Cum să a câștiga și de a folosi kilometri sau puncte de hotel în mod eficient

Acest articol explică modul de a câștiga și de a folosi mile / puncte de hotel eficient.

Paşi

 1. Înscrieți-vă pentru o companie aeriană care oferă transfer de puncte către un sistem de recompense hotel (pentru sejururi).
  1
  Înscrieți-vă pentru o companie aeriană care oferă transfer de puncte către un sistem de recompense hotel (pentru sejururi). Asigurați-vă că ați cercetat care hotel face parte din linia de hotel, deoarece unele nu sunt atât de evidente. De exemplu, Embassy Suites face parte din familia hotelurilor Hilton.
 2. Înainte de a vă deplasa, asigurați-vă că numărul dvs. de participant frecvent este confirmat de compania dvs. și că hotelul dvs. # se află pe rezervarea dvs. la hotel.
  2
  Înainte de a vă deplasa, asigurați-vă că numărul dvs. de participant frecvent este confirmat de compania dvs. și că hotelul dvs. # se află pe rezervarea dvs. la hotel.
 3. După ce călătoriți, confirmați că ați primit punctele de kilometru / hotel.
  3
  După ce călătoriți, confirmați că ați primit punctele de kilometru / hotel. Aceasta durează de obicei câteva zile.
 4. Pentru companiile aeriene, știți care alianță de companii aeriene ați călătorit, precum și membrii alianței.
  4
  Pentru companiile aeriene, știți care alianță de companii aeriene ați călătorit, precum și membrii alianței. De exemplu, dacă sunteți membru al United Mileage Plus, veți obține mile dacă zburați cu US Airways, Air China, Lufthansa etc.
 5. Dacă călătoriți frecvent, asigurați-vă că știți diferența dintre "kilometri calificați" și "mile rambursabile".
  5
  Dacă călătoriți frecvent, asigurați-vă că știți diferența dintre "kilometri calificați" și "mile rambursabile". Milioane de calificări vă câștigă puncte de stare, în timp ce kilometri rambursabile sunt mile pe care le puteți cheltui. Cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii este că încearcă doar să câștige mile rambursabile, fără să țină seama de faptul că cea mai rapidă modalitate de a câștiga mile rambursabile este să câștigi mai întâi statutul. La majoritatea companiilor aeriene, acestea au trei niveluri, o combinație de argint, aur, platină, iar ultimele două niveluri oferă un bonus de 100% pe kilometri. Acest lucru este deosebit de important dacă zburați în lungul traseului. De exemplu, o excursie de la LAX la PEK este de aproximativ 6000 mile (9 700 km). Circuit de-a lungul celor 12.000 mile (19.000 km). Dacă vă aflați la mijloc / la nivel superior cu o companie aeriană, veți obține 24.000 km (39.000 km) pentru că veți primi un bonus de 100%. Dacă sunteți în călătorie clasa de afaceri, veți obține 125% - 150%, în funcție de compania aeriană. Există alți factori care intră în joc cu câte mile rambursabile și kilometri calificați, cum ar fi codul tarifar, promoțiile și altele asemenea.
 6. Dacă aveți statut și aveți vreodată o experiență proastă, vă plângeți și, în mod obișnuit, veți fi compensat în funcție de severitatea indiscreției hotelului / companiei aeriene.
  6
  Dacă aveți statut și aveți vreodată o experiență proastă, vă plângeți și, în mod obișnuit, veți fi compensat în funcție de severitatea indiscreției hotelului / companiei aeriene.