atragă pești tropicali.

Paşi

 1. Începeți prin a desena diferite tipuri de corpuri.
  1
  Începeți prin a desena diferite tipuri de corpuri. În primul rând, trageți o formă ovală distorsionată, cu o bulă mare sub ea, un corp de formă de inimă pentru cel de-al doilea pește, o formă ovală subțire pentru a treia formă și apoi, în cele din urmă, o pătrundere rotunjită pentru al patrulea pește tropical. Nu uitați să trageți mici curbe, lovituri și puncte pentru a vă stresa gurile, nasul și chiar zona în care au început coada.
 2. Desenați cozile.
  2
  Desenați cozile. Creați cozile pe partea dreaptă a corpului lor. Amintiți-vă că fiecare dintre ele este diferit unul de celălalt. Creați prima coadă prin trasarea unor linii ondulate la capăt, a doua coadă prin trasarea unei mici forme trapezoidale, a treia coadă cu un triunghi rotund și apoi a celei de-a patra coadă sub forma unui "V" cu modele ondulate la sfârșitul ei.
 3. Adăugați aripioarele lor.
  3
  Adăugați aripioarele lor. Desenați aripioarele prin crearea unor forme în formă de formă, forme rotunde, forme zig-zag și capete ondulate.
 4. Desenați-le ochii.
  4
  Desenați-le ochii. Desenați un singur ochi, deoarece este prezentată doar o parte a corpului. Creați-vă ochii prin trasarea unei serii de cercuri și apoi plasați o margine de linii curbe de lângă ea.
 5. Finalizați schițele, trăgând diferite tipuri de modele pe corpul lor.
  5
  Finalizați schițele, trăgând diferite tipuri de modele pe corpul lor. Poate să fie forme subțiri sau groase, cercuri sau mai multe linii ondulate; captura este de a face fiecare unul diferit unul de altul.
 6. Descrieți desenul.
  6
  Descrieți desenul. Schițați-vă utilizând un creion sau un marcator ascuțit și gros. Utilizați un marker gros pentru a schița corpul în timp ce un marker ascuțit pentru detalii precum modelele și fața acestuia. Ștergeți, de asemenea, linii directoare și linii schițate pentru a vă curăța desenul
 7. Colorați-l și faceți-vă!
  7
  Colorați-l și faceți-vă! Utilizați diferite tipuri de culori sau urmați culorile din ilustrația însoțită.
 8. Terminat.
  8
  Terminat.