Cum să sugerați un copil

Dacă îngrijim un copil în primul an de viață și care nu a învățat să meargă încă, nu este același lucru cu a avea grijă de un copil sau de un copil mai în vârstă. Sugarii sunt foarte fragili și necesită o atenție deosebită și îngrijire.

Paşi

 1. Completați un formular pentru părinți.
  1
  Completați un formular pentru părinți. Ar trebui să includă informațiile de contact de contact de urgență, ce să hrănești copilul, alergiile copilului și alte lucruri pe care ar trebui să le știi în caz de urgență.
 2. Asigurați-vă că copilul este confortabil în orice moment.
  2
  Asigurați-vă că copilul este confortabil în orice moment. Dacă copilul începe să plângă, verificați scutecul său. În cazul în care există buclă sau dacă scutecul este umed, scutecul trebuie schimbat. Ia un scutec în stare proaspătă înainte de a dezlipi cel vechi. Pentru a schimba un scutec, scoateți șervețele pentru bebeluși, un scutec proaspăt și ceva pentru a ține copilul ocupat în timp ce îl schimbați. Spălați-vă pe mâini pentru a evita răspândirea germenilor, a murdăriei și a bacteriilor, la baza fragilă a bebelușului. Mai întâi, anulați scutecul. În al doilea rând, dacă copilul este de sex masculin, plasați un scutec curat în zona sa privată. Dacă bebelușul este femeie, asigurați-vă că ștergeți fața în spate, astfel încât să nu răspândiți bacteriile. În al treilea rând, ștergeți bebelușul cu cât mai multe șervețele de care aveți nevoie, asigurându-vă că intrați în toate cretele. În cele din urmă, ridicați picioarele bebelușului, scoateți scutecul murdar și glisați-l pe cel curat. Blocați scutecul, partea de model pe partea din față. Spălați-vă din nou pe mâini, să spălați orice pipi sau băutură și să ucizi germeni și bacterii, astfel încât să nu se răspândească în alte locuri din casă. Asigurați-vă că mâinile și picioarele copilului sunt curate și libere de orice pipi sau poop după schimbarea scutecului. Dacă bebelușul încă plânge, adesea înseamnă că copilul este înfometat. Deci, va trebui să găsiți sticla și să încălzi laptele pe care mama ți-a spus să-l folosești. Amintiți-vă, utilizați o lingură de formula pentru fiecare două uncii. Agita bine. Apoi încălziți. Nu încălziți o sticlă într-un cuptor cu microunde - microundele pot provoca buzunare de lapte fierbinte. Puneți sticla într-o oală pe sobă și încălziți apa. După încălzirea sticlei, asigurați-vă că capacul sticlei este bine fixat și agitați bine sticla. Apoi scoateți puțin lapte pe carnea încheieturii și, dacă laptele este prea fierbinte, continuați să agitați sticla până când laptele nu mai este prea fierbinte. Odată ce laptele este gata să bea bebelușul, puneți copilul în sus și lipiți ușor sfarcul de cauciuc în gura copilului. Nu îndreptați bobina în jos, deoarece bebelușul se poate înjunghia. Luați pauze între gume. În timpul pauzelor, așezați copilul și așezați-l ușor între spatele umerilor. Copilul va bea de obicei.
 3. Dacă vi sa cerut să hrăniți copilul cu alimente solide, de obicei, va trebui să-i hrăniți cerealele sau alimentele pentru copii.
  3
  Dacă vi sa cerut să hrăniți copilul cu alimente solide, de obicei, va trebui să-i hrăniți cerealele sau alimentele pentru copii. Dacă mâncarea pentru copii este prea apoasă, amestecați într-o lingură de orez pentru copii, dacă a fost aprobată de părinte. Apoi, puneți un salon pe copil și puneți-i în scaunul lor înalt. Nu lăsați copilul nesupravegheat în scaun. Umpleți o lingură mică pe jumătate cu mâncarea pentru bebeluși și puneți ușor lingura în gură. Nu forțați în lingură. În cazul în care gags pe mâncare sau eschiva lingura, este probabil plin.
 4. Pentru a scăpa de bebeluș, umpleți capacul cu 1/4 căi cu apă călduță.
  4
  Pentru a scăpa de bebeluș, umpleți capacul cu 1/4 căi cu apă călduță. Apoi ridicați ușor copilul sub brațe și de jos și puneți-l în cada. Nu pune copilul în jos! Apoi, cu o pânză de spălat, spălați-vă pe spălarea sigură a copilului. Totuși, asigurați-vă că intrați în fiecare rolă și încrețiți-vă. Clătiți, dar nu turnați apă peste fața lui. Apoi, pentru a spăla capul copilului, faceți același lucru, dar FOARTE FOARTE ușor. Clătiți cu prosop. Când ați terminat, uscați copilul cu un prosop moale și aplicați loțiune.
 5. Puneți un scutec nou așa cum ați făcut înainte și apoi puneți pijamalele copilului.
  5
  Puneți un scutec nou așa cum ați făcut înainte și apoi puneți pijamalele copilului. Lăsați copilul să bea mai mult lapte. Apoi pat baby pentru a face burp.
 6. Toți copiii sunt diferiți, și nu toți doresc să meargă la culcare în același mod, dar cel mai mult le place să fie ușor de zguduit.
  6
  Toți copiii sunt diferiți, și nu toți doresc să meargă la culcare în același mod, dar cel mai mult le place să fie ușor de zguduit. Încercați să țineți bebelușul în brațe și să le mișcați ușor copilul înainte sau înapoi, sau să țineți copilul în siguranță în timp ce mergeți pe jos cu un pas bouncy sau rock într-un scaun balansoar. Dacă copilul nu va dormi, ridicați ușor copilul și puneți bebelușul în pat. NICIODATĂ nu lăsați copilul în pat cu spatele cu sticla în mâinile sale pentru că bebelușul s-ar putea sufoca. După ce bebelușul este adormit, stați în camera copilului cu el și așteptați să vă asigurați că bebelușul va rămâne adormit și că mediul de somn al bebelușului este sigur - Asigurați-vă că nu există nimic în care copilul să poată juca în pat. Ar putea distrage bebelușul și nu va mai vrea să doarmă. De asemenea, jucăriile moi nu ar trebui să fie niciodată în pat, pentru că un copil ar putea sufoca. Păstrați pături mari sau pufoase din pat. Bebelușii nu au nevoie de ele și sunt, de fapt, periculoși. Țineți capacul patului departe de fața copilului. Nu minți niciodată un bebeluș pe burtă, chiar dacă și părintele îți spune și tu. Plasați-o întotdeauna pe spate. Plasarea pe burtă este foarte periculoasă și potențial letală. (Dacă copilul este destul de bătrân pentru a se răsuci pe burtă chiar de la sine, totuși, e în regulă dacă se aruncă peste el).
 7. Continuați să verificați bebelușul pe măsură ce doarme.
  7
  Continuați să verificați bebelușul pe măsură ce doarme. Acest lucru este foarte important, deoarece este datoria copilului dvs. să vă asigurați că copilul este în siguranță, nu se agită, nu este prea fierbinte sau rece și nu are un scutec murdar. Utilizați un monitor pentru bebeluși dacă este furnizat.