Cum să devii vicar

Un vicar este reprezentantul unei parohii a unei anumite biserici și este însărcinat să conducă toate îndatoririle bisericii pentru parohia sa. Dacă doriți să deveniți vicar, va trebui să faceți o evaluare extensivă pentru a stabili dacă sunteți potrivit pentru apel. Aceasta va fi urmată de o perioadă lungă de pregătire. A deveni un vicar poate fi un proces foarte plin de satisfacții, dar este și extrem de solicitant. Dacă vreți să deveniți vicar, angajați-vă devreme la chemarea voastră. Petreceți timpul să vă investiți în biserica actuală, studiați Biblia și dedicați timp rugăciunii și meditației. Astfel de lucruri te vor distinge de grup și vei avea ca rezultat pe vicarul tău local care te va lua în serios ca pe un candidat.

Cap 1
Îți dai seama că te sună devreme

 1. Aflați despre cerințele unui vicar.
  1
  Aflați despre cerințele unui vicar. A deveni vicar nu este o decizie pe care ar trebui să o faceți ușor. Calea de a deveni vicar este lungă, iar slujba însăși este extrem de solicitantă. Cei care decid să devină vicari au o credință puternică și văd că slujba este mai degrabă o chemare decât o cale profesională. Petreceți ceva timp învățând despre cerințele carierei pentru a decide dacă este potrivit pentru dvs. [1] Vicarii sunt coloana vertebrală a oricărei parohii. În calitate de vicar, sunteți responsabil de numeroase îndatoriri ceremoniologice, cum ar fi căsătoriile, înmormântările, slujbele comunale și botezurile. Dacă aveți o mare parohie, aceasta poate fi o slujbă foarte exigentă. Treaba ta nu este doar ceremonie. În calitate de vicar, trebuie să vă ajutați parohia să navigați pe căile spirituale. Trebuie să oferiți o îndrumare unu-la-unu membrilor bisericii voastre, sfătuindu-i să trăiască vieți asemănătoare lui Hristos și să facă lucrarea lui Dumnezeu. Oamenii se bazează pe tine pentru a le asigura că trec în cer, așa că slujba ta e destul de gravă. În timp ce sarcina poate fi incredibil de impozitare, ea poate fi, de asemenea, recompensa. Dacă aveți o credință religioasă puternică și simțiți o chemare personală de la Dumnezeu, deveniți vicar poate fi cariera potrivită pentru voi.
 2. Luați în considerare dacă beneficiile și salariul lucrează pentru dvs.
  2
  Luați în considerare dacă beneficiile și salariul lucrează pentru dvs. Ar trebui să luați în considerare câteva aspecte practice. Cât de mult depindeți de denominația dvs. și de durata timpului în care ați lucrat. Unii vicari sunt plătiți pe o bursă care variază între 600 și 2000 USD pe lună, dar poate fi, de asemenea, oferită cazare de către parohia voastră. Beneficii în ceea ce privește aspecte precum asigurarea de sănătate a bisericii. Alți vicari sunt plătiți un salariu regulat. Majoritatea vicarilor nu devin foarte bogati, asa ca asigurati-va ca sunteti pregatiti sa treceti mai putin ca un vicar. [2] [3] [4]
 3. Implicați-vă cu biserica locală.
  3
  Implicați-vă cu biserica locală. Începeți devreme dacă doriți să deveniți vicar. Veți dori să fiți foarte implicați în biserica voastră, astfel încât să cunoașteți înscrierile și cererile, valorile și obiceiurile bisericii. Veți învăța, de asemenea, Biblia mai semnificativ și veți fi expuși diferitelor învățături și interpretări ale Evangheliei și alte doctrine religioase. [5] Evident, trebuie să participați frecvent la biserică. Mergeți la ornamentele săptămânale comunale și acordați o atenție deosebită în timpul sesiunii. De asemenea, trebuie să dezvoltați o relație unu-la-unu cu liderii bisericii voastre. Vorbiți cu preoții și cu alți vicari despre dorința voastră de a deveni un lider religios. Adresați-le pentru sfaturi și îndrumare. Dacă biserica voastră are o jertfă, luați în considerare unirea. A fi membru activ al sacrificiului vă poate ajuta să construiți abilitățile necesare pentru a avea succes în calitate de vicar.
 4. Studiați Biblia.
  4
  Studiați Biblia. O cunoaștere aprofundată a Bibliei și a învățăturilor sale este necesară dacă doriți să fiți vicar. Petreceți timpul citit Biblia în fiecare zi, alăturați-vă unui club local de studiu biblic și rugați preoții și liderii religioși să recomande texte suplimentare scrise de renumiți oameni de știință biblici. Vrei să înțelegi textul Bibliei și aplicarea sa în lume. Poate ajuta la organizarea unui curs de studii religioase. Dacă sunteți în liceu sau colegiu, vedeți dacă există cursuri de studii religioase oferite de școală. Puteți, de asemenea, să vă uitați să vă înscrieți sau să efectuați o auditare a unei clase de studii religioase la un colegiu comunitar sau la un colegiu de patru ani din zona dvs.
 5. Petrece singur timpul în rugăciune sau meditație.
  5
  Petrece singur timpul în rugăciune sau meditație. Vrei să promovezi o relație unu-la-unu cu Dumnezeu dacă vrei să devii vicar. Aceasta înseamnă petrecerea timpului în rugăciune sau meditație. Vrei să te asiguri că te simți cât mai aproape de Dumnezeu mergând în calea carierei vicarului. [6] Închideți-vă zilnic pentru rugăciune și meditație personală. Acest lucru ar trebui să devină o parte necesară a zilei dvs., la fel de important ca și dușul și periajul dinților. Modul în care te rogi și meditezi depinde de biserica ta și de preferințele tale personale. Dacă nu sunteți sigur despre cum să începeți, discutați cu un lider religios în biserica locală. Întrebați-l pentru sfaturi despre cum să se roage și să mediteze când este singur.

