Cum să cumpărați un player de radio

Sunteți interesat să cumpărați un nou radio, dar nu știți ce tip de radio este cel mai bun pentru dvs.? Acest articol vă va ajuta să alegeți tipul perfect de radio pentru nevoile dvs.

Paşi

 1. Decideți tipul de radio de care aveți nevoie.
  1
  Decideți tipul de radio de care aveți nevoie. Există diferite tipuri de radiouri care oferă diferite funcții: radio cu ceas, radio portabil, radio digital de difuzare audio (DAB) etc. Un radio cu ceas este un sistem combinat de ceas și radio. Sistemul poate fi setat să pornească și să se dezactiveze la un moment dat. [1] Un player portabil este, de obicei, mic și ușor de purtat. Are o antenă care interceptează undele radio. Jucătorii radio portabili sunt la îndemână dacă călătoriți mult sau doriți să ascultați posturile de radio în mișcare. [2] Radioele portabile funcționează cu baterii și / sau cu energie solară. Radioul digital de difuzare audio (DAB) utilizează o tehnologie specială pentru difuzarea posturilor de radio. [3]
 2. Mergi la magazin.
  2
  Mergi la magazin. Odată ce ați decis despre tipul de radio dorit, mergeți la magazin. Radiourile sunt disponibile pentru diverse prețuri (începând de la 10 USD și până la 500 USD). Prețul unui radio depinde de marca, modelul și accesoriile furnizate împreună cu acesta. Comparați prețurile cu două sau mai multe magazine pentru a afla cele mai bune oferte pentru dvs. Verificați cu site-uri de comerț electronic (cum ar fi Amazon, Flipkart, etc) pentru oferte mai bune pentru playerele radio.
 3. Testați-vă radioul.
  3
  Testați-vă radioul. Verificați dacă radioul funcționează. Utilizați accesorii, cum ar fi căștile, pentru a vă îmbunătăți experiența de a asculta un radio. Unele radiouri vin cu unitate de înregistrare. Încercați să înregistrați o melodie pentru a vă asigura că funcția funcționează. Dacă radioul nu funcționează, returnați-l la magazinul de unde ați cumpărat și solicitați înlocuirea acestuia. Cele mai multe sisteme radio noi vor avea o perioadă de garanție.
 4. Distrează-te cu noul dvs. radio!
  4
  Distrează-te cu noul dvs. radio! Ascultați muzică, recenzii de filme etc.