Cum să găzdui o grădină zoologică în gem de animale

După ce jucați Animal Jam pentru o vreme, vă recomandăm să luați în considerare găzduirea unei grădini zoologice. Dacă nu sunteți sigur cum să faceți despre crearea unei grădini zoologice în cadrul jocului, acest articol vă va oferi câteva indicații utile.

Cap 1
Paşi

 1. Aveți o mulțime de pietre prețioase.
  1
  Aveți o mulțime de pietre prețioase. Este nevoie de o mulțime de pietre pentru a crea o grădină zoologică. Cumpărați o grămadă de garduri, plante, iazuri și plută. Dacă aveți tone de pietre, ar trebui să faceți o cușcă pentru fiecare animal din Animal Jam. Dacă nu aveți o mulțime de pietre prețioase, faceți doar câteva cuști pentru lupi, vulturi etc.

Cap 2
Elaborarea planului zoo

 1. Decideți unde va fi grădina dvs. zoologică.
  1
  Decideți unde va fi grădina dvs. zoologică. Alege o zi care este destul de mare și nu prea fantezie caută grădina zoologică. Dacă sunteți membru, sunt recomandate Ol 'Barns. Dacă nu sunteți membru, există o casă mică, casa lui Cosmo sau casa normală dacă sunteți ne-membru. Asigurați-vă că este spațios și că aveți destul spațiu pentru cuști.
 2. Obțineți garduri.
  2
  Obțineți garduri. Ceva în fiecare grădină zoologică are nevoie, în afară de animale, de garduri, astfel încât animalele să nu scape! Membrii ar trebui să folosească Garduri din lemn și non-membrii pot folosi Garduri de Bamboo sau Garduri Picket. Utilizați suficient pentru a acoperi întregul teren pe care vor fi animalele. Rețineți că în prezent nu puteți achiziționa garduri din orice magazin. Ați putea încerca să găsiți alte alternative pentru împrejmuire sau să întrebați alți Jammers. Acest lucru s-ar putea schimba. Dacă preferați să dați mai mult spațiu animalelor din grădinile zoologice, creați spații îngrădite mari în loc de cuști închise.
 3. Adăugați un decor de habitat adecvat.
  3
  Adăugați un decor de habitat adecvat. Obțineți anumite mobilier pentru fiecare habitat al animalelor. De exemplu: o cavernă pentru exponatul de lup, un patch de morcov pentru exponatele iepurilor și banane pentru maimuțe. Nu plasați articole aleatorii pe nici o expoziție; care ar putea face ca animalele dvs. să plece. Puteți utiliza, de asemenea, bannere animale, plushies sau topiaries pentru animale să știe unde să meargă, punând un plushie / banner / topiary unui anumit animal în care îi aparține.
 4. Decorează-ți grădina zoologică.
  4
  Decorează-ți grădina zoologică. O grădină zoologică fără decor este ca un cupcake fără glazură! Așezați mobilierul ca niște coșuri de gunoi, plante, fântâni etc. Dacă nu aveți destule decorațiuni, vizitatorii ar putea pleca.
 5. Asigurați cerințele animalelor.
  5
  Asigurați cerințele animalelor. Animalele nu vor putea să trăiască fără hrană, aer curat, curățenie și apă. Puneți iazuri sau fântâni în habitate pentru a satisface apa și curățenia și pentru a evita gazele sau poluarea pentru a avea aer curat. Dacă animalul este un erbivore, puneți aceste ierburi și legume. Pentru carnivore, așezați animalele de companie sau plăsările pentru a le face să practice vânătoarea.

Cap 3
Populația grădinii zoologice

 1. Ia animale.
  1
  Ia animale. Mergeți în Jamaa Township sau în orice altă zonă aglomerată și începeți să strigați "Zoo my Den! Animals Needed!" Când ați sunat suficient, mergeți la grădina zoologică și sperăm că veți fi animale. Le conduceți la habitatul lor selectat și spuneți-le să nu poarte haine.
 2. Obțineți rangers / zookeepers.
  2
  Obțineți rangers / zookeepers. Închiriați cântăreți pentru a vă ajuta în munca dvs. ajutând animalele. Adresați-vă prietenilor sau Jammers. Ar trebui să aveți cel puțin trei zookeeperi sau mai mulți.
 3. Ai grija de animalele tale.
  3
  Ai grija de animalele tale. Animalele triste sau nesatisfăcute nu vor rămâne prea mult timp! Asigurați-vă că pentru a satisface nevoile lor întotdeauna că acestea nu sunt prea scumpe sau greu!
 4. Sunați oameni.
  4
  Sunați oameni. Du-te din nou în acea zonă aglomerată, dar de data asta doar striga "Zoo my Den!". Și așa faci grădina zoologică!
 5. Repeta.
  5
  Repeta. Dacă turiștii pleacă, sunați la noi turiști. Dacă animalele părăsesc, cereți animale noi. Dacă pleacă rangerii, cereți-i pe cei noi și menține grădina zoologică deschisă pentru afaceri!