Cap 2
Obținerea abilităților necesare și instruirea

 1. Voluntariatul cu organizațiile sa concentrat pe ajutarea altora.
  1
  Voluntariatul cu organizațiile sa concentrat pe ajutarea altora. Pentru a deveni vicar, aveți nevoie de excelente abilități de comunicare interpersonală. Veți dori să petreceți timp împreună cu comunitatea dvs. Activitatea voluntară care implică ajutorul altora și îmbunătățirea orașului sau orașului local este o modalitate excelentă de a obține abilitățile necesare pentru a deveni vicar. [7] Puteți să vă oferiți voluntar la biserica dvs. și acest lucru poate fi cel mai bun loc pentru a începe dacă doriți a fi lider religios. Discutați cu preotul dvs. despre oportunitățile de voluntariat la biserica voastră, în special cele care lucrează cu alții. Puteți chiar să puteți merge în călătorii de voluntariat bazate pe credință cu biserica voastră, ajutând comunitățile din întreaga lume sau țară. De asemenea, puteți căuta organizații religioase locale, care se încadrează în valorile denominațiunii dvs. și se oferă voluntar aici. În afară de munca voluntară bazată pe biserică, depuneți eforturi pentru a lucra cu orice organizație care se concentrează pe campania comunitară. Ați putea să vă oferiți voluntar la o casă de asistență medicală locală, să lucrați cu o organizație precum Little Brothers / Big Sisters sau programe de mobilizare a familiilor sărace.
 2. Obțineți experiență de vorbire publică.
  2
  Obțineți experiență de vorbire publică. În calitate de vicar, vorbirea publică va fi o parte vitală a slujbei tale. Va trebui să oferiți predici săptămânale și să vorbiți la evenimente precum nunți și înmormântări. Căutați modalități de a câștiga experiență de vorbire publică pe măsură ce vă deplasați pe calea voastră de a deveni vicar. [8] Întrebați-vă preotul dacă există vreo oportunitate de vorbire publică în biserica voastră. Preotul dvs., de exemplu, vă poate permite să faceți o prelegere sau o scurtă predică în ocazii speciale. Dacă sunteți încă în liceu, luați parte la clubul de dezbateri. Acest lucru vă va oferi o experiență de neprețuit vorbire publică. De asemenea, puteți participa la nopți cu muzică deschisă dacă sunteți un tip de reclamă. Dacă, să zicem, scrieți poezie, ați putea să vă citiți poezia la diverse evenimente. Acest lucru vă poate ajuta să vă perfecționați abilitățile de vorbire publică.
 3. Contactați un vicar local pentru a discuta despre chemarea dvs.
  3
  Contactați un vicar local pentru a discuta despre chemarea dvs. Odată ce sunteți gata să mergeți mai departe cu mai multe studii oficiale, contactați vicarul sau episcopul local. Care figura religioasă pe care o cereți depinde de biserica voastră, așa că asigurați-vă că revizuiți regulile specifice ale bisericii în ceea ce privește pregătirea vicarului. Vorbiți cu el despre dorința voastră de a deveni vicar și despre angajamentul dumneavoastră față de biserică. Dacă vicarul tău crede că ești gata, el sau ea te va ajuta să începi pe calea de a deveni oficial vicar. [9] Asigurați-vă că vă pregătiți înainte de a vorbi vicarului. Vreți să clarificați faptul că sunteți sincer în intenția voastră și angajamentul dvs. este puternic. Revizuiți Biblia și petreceți ceva timp gândindu-vă cum să articulați convingerile voastre despre Dumnezeu, comunitate și datoria religioasă. Când vorbiți cu episcopul sau cu vicarul, menționați experiența pe care o aveți. Vorbește despre munca voluntară din trecut cu biserica și despre relațiile pe care le-ai cultivat în actuala comunitate religioasă. Vrei să te asiguri că episcopul crede că ești gata să începi pe calea oficială să devii vicar.
