Cum să Cum să-ți decorezi dormitorul pentru sărbătorile de iarnă (fete adolescente)

Noi toți iubim sărbătorile, așa că am să vă spun cum să vă decorați camera pentru sărbătorile de iarnă.

Paşi

 1. Lumini.
  1
  Lumini. Du-te la magazinul dvs. local de dolari sau orice loc care vinde lumini. Ia niște lumini albe! Dacă preferați și luminile colorate, este bine, dar nu exagerați. Nu vrei ca camera ta să arate ca o vârstă de 5 ani.
 2. Ia niște cârlige și le atârna de-a lungul peretelui, în jurul capului tău, în jurul unei imagini, în jurul unei biblioteci sau poate în jurul dulapului tău.
  2
  Ia niște cârlige și le atârna de-a lungul peretelui, în jurul capului tău, în jurul unei imagini, în jurul unei biblioteci sau poate în jurul dulapului tău.
 3. Pentru ferestrele dvs., luați o bucată de hârtie albă, lăsați-o de câteva ori apoi tăiați-o pentru a face o fulg de zăpadă.
  3
  Pentru ferestrele dvs., luați o bucată de hârtie albă, lăsați-o de câteva ori apoi tăiați-o pentru a face o fulg de zăpadă. Apoi le puteți atârna pe geamuri.
 4. Așezați niște ornamente.
  4
  Așezați niște ornamente. Ai putea obtine cateva ornamente si sa le atarzi in jurul camerei tale! Dacă aveți un candelabru în camera dvs., atunci o idee bună ar fi să atârnați ornamente de la asta! Ați putea să le atârnați oriunde altundeva există loc.
 5. Dacă aveți spațiu în camera dvs., obțineți un mini pom de Crăciun.
  5
  Dacă aveți spațiu în camera dvs., obțineți un mini pom de Crăciun. Ai putea pune luminile în jurul ei și ornamente pentru a!
 6. Aveți niște Lumanari.
  6
  Aveți niște Lumanari. Lumânările reprezintă o modalitate excelentă de a vă aduce camera într-un sentiment de Crăciun. Încercați să obțineți unul care miroase ca Pini sau Gingerbread sau cookie-uri!
 7. Obțineți un castron de sticlă sau orice castron dacă preferați să nu folosiți sticlă și umpleți-l cu bomboane.
  7
  Obțineți un castron de sticlă sau orice castron dacă preferați să nu folosiți sticlă și umpleți-l cu bomboane. Sau primiți o ceașcă drăguță și puneți în ea bastoane de bomboane.