Cum să expediați autografe la o casă de licitație

Trimiterea autografelor într-o casă de licitație poate fi o experiență plăcută și plină de satisfacții. Iată pașii critici pe care trebuie să îi cunoașteți înainte de expedierea autografelor valoroase.

Paşi

 1. Formați o listă a articolelor pe care intenționați să le trimiteți unei case de licitație sau unei companii de licitație.
  1
  Formați o listă a articolelor pe care intenționați să le trimiteți unei case de licitație sau unei companii de licitație.
 2. Adăugați detalii pe lista dvs. cu cât mai multe informații pertinente posibil.
  2
  Adăugați detalii pe lista dvs. cu cât mai multe informații pertinente posibil. De exemplu, descrierile manuscriselor și documentelor cu autograf trebuie să includă tipul de autograf, de exemplu scrisoarea scrisă semnată, semnătura scrisă de mână, mărimea, data și condiția. Descrierile cărților care conțin autografe trebuie să includă informații despre carte, de exemplu, este o primă ediție? și starea de însoțire a sacoului de praf. Potențialii cumpărători trebuie, de asemenea, să știe detalii despre orice inscripție care însoțește un autograf pe o carte sau o fotografie.
 3. Includeți o descriere biografică dacă autograful este de către o persoană notabilă care nu este imediat recunoscută.
  3
  Includeți o descriere biografică dacă autograful este de către o persoană notabilă care nu este imediat recunoscută.
 4. Adăugați o rezervă netă pentru fiecare element din listă.
  4
  Adăugați o rezervă netă pentru fiecare element din listă. Acest număr reprezintă cea mai mică sumă de plată pe care sunteți dispus să o acceptați la vânzarea elementului dvs. Setarea limitei inferioare vă protejează de a vă vinde produsul la un preț rezonabil scăzut sau la o pierdere semnificativă.
 5. Evitați casele de licitație care au în mod constant o clasificare scăzută a clienților sau un număr mare de reclamații.
  5
  Evitați casele de licitație care au în mod constant o clasificare scăzută a clienților sau un număr mare de reclamații. Verificați publicațiile de colectare a autografelor, cum ar fi "Autograph Collector", care afișează agenții de publicitate de la companii de licitații autografe și site-uri precum Autograph Alert Truth lui Roger Epperson pentru recenzii ale caselor de licitații autografe.
 6. Formați o listă de case de licitație potențial potrivite.
  6
  Formați o listă de case de licitație potențial potrivite. De exemplu, unele case de licitație se specializează în autografe de la celebre personalități sportive, altele se pot specializa în personalități notabile care au autografeze acțiuni și obligațiuni.
 7. Revizuiți dosarele juridice publice pentru a afla despre casele de licitații care au făcut obiectul litigiilor din cauza fraudei autografe.
  7
  Revizuiți dosarele juridice publice pentru a afla despre casele de licitații care au făcut obiectul litigiilor din cauza fraudei autografe. Dosarele publice arată că "Amintiți-vă când licitațiile" și "RRAuctions" au fost implicate în procese legate de frauda de autograf. Clubul colecționarilor de autografe universale a emis avertismente cu privire la cel puțin o companie de licitație de autografe din New Hampshire.
 8. Examinați termenii de expediere pentru licitația de autografe.
  8
  Examinați termenii de expediere pentru licitația de autografe. Casele de licitații autografe furnizează de obicei condițiile lor la cerere. Adesea, aceste informații pot fi descărcate de pe site-ul lor.
 9. Unele companii de licitații de autografe solicită să vă garantați transportul și să despăgubiți compania de licitație de orice formă de remușcare a cumpărătorului.
  9
  Unele companii de licitații de autografe solicită să vă garantați transportul și să despăgubiți compania de licitație de orice formă de remușcare a cumpărătorului. Dacă nu sunteți un comerciant de autografuri profesioniști, compania de licitație ar trebui să își asume responsabilitatea pentru evaluarea corectă a autografelor dvs. și să ofere, de asemenea, garanții de autenticitate clienților săi.
 10. Priviți fundalul licitatorului.
  10
  Priviți fundalul licitatorului. Licențiatul este licențiat în mod corespunzător în statele care necesită licențiere? Este licitatorul un deținător de autografe sau un front pentru un distribuitor de autografe?
 11. Trimiteți lista dvs. mai multor case de licitații autografe.
  11
  Trimiteți lista dvs. mai multor case de licitații autografe. Fiți pregătiți să le trimiteți copii ale autografelor.
 12. Obțineți comisioane propuse pentru toate taxele companiei de licitație pentru autografe.
  12
  Obțineți comisioane propuse pentru toate taxele companiei de licitație pentru autografe. Acestea includ comisioanele, costurile de producție, fotografiile din catalog, corespondența și ambalarea, taxele aplicabile și dobânzile aferente avansurilor în numerar. Obțineți toate taxele în scris înainte de a continua.
 13. Rețineți că afacerea cu licitații de autografe este extrem de competitivă și sunteți în măsură să negociați termeni favorabili, în special dacă materialul dvs. cu autograf este foarte solicitat.
  13
  Rețineți că afacerea cu licitații de autografe este extrem de competitivă și sunteți în măsură să negociați termeni favorabili, în special dacă materialul dvs. cu autograf este foarte solicitat.
 14. Selectați compania de licitație care vă transmite cecul de fond, vă oferă o afacere rezonabilă și cu care vă simțiți bine că lucrați.
  14
  Selectați compania de licitație care vă transmite cecul de fond, vă oferă o afacere rezonabilă și cu care vă simțiți bine că lucrați.