 4. Interviu cu un grup consultativ cu privire la obiectivele tale.
  4
  Interviu cu un grup consultativ cu privire la obiectivele tale. Dacă vicarul dvs. local crede că aveți ceea ce este necesar pentru a deveni vicar, veți trece printr-o serie de interviuri cu un grup consultativ din partea bisericii. Pentru aproximativ trei zile, veți fi intervievați în diferite momente despre planurile de carieră, credințele și angajamentul față de biserică. [10] Ați putea fi, de asemenea, scris lucrări pentru a finaliza în timpul acestor interviuri, precum și activități pentru a se angaja în fața comisiei. Vă puteți pregăti studiind Biblia, revizuind credințele și obiectivele voastre și vorbind cu preotul și parohia voastră locală.
 5. Participați la un colegiu teologic.
  5
  Participați la un colegiu teologic. Odată ce ați fost aprobat de un comitet consultativ, veți participa la un colegiu teologic de patru ani. La un colegiu teologic, veți studia detaliat lucrările Bibliei, astfel încât veți fi pe deplin pregătiți să vă îndrumați membrii parohiei voastre în călătoriile lor spirituale. [11] [12] Biserica voastră poate selecta un seminar pentru voi sau poate oferi o recomandare. Dacă trebuie să decideți singur despre un seminar, gândiți-vă la ceea ce doriți într-o comunitate. Asigurați-vă că orice seminar pe care îl alegeți are rădăcini în denumirile potrivite pentru obiectivele dvs. Dacă vrei să devii vicar, vrei o școală care să se dedice Bibliei și Scripturii. Veți dori să evitați colegii seculare atunci când obțineți un grad teologic pentru a deveni vicar. Durata studiilor variază în funcție de cunoștințele actuale ale Bibliei și de orice antrenament teologic anterior pe care l-ați avut. În general, formarea durează doi sau trei ani. Deoarece slujba voastră este de a fi un ghid spiritual pentru parohia voastră, veți avea nevoie de o viziune incredibil de detaliată și informată asupra Bibliei, a istoriei sale și a învățăturilor sale. Studiile vor fi lungi și, uneori, dificile, dar încercați să rămâneți angajați și să păstrați credința puternică.
 6. Angajați-vă la o perioadă de patru ani ca un curat.
  6
  Angajați-vă la o perioadă de patru ani ca un curat. După ce ați terminat studiile teologice, va trebui să deveniți un curator. Un curat este o poziție inferioară în ierarhia bisericii și veți face niște lucruri cum ar fi conducerea înmormântărilor și predarea unor predicări. Este un fel de practică / ucenicie pentru a deveni vicar. [13] În această perioadă, veți fi supravegheați de un preot. În primul an, veți desfășura în primul rând funeralii și botezuri, în timp ce aflați mai multe despre funcționarea bisericii. În cel de-al doilea an, veți începe să vă asumați mai multe îndatoriri. Veți fi promovați în poziția de preoție, permițându-vă să vă căsătoriți. Până la sfârșitul celor patru ani, ar trebui să cunoașteți o mare varietate de îndatoriri ale parohiei. În acest moment, puteți începe să aplicați diferitelor parohii pentru a deveni vicar.
 7. Aplicați la o parohie pentru a deveni vicar.
  7
  Aplicați la o parohie pentru a deveni vicar. Procesul de aplicare variază în funcție de denominație și biserică. Aplicați de obicei la conducătorul unei sucursale sau divizii locale a bisericii dvs., după care vi se va aloca o parohie pe baza competențelor și calificărilor specifice. Este posibil să nu aveți prea multe opțiuni în locul în care sunteți desemnat să slujiți, deci fiți pregătiți să vă mutați dacă este necesar. [14]

