Cum să vă scoateți cheile dintr-un puț de ascensor

Deci, ți-ai scăpat cheile de pe crăpătura îngustă unde ușile se deschid într-un lift. Felicitări! Aceasta nu este ziua ta. Aveți trei opțiuni; unul dintre care este să-l scoți tu, vezi mai jos.

Cap 1
Sunați persoana de întreținere a clădirii

 1. Sunați persoana de întreținere.
  1
  Sunați persoana de întreținere.
 2. Întrebați dacă au o cheie de fixare.
  2
  Întrebați dacă au o cheie de fixare. Uneori au una dintre acestea și pot fi convinse să vă recupereze cheile. Depinde de clădire.
 3. Ia cheia înapoi de la ei.
  3
  Ia cheia înapoi de la ei.

Cap 2
Sunați la un tehnician de reparare a liftului

 1. Sunați un tehnician.
  1
  Sunați un tehnician. Fiecare clădire trebuie să aibă numele tehnicianului, fie în birou, fie în lift.
 2. Tehnicianul primește cheile.
  2
  Tehnicianul primește cheile. Ei vor opri ascensoarele, apoi vor deschide spațiul de sub eleve. Apoi îți vor lua cheile pentru tine.
 3. Platiti-le.
  3
  Platiti-le. În SUA, este de aproximativ 75 până la 300 USD.
 4. Luați în considerare dacă puteți aștepta.
  4
  Luați în considerare dacă puteți aștepta. Dacă nu vă grăbiți, puteți aștepta până la următorul serviciu programat (de obicei de câteva ori pe an). În mod normal, ei nu te-ar plăti pentru asta.

Cap 3
Scoate-te singur

 1. Mergeți la un magazin de hardware și cumpărați un magnet de 50 de lire (20 kilograme).
  1
  Mergeți la un magazin de hardware și cumpărați un magnet de 50 de lire (20 kilograme). (Asta înseamnă un magnet care poate trage 50 de kilograme, magnetul nu cântărește atât de mult.) Sunt foarte mici și ieftine (între 2 și 3 dolari). Cumpărați o coardă subțire dar puternică pentru a lega magnetul. Cumpara de asemenea un magnet telescopic. Ele sunt de aproximativ lățimea unui pix, și se extind la aproximativ 2 metri (0.6 m). Veți avea de asemenea nevoie de 1 sau 2 lanterne luminoase, un etalon (sau mâner de mătură) și foarfece.
 2. Opriți ascensorul de la cel mai jos podea.
  2
  Opriți ascensorul de la cel mai jos podea. Ascensorul ar trebui să aibă fie un buton de oprire, fie să aibă cineva în clădirea dvs. cheia pentru a menține ascensorul la etajul inferior și ușile deschise. Dacă există un alt lift lângă liftul "dvs.", opriți ascensorul de la ultimul etaj.
 3. Spune cheile.
  3
  Spune cheile. Configurați lanterna și găsiți cheile prin așezarea pe pământ și strălucirea lanternă prin crack. Ar trebui să fie la mai puțin de câțiva metri distanță. Dacă este posibil, utilizați o altă lanternă și localizați și cheile de la liftul "lângă ușă". Acest lucru este posibil numai dacă ascensoarele sunt relativ apropiate (nu mai mult de 8 picioare, cel mai probabil) prin angrenarea lanternei, astfel încât să puteți vedea podeaua arborelui ascensorului (și a cheilor dvs.).
 4. Împingeți magnetul.
  4
  Împingeți magnetul. Legați magnetul de 50 lb (strâns!) La o bucată lungă de șnur. Trebuie să scoți magnetul de sub ascensor, să te încurci pe șir. Acest lucru este dificil, deoarece magnetul se va lipi de partea metalică a ascensorului și a arborelui. Puteți înfășura șirul în jurul magnetului de mai multe ori, aruncați brațul în afară (da, în arbore și da, este înfricoșător) și aruncați magnetul. Nu uitați să țineți șirul! Șnurul trebuie să se răcească și să lase magnetul pe podea. Dacă încurcarea nu funcționează, utilizați un bețiv lung. Luați magnetul și împingeți-l în jos pe arbore, de-a lungul zidurilor pe care se lipeste, cu un etalon sau alt obiect îngust lung. Amintiți-vă, ideea este că ar trebui să se încurce.
 5. Coborâți magnetul până când atinge cheile.
  5
  Coborâți magnetul până când atinge cheile. Acest lucru ar trebui să fie relativ ușor, cu excepția cazului în care cheile dvs. au cedat un pic și nu le puteți vedea. Apoi, veți avea nevoie de cineva de la liftul de lângă dvs. pentru a vă ghida în "mișcarea" magnetului. Odată ce cheia se lipeste de magnet, trageți-o încet!
 6. Știu că cheia se blochează.
  6
  Știu că cheia se blochează. Uneori, chiar și odată ce ai cheile, devine imposibil să le treci prin crack, pentru că magnetul tău se blochează în partea inferioară sau laterală a ascensorului, iar tastele tale cad din momentul în care strângi magnetul. În acest moment este necesar să folosiți magnetul telescopic.
 7. Adunați șirul la magnetul telescopic și aliniați-l prin crack ca o mână de ceas.
  7
  Adunați șirul la magnetul telescopic și aliniați-l prin crack ca o mână de ceas. Deoarece magnetul este mic și nu atât de puternic, ar trebui să apară cu ușurință de pe laterală și să încurce. Repetați pasul șase.
 8. Succes!
  8
  Succes!