Cum să împărțiți patrimoniul familiei

Împărțirea patrimoniului familiei poate fi o experiență stresantă. Indiferent dacă acest proces este început înainte sau după trecerea unui iubit, nu există o metodă garantată fără stres. Membru de familie devin emoțional, atașamente sentimentale la obiecte apar și înainte de a ști că o luptă poate izbucni peste cine devine cana mamei de cafea. Cu toate acestea, cu o mentalitate pozitivă și o deschidere spre compromis, există modalități de a ne asigura că toată lumea simte că câștigă, și nu pierde, amintiri.

Cap 1
Planificarea înainte de moarte

 1. Fă un testament.
  1
  Fă un testament. Cea mai bună decizie pe care o puteți lua în împărțirea copiilor este aceea de a face o voință. Deși acest lucru poate fi dificil, deoarece îi obligă pe toți cei implicați să vă considere mortalitatea, poate fi foarte benefică și va ușura responsabilitățile familiale după trecerea dumneavoastră. Invită-i pe toți copiii sau frații să fie inclusi în voia ta împreună pentru o întâlnire de familie.
 2. Au o discuție deschisă.
  2
  Au o discuție deschisă. Exprimați-vă dorințele, dar luați în considerare dorințele familiei. Treceți prin fiecare cameră și permiteți fiecărui membru al familiei să aibă ocazia să discute despre heirloomuri. S-ar putea să existe un colier care să aibă o valoare financiară foarte mică, dar un frate are un atașament puternic față de el pentru că a purtat-o ​​la prima sa întâlnire. Sau poate că fratele tău are un loc deschis în casa lui, care ar face un afișaj excelent pentru colecția de plăci de china. Acest lucru ar trebui să fie un moment pozitiv pentru a împărtăși amintirile fericite împreună ca o familie!
 3. Înregistrează totul.
  3
  Înregistrează totul. Odată ce este stabilit cine va primi un articol, asigurați-vă că scrieți decizia. Apoi, atunci când vă scrieți va fi foarte specific despre elemente. De exemplu, nu scrieți "John primește detaliile chinei", "John primește setul complet de chibrituri din seria Lenox de Crăciun, inclusiv sfeșnicele." Aceasta nu este o garanție că nu vor exista argumente mai târziu , dar cel puțin va elimina orice îndoială cu privire la dorințele persoanei. [2]
 4. Compensați financiar.
  4
  Compensați financiar. Luați în considerare distribuția financiară a patrimoniului dvs. Dacă un copil se simte "insuportabil", este probabil să fie o sursă de tensiune și resentimente în rândul familiei. O modalitate ușoară de a face lucrurile mai egale este prin vânzarea imobiliară. De exemplu, dacă doriți să împărțiți bijuterii și china în valoare de 10.000 de dolari printre fiicele dvs., dar nu aveți produse comparabile pentru fiii voștri, atunci fiii dvs. vor primi mai mult de 10.000 de dolari din vânzarea imobiliară.
 5. Numiți un executor al voinței tale.
  5
  Numiți un executor al voinței tale. [3] După ce treceți, veți avea nevoie de cineva pentru a vă asigura că dorințele dvs. sunt îndeplinite. Acesta poate fi fie un membru al familiei, fie o parte terță. Luați în considerare dinamica familiei dvs. în luarea acestei decizii. Dacă știți că va provoca dizarmonie pentru a alege un copil peste altul, atunci luați în considerare utilizarea unei terțe părți, a unui prieten de familie sau angajarea unui avocat.
 6. Începeți mai devreme.
  6
  Începeți mai devreme. Odată ce ați discutat dorințele fiecăruia, începeți să vă dați patrimoniul! Este mai bine să începeți procesul în timp ce toți membrii familiei sunt încă în viață. Acest lucru limitează potențialele argumente în rândul familiei după moarte și are un plus de stres din partea familiei. În plus, distribuirea în timp ce vă aflați în viață vă oferă șansa de a vedea bucuria pe care experiențele familiei voastre o are în noile sale nuntă.