Cap 3
Continuarea carierei

 1. Efectuați toate sarcinile așteptate.
  1
  Efectuați toate sarcinile așteptate. Odată ce i se atribuie o parohie, puteți începe să vă îndepliniți îndatoririle în calitate de vicar. Un vicar nu este un loc de muncă limitat la serviciile de duminică. Datoriile voastre vor fi diverse și veți avea puține șapte săptămâni de întrerupere. [15] Veți fi responsabil pentru o varietate de ceremonii, cum ar fi nunți, înmormântări, botezuri și așa mai departe. Aceasta implică discutarea cu familiile pentru a vă asigura că astfel de ceremonii sunt conduse cu respect și respect pentru dorințele fiecăruia, așa că asigurați-vă că ați ascultat cererile parohiei voastre. De asemenea, aveți anumite sarcini administrative pe care trebuie să le faceți. Trebuie să urmăriți conturile bancare ale bisericii, campaniile de strângere de fonduri și să conduceți întâlniri bisericești.
 2. Fiți la dispoziția ministerului în orice moment.
  2
  Fiți la dispoziția ministerului în orice moment. În calitate de vicar, oamenii se bazează pe dvs. pentru ai călăuzi în propria lor călătorie spirituală. Aceasta este o sarcină incredibil de importantă pe care trebuie să o luați în serios. Fiți la îndemână pentru parohia dvs. cât de mult puteți, oferind sprijin și îndrumare acelora care suferă de crize sau îndoieli duhovnicești. [16] Este posibil să fiți nevoiți să faceți apeluri la casele de vârstă sau membri ai familiei voastre din parohia voastră. Va trebui să fii deschis la discuții personale cu membrii parohiei tale care au nevoie de îndrumare personală. S-ar putea să trebuiască, de asemenea, să îi îndrumați pe tinerii membri ai bisericii care doresc să devină în zilele lor vicari.
 3. Obțineți confortabil vorbind în public.
  3
  Obțineți confortabil vorbind în public. În calitate de vicar, vorbirea în public va face parte din slujba ta. Vi se va cere să organizați întâlniri de rugăciune de dimineață și alte servicii pentru biserica voastră. Încercați să vă vorbiți confortabil în fața unui grup de oameni și să lucrați la menținerea vocii voastre clară și audibilă. [17] Veți avea mai mult timp să vorbiți public. Pe măsură ce veți efectua mai multe servicii pe săptămână, veți găsi încrederea în timp. Asigurați-vă că lucrați la enunț. Puteți să vă înregistrați și să vă redați. Ascultați pentru cuvintele pe care le frecventați și faceți în mod greșit.
 4. Rămâi implicat în comunitatea locală.
  4
  Rămâi implicat în comunitatea locală. În calitate de vicar, accesul comunității va fi o parte esențială a locului de muncă. Pe lângă lucrul cu propria biserică, va trebui frecvent să lucrați cu spitalele locale, cu alte biserici și cu centrele comunitare. Asigurați-vă că sunteți dispus să lucrați la nopțile de sărbătoare și la sfârșit de săptămână dacă aveți nevoie în afara bisericii. Rămâneți și deschideți un membru accesibil al comunității dvs. pe tot parcursul timpului în calitate de vicar. [18]
 5. Păstrați-vă credința puternică prin rugăciunea zilnică.
  5
  Păstrați-vă credința puternică prin rugăciunea zilnică. Funcția unui vicar poate fi impozitarea. Veți avea de-a face cu oameni care trec printr-o mulțime de lupte personale. Mențineți rugăciunea zilnică, precum și meditația, o parte din rutina dvs. obișnuită. Acest lucru vă va ajuta să mențineți o relație solidă cu Dumnezeu, menținându-vă credința puternică în sala lungă.