Cum să câștigi insigne în schimbul de stive

Insignele din Exchange Stack sunt în principiu ca premii pentru a face diferite sarcini. În funcție de cât de bine ați făcut sarcina, veți obține o insignă care să reflecte cantitatea de efort depusă. Dar cum obțineți insignele? Acest articol vă va arăta exact ce să faceți.

Paşi

 1. Familiarizați-vă cu tipurile de ecusoane disponibile.
  1
  Familiarizați-vă cu tipurile de ecusoane disponibile. <ref <[1] </ ref> Insigne de aur: Acestea sunt cele mai dificile pentru a obține și de multe ori reflectă durata de timp necesară pentru a le asigura. Acestea reflectă contribuțiile importante pe care le-au adus utilizatorii, cum ar fi realizarea unei mulțimi de postări de bună calitate sau efectuarea de lucrări de editare. Acestea sunt cele mai bune insigne pe care le puteți obține. Insigne de bronz: acestea sunt ușor de obținut. Acestea există pentru a încuraja utilizatorii să fie mai activi și să încerce diferite caracteristici ale site-ului. Insigne de argint: Acestea sunt similare cu insignele de aur, dar sunt ușor mai ușor de obținut. Ele reflectă, de asemenea, munca grea.
 2. Analizați-vă șansele de a obține unul sau mai multe insigne.
  2
  Analizați-vă șansele de a obține unul sau mai multe insigne. Ați văzut acum criteriile și știți care dintre acestea vor dura mai mult pentru a obține. Acum este momentul să vă strategii cum veți proceda la obținerea insignelor: O regulă bună pentru noii utilizatori este aceea de a-și îndrepta privirile pe insignele Bronze și de a lucra la un plan pe termen lung pentru a obține celelalte. După cum se vede în imagine, insigna Autobiograf este ușor de găsit. Completați complet pagina de profil.
 3. Elaborează un plan pentru a obține toate insignele.
  3
  Elaborează un plan pentru a obține toate insignele. Aceasta înseamnă că trebuie să faceți în mod conștient o anumită cantitate de editare sau să faceți o anumită sarcină o anumită perioadă de timp. Vizitarea site-ului continuu pentru o lungă perioadă de timp pentru a obține o insignă va face o coordonare atentă și o muncă grea. S-ar putea să vă păstrați o evidență a activităților dvs., pentru a vă ajuta să urmăriți în timp. Unele insigne de aur pot dura ani, în funcție de timpul pe care îl activezi pe site.
 4. Mergeți mai întâi pentru Insignele ușoare.
  4
  Mergeți mai întâi pentru Insignele ușoare. Acest pas vă va ajuta să identificați niște insigne ușor pentru a începe: Autobiograf: Completați întreaga pagină de profil. Comentator: Lăsați cinci sau mai multe comentarii. Pentru aceasta, va trebui să obțineți privilegii de comentariu. Anual: va trebui să fii activ un an, câștigând cel puțin 200 de reputații. Acest lucru este ușor, dar presupune un angajament pentru o lungă perioadă de timp. Citizen Patrol: Acesta este primul post pe care l-ai semnalat. Doar nu semnalizați niciun post, nu semnați un post care să necesite medierea și să semnaleze corespunzător. Nu obțineți niciodată un declanșator fericit sau puteți pierde unele aspecte ale acestui privilegiu. Critic: Pentru primul tău vot în jos. Editor: pentru prima editare. Informat: Pentru citirea întregii pagini de tur. Acest lucru va fi câștigat de îndată ce ajungeți în partea de jos a paginii. Nu cheat la acest lucru și defilați până la fund extrem de repede; locuiți-vă în timp și citiți cuprinzător, deoarece acest turneu conține informații importante pentru a vă ajuta. Această listă prezintă insignele "foarte ușoare". Este important să vă creați o listă proprie, potrivită modului în care utilizați site-ul. Această listă este doar pentru a începe. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_a9882d4550')
 5. Nu vă descurajați.
  5
  Nu vă descurajați. Intoarce-te mereu pentru mai mult. Dacă vă obosiți să lucrați pentru o insignă, încercați un altul, pentru a împrospăta soiul pentru un pic. Deplasați-vă mereu înainte sau riscați să deveniți arși și să nu îndepliniți sarcinile. Așteptați să primiți critici uneori. Unii vor fi buni. Unii vor fi răi. Luați binele rău și amintiți-vă motivul pentru care ați venit pe site. Obținerea de insigne este ceva la care poți lucra și nu prea fi terminat vreodată, deoarece insignele pentru Stack Exchange sunt atât de diverse și de multe. Dacă nu doriți să lucrați la obținerea de insigne, atunci nu faceți asta. Dacă sunteți un membru activ al comunității, insignele vor veni în sfârșit în cele din urmă, fără să le observați.
 6. Urmăriți progresul dvs.
  6
  Urmăriți progresul dvs. Faceți o listă cât de departe sunteți de-a lungul dvs. cu insigna dvs. Sau nu, nu ai prefera o surpriză. Unele caracteristici ale site-ului vă urmăresc. De exemplu, legătura Statistici este disponibilă prin intermediul butonului Recenzie din partea de sus a ecranului. În unele cazuri, privilegiul "Revizuire" trebuie câștigat.
 7. Felicitări!
  7
  Felicitări! Ai insigna. Imaginea din colțul din stânga al ecranului, care arată ca un grafic, va deveni verde atunci când obțineți o insignă. Doar faceți clic pe o casetă de tip roll-down care va apărea împreună cu detaliile. Acest buton vă ajută și să vedeți când aveți o nouă reputație (la întrebări, răspunsuri sau altfel).
 8. Acum, că ați câștigat insignele, puteți să le vizualizați prin pagina dvs. de utilizator.
  8
  Acum, că ați câștigat insignele, puteți să le vizualizați prin pagina dvs. de utilizator. Puteți să le vizualizați toate făcând clic pe mai multe sau sortați-le după clasă, când le-ați primit sau pe nume. Numărul de lângă insigna cu "x2" (sau alt număr) indică de câte ori ați obținut insigna.
 9. Fii mândru de munca ta dură și fă-ți flacăra cu Flair.
  9
  Fii mândru de munca ta dură și fă-ți flacăra cu Flair. Flair este disponibil pe pagina dvs. de utilizator și arată câte ecusoane sau replici aveți pe un Cont Exchange Stack.