Cum să cadă un cal în siguranță

Fiecare călăreț va cădea de pe un cal cel puțin o dată în timpul vieții, așa că trebuie să fii pregătit!

Paşi

 1. Încercați să vă relaxați în toamnă.
  1
  Încercați să vă relaxați în toamnă. Când cădeți de pe un cal, primul lucru pe care îl simțiți este că îl țineți pe cal, dar faceți acest lucru numai dacă simțiți că vă puteți întoarce în șa. Dacă vă tensionați, este mai probabil să vă răniți în serios, deoarece corpul dumneavoastră nu va putea absorbi impactul căderii dumneavoastră.
 2. Ridicați rapid picioarele din etrier, astfel încât picioarele să nu fie prinse în ele.
  2
  Ridicați rapid picioarele din etrier, astfel încât picioarele să nu fie prinse în ele. În acest fel, nu sunteți târâți de picioarele voastre și răniți. Ca o măsură de prevenire, dacă știți că calul dvs. poate fi jignit sau dacă vă deplasați într-un mediu necunoscut, poate doriți să utilizați etrieri de siguranță. Șuruburile de siguranță sunt concepute pentru a se rupe în caz de cădere sau accident și pot fi utile atunci când calul dvs. sperie brusc sau când nu vă așteptați.
 3. Înclinați-vă piciorul drept deasupra părții calului așa cum ați proceda în timpul unei dezmembrări normale atunci când calul tău se află într-o încăpere.
  3
  Înclinați-vă piciorul drept deasupra părții calului așa cum ați proceda în timpul unei dezmembrări normale atunci când calul tău se află într-o încăpere. În acest moment, ar trebui să aveți în continuare domnia voastră în mână, astfel încât calul dvs. să nu ridice mai multă viteză pe măsură ce vă scapați.
 4. Evaluați dacă puteți continua sau nu.
  4
  Evaluați dacă puteți continua sau nu. Dacă nu aveți răni grave, găsiți-vă calul și întoarceți-vă în șa. Dacă vă întoarceți acasă sau într-un spital, veți fi mai rapid pe călărie, asigurați-vă că calul dvs. nu este rănit înainte de a vă întoarce. Dacă aveți vătămări grave, rămâneți pusi. Chiar dacă ești pe o pistă în pace, cineva ar trebui să știe unde ești și cât timp vei dispărea și te vei uita dacă nu te întorci. Nu vă provocați alte vătămări, astfel încât asigurați-vă că rămâneți pe teren și nu încercați să vă ridicați decât dacă sunteți sigur că puteți face acest lucru fără a vă răni singur.