Cum să a realiza cu placere plasarea pe rola de onoare

Dacă aveți inteligența, nu va dura prea multă muncă pentru ao face pe onoarea de onoare. Va trebui să mergeți la clasă și să purtați capacul dvs. de gândire în timpul testelor, dar în afara școlii puteți face cum vă place. Suna bine? Atunci ce aștepți?

Paşi

 1. Luați notă de câte subiecte va apărea pe acest card de raport în acest semestru / termen.
  1
  Luați notă de câte subiecte va apărea pe acest card de raport în acest semestru / termen. În acest exemplu, pe cartela dvs. de raportare apar 9 subiecte. Împărțiți subiecții în două grupuri egale, dar cu un subiect ca rest. Asigurați-vă că acest subiect este favorit / cel mai bun.
 2. Împărțiți subiecții în 4 pe o parte, 4 pe cealaltă parte, cu un subiect rămân, pentru un total de 9 subiecți.
  2
  Împărțiți subiecții în 4 pe o parte, 4 pe cealaltă parte, cu un subiect rămân, pentru un total de 9 subiecți.
 3. Dobândiți-vă în jur de 70% (aproximativ 75%) pe o jumătate din subiecții dvs., astfel încât 4 dintre subiecții dvs. ar fi în jur de 75%.
  3
  Dobândiți-vă în jur de 70% (aproximativ 75%) pe o jumătate din subiecții dvs., astfel încât 4 dintre subiecții dvs. ar fi în jur de 75%.
 4. Achiziționați în jur de 80% (aproximativ 85%) pe o jumătate din subiecții dvs., astfel încât 4 dintre subiecții mei ar fi la aproximativ 85%.
  4
  Achiziționați în jur de 80% (aproximativ 85%) pe o jumătate din subiecții dvs., astfel încât 4 dintre subiecții mei ar fi la aproximativ 85%. În acest moment, jumătate dintre subiecții dvs. ar fi în jur de 75%, iar cealaltă jumătate 85%. Acest lucru ar trebui să ajungă până la aproximativ 80%, să dea sau să ia 2% (astfel încât intervalul mediei dvs. acum ar trebui să fie de aproximativ 78-82%)
 5. Ultimul subiect rămas ar trebui să fie cel mai bun punct pe cartela dvs. de raport.
  5
  Ultimul subiect rămas ar trebui să fie cel mai bun punct pe cartela dvs. de raport. Asigurați-vă că ați înscris un mediu de 90 sau mai mare pe acest subiect (95% +) pentru a vă îndrepta dreptul mediu spre Honor Roll. Aceasta este de fapt doar o măsură de precauție, ca de exemplu dacă media este de 78-79%. (În acest caz, marcajul dvs. ridicat în subiectul final vă va aduce, probabil, pe "Honor Roll", care este de 80% în această situație.)
 6. Fi fericit!
  6
  Fi fericit! Ați făcut-o pe Rolă de Onoare! Pentru a rezuma, obțineți jumătate de subiecți la 75, jumătate la 85 de ani, (seara la 80%) și, ca măsură de precauție, lucrați din greu într-un singur subiect, doar ONE, pentru a vă reaminti cu siguranță marcajul pe Honor Roll.