Cum să a obține 50 de instantanee în Grand Theft Auto: san andreas

Grand Theft Auto: San Andreas este un joc uriaș cu tone de colecții diferite. Una dintre aceste colecții include 50 de snapshot-uri de peisaje pitorești în jurul San Fierro. Deși nu este necesar pentru misiunea principală, colectarea tuturor instantaneelor ​​va debloca arme minunate și un bonus de numerar masiv! Deci ce mai aștepți? Luați-vă aparatul de fotografiat în joc și dezlănțuiți-vă turistul interior!

Cap 1
Se pregateste

 1. Ia o camera.
  1
  Ia o camera. După ce ați terminat misiunea "Badlands", personajul dvs. poate folosi acum camera foto în joc. Puteți să-l colectați la etajul 2 al casei CJ de pe Grove Street. Misiunea Badlands este misiunea imediat după "sfârșitul liniei", ultima misiune din Los Santos. Dacă vă pierdeți vreodată aparatul foto din cauza arestării sau rănirii, îl puteți relua în aceeași locație.
 2. Ia o mașină rapidă.
  2
  Ia o mașină rapidă. Aceasta nu este o cerință, dar vă va ajuta să ajungeți din loc în loc mult mai rapid. Încercarea de a găsi toate aceste pe jos sau folosind un scuter ar lua pentru totdeauna! Un elicopter sau un avion ar putea acoperi mai mult teren, dar veți avea mai mult timp de manevră prin clădirile gigantice ale orașului.
 3. Cunoaște-ți limitele.
  3
  Cunoaște-ți limitele. Aceste instantanee sunt disponibile numai în San Fierro! Se află în partea de vest a hărții în joc. Toate imaginile pot fi găsite odată ce San Fierro este deblocat.

Cap 2
Căutând acