Cum să ai grijă de un broască de nisip

Acestea sunt mormintele grozave care trebuie sa le ingrijeasca si necesita mult mai putin spatiu si alte lucruri pentru a fi mai mult decat multi broaste.

Paşi

 1. Ia un mic rezervor pentru ei.
  1
  Ia un mic rezervor pentru ei. Aceste mici mici toads necesită doar un mic rezervor. Un rezervor de 24 "x 12" x 15 "ar fi adecvat pentru 4 adulți.
 2. Configurați rezervorul în mod corespunzător.
  2
  Configurați rezervorul în mod corespunzător. Acestea necesită o configurație tip Savannah / semi-desert, cu un substrat de sol vegetal nisipos. Mobilier cum ar fi busteni, coaja de plută, stâncă și plante (vii sau plastic) pot fi aranjate pentru a oferi un număr de locuri de ascensiune și ascunzătoare. Un bol de apă de dimensiuni medii (nu mai adânc decât înălțimea broască) trebuie să fie prevăzut cu apă curată, de-clorinată sau de izvor.
 3. Dacă este păstrat în interior, rezervorul nu va necesita de obicei încălzire suplimentară atâta timp cât temperatura încăperii nu scade sub 15 ° C (59 ° F).
  3
  Dacă este păstrat în interior, rezervorul nu va necesita de obicei încălzire suplimentară atâta timp cât temperatura încăperii nu scade sub 15 ° C (59 ° F). Un tub fluorescent UVB poate fi folosit ca sursă de lumină.
 4. Menținerea mediului înconjurător.
  4
  Menținerea mediului înconjurător. Apa va trebui să se schimbe zilnic pentru a evita acumularea de amoniac și bacterii. În timp ce schimbați apa, este recomandat să curățați rezervorul și să îndepărtați, curățați și înlocuiți orice obiecte murdare.
 5. Curățați mediul lor.
  5
  Curățați mediul lor. Cel puțin o dată pe lună întregul terariu și conținutul acestuia trebuie să fie dezbrăcat, curățat și sterilizat folosind un dezinfectant amfibian prietenos.
 6. Hraneste-i.
  6
  Hraneste-i. Pentru adulți, un amestec de insecte de dimensiuni adecvate, inclusiv greieri, omizi, gândaci și furnici ar trebui hrăniți la fiecare două-trei zile. Un supliment de calciu și vitamină trebuie utilizat o dată pe săptămână. Cuplurile tinere vor lua greieri de hatching, afide, muște de fructe și sunt în mod special îndrăgostiți de aruncătoarele de foc. Acestea ar trebui să fie hrănite în fiecare zi și un supliment de calciu și vitamină folosit de două sau trei ori pe săptămână.