Cap 2
Planificarea dupa moarte

 1. Permiteți familiei să se întristeze.
  1
  Permiteți familiei să se întristeze. Chiar dacă există o voință clară și nu prea mult de a lucra după o moarte, recunoașteți că familia dvs. a pierdut încă un membru important. Nu încercați să vă grăbiți procesul. Dă-te și familiei tale timpul să te întristezi și să te sprijini unul pe altul prin această pierdere.
 2. Obțineți articolele evaluate.
  2
  Obțineți articolele evaluate. Este posibil să știți deja dacă există un articol antic sau colecționar în casă. Cu toate acestea, chiar dacă știți că cabinetul de mamă din China are plăci din secolul al XVIII-lea, este posibil să nu știți valoarea sa. Există multe opțiuni pentru a evalua articolele, deci este important să faceți puțină cercetare înainte de a lua decizii. [4] După ce aveți o listă cu elementele și valorile lor, împărțiți totalul dintre membrii familiei implicați. Aprecieri profesionale. Există profesioniști certificați pentru a evalua aproape orice element, Asociația Evaluatorilor din America [5] și Societatea Internațională de Evaluatori [6] sunt două organizații respectate. Beneficiul unui evaluator profesionist este, din moment ce nu li se permite să cumpere un articol pe care îl evaluează, este mai probabil să vi se ofere o valoare justă de piață pentru produsele dvs. Ghiduri de prețuri. Pentru multe elemente colecționabile există cărți respectate pe care le puteți achiziționa pentru a vă ajuta să evaluați în mod automat prețul articolelor dvs. Dacă tatăl tău avea o colecție de ștampilă sau de baseball, un ghid vă poate ajuta să detaliați și să prețați aproximativ colecția. Evaluări online. Există site-uri web unde puteți încărca fotografii și plăti pentru a avea articole evaluate. În timp ce aceste site-uri nu sunt capabile să se autentifice, ele pot fi utile în a da valoare elementelor dvs. Fii atent să faci cercetările tale în credibilitate înainte de a plăti pentru orice servicii online.
 3. Decideți o comandă pentru alegerea patrimoniului.
  3
  Decideți o comandă pentru alegerea patrimoniului. Pe măsură ce treceți prin articole păstrați o listă a valorii pe care fiecare membru o alege, scăzând-o din suma totală alocată. Alegeți rândul prin alegerea elementelor până când toate elementele sunt distribuite. Ordinea vârstei. Alegeți rândul său, de la cel mai vechi la cel mai tânăr și apoi cel mai tânăr până la cel mai în vârstă. Se agită zarurile. Fiecare membru al familiei rotește o pereche de zaruri. Alegeți rola cea mai mare până la cea mai mică, apoi rola cea mai joasă la cea mai mare. Apoi rotiți din nou și repetați-vă. [7] Trageți paiete. Numărul de paiete, câte unul pentru fiecare membru al familiei, apoi desenează desenele. Alegeți heirloomurile de la cea mai înaltă la cea mai mică, apoi cea mai joasă la cea mai înaltă și repetați.
 4. Aveți o "familie".
  4
  Aveți o "familie". "În loc să luați obiecte de luare în mișcare, o alternativă este să aveți o" familie "a familiei. Toți membrii familiei implicați să facă o listă de heirloomuri în casă pe care ar putea fi interesați să le aibă. Orice elemente despre care un membru al familiei își exprimă interesul vor fi adăugate la lista de licitații. Orice elemente care nu sunt pe lista cuiva sunt imediat scoase deoparte și nu sunt folosite în licitație. Dați fiecărui frate sume egale de "bani". Utilizați penne, bățuri, monopol, etc. pentru a le utiliza în timpul "actorilor". Citiți lista articolelor care vor fi disponibile în timpul licitației, astfel încât toată lumea să poată planifica cum ar putea să-și cheltuiască banii. Amintiți-le membrilor familiei că au doar o sumă stabilită pentru a lucra și pentru a oferi cu înțelepciune. Licitați fiecare articol. Prietenii ar putea să liciteze pentru cele mai căutate moșteniri până când "mănânta" lor nu mai este. [8]
 5. Vinde sau dona majoritatea articolelor.
  5
  Vinde sau dona majoritatea articolelor. O modalitate de a evita argumentele cu privire la cine primește ceea ce este de a vinde pur și simplu sau de a face donațiile. Permiteți fiecărui membru să aleagă una sau două mementouri, apoi să aibă o vânzare în curte sau să utilizeze o casă de licitație pentru a vinde restul obiectelor. Distribuiți profiturile din vânzare în funcție de suma totală alocată pentru fiecare membru al familiei. [9]
 6. Decideți înainte de a începe dacă este permisă comutarea.
  6
  Decideți înainte de a începe dacă este permisă comutarea.
 7. Fara lupta.
  7
  Fara lupta. Odată ce elementele sunt împărțite, este finală. Nu se certau sau se țineau niște prostii. Amintiți-vă că relațiile cu familia dvs. sunt cea mai importantă parte. [10]

Cap 3
Evitarea conflictelor

 1. Închiriați o terță parte.
  1
  Închiriați o terță parte. Indiferent dacă împărțiți patrimoniul înainte sau după ce o persoană iubită a trecut, este esențială implicarea unui terț neparticipant. [11] Este important să aveți o persoană fără atașament emoțional la ele. Luați în considerare angajarea unui arbitru profesionist sau rugați un preot să vă ajute familia.
 2. Recunoașteți că lucrurile nu pot fi "perfecte".
  2
  Recunoașteți că lucrurile nu pot fi "perfecte". "Nu toată lumea va avea aceeași idee despre cum să împartă heirloomurile" în mod firesc ". De exemplu, dacă faceți mai mulți bani decât sora dvs., ea poate crede că ar trebui să obțină mai mult din avere, fratele tău ar putea dori ștampila colecția care urmează să fie donată unui muzeu și este posibil să doriți ca totul să fie vândut, iar veniturile să fie împărțite în mod egal.
 3. Concentrați-vă pe un compromis, nu pe o victorie.
  3
  Concentrați-vă pe un compromis, nu pe o victorie. Amintiți-vă că există multe persoane și sentimente implicate în această experiență [12]. Gândiți-vă la ceea ce este cel mai important pentru dvs. din diviziunea patrimoniului și ascultați ceea ce este cel mai important pentru fiecare membru al familiei. Nu veți fi complet mulțumiți de ceea ce se întâmplă, dar menținerea relațiilor de familie este mai importantă decât obținerea tot ceea ce doriți.
 4. Știți când să faceți o pauză.
  4
  Știți când să faceți o pauză. Emoțiile pot să apară când oamenii încep să devină sentimentali față de famiile familiale. Dacă există un anumit element pe care toată lumea îl contrazice, lăsați-l la o parte, faceți o pauză și reveniți mai târziu. Uneori membrii familiei încep să se certe din cauza sentimentelor rănite, mai degrabă decât de o dorință reală pentru un element. [13] Este important să vă dați timp departe de argumentul de calmare.