Cum să știți dacă noul dvs. cățeluș este confortabil

Puii noi vor fi întotdeauna nervoși, timizi, leneși sau agresivi atunci când le veți lua acasă. Și când sunteți în jurul lor înainte ca ei să se simtă confortabil în noua lor casă, ei ar putea mușca atunci când te apropii, când te apropii sau te înnebuni când te apropii. Deci, cum știți când este suficient de confortabil pentru a vă petrece mai mult timp cu el? Următoarele vor spune ce să urmăriți.

Paşi

 1. Înțelegeți că, odată ce ați luat catelul pentru prima dată, catelul dvs. va avea cel mai probabil un pui de somn.
  1
  Înțelegeți că, odată ce ați luat catelul pentru prima dată, catelul dvs. va avea cel mai probabil un pui de somn. La urma urmei, catelul dvs. a fost prin multe in ziua adoptarii, asa ca este important sa dati catelului timp sa se odihneasca.
 2. Odată ce catelul sa trezit, verificați dacă catelul dvs. a devenit mai jucaus și mai curios.
  2
  Odată ce catelul sa trezit, verificați dacă catelul dvs. a devenit mai jucaus și mai curios.
 3. Înțelegeți că el / ea va sniffing lucrurile pe care nu le-a mirosit înainte de a veni.
  3
  Înțelegeți că el / ea va sniffing lucrurile pe care nu le-a mirosit înainte de a veni.
 4. Câinele dvs. va aplica, cel mai probabil, obiceiurile proaste pe mobilier, cum ar fi mestecarea și mușcătura.
  4
  Câinele dvs. va aplica, cel mai probabil, obiceiurile proaste pe mobilier, cum ar fi mestecarea și mușcătura. Citiți acest articol pentru mai multe informații.
 5. În cazul în care catelul dvs. este puțin mai în vârstă, veți ști că catelul dvs. este confortabil în noua lor casă atunci când va începe marcarea parfumului.
  5
  În cazul în care catelul dvs. este puțin mai în vârstă, veți ști că catelul dvs. este confortabil în noua lor casă atunci când va începe marcarea parfumului. (Urinarea)
 6. Căutați semne că catelul dvs. dezvoltă încredere în dvs., acesta este un rol important în a afla dacă catelul dvs. este confortabil.
  6
  Căutați semne că catelul dvs. dezvoltă încredere în dvs., acesta este un rol important în a afla dacă catelul dvs. este confortabil.
 7. Priviți-vă când mâncați, aceasta este o altă parte a deveni confortabilă.
  7
  Priviți-vă când mâncați, aceasta este o altă parte a deveni confortabilă.
 8. Dacă există alte lucruri care arată că catelul devine confortabil, folosiți-vă bunul simț sau discutați cu un prieten care are experiență în creșterea căței.
  8
  Dacă există alte lucruri care arată că catelul devine confortabil, folosiți-vă bunul simț sau discutați cu un prieten care are experiență în creșterea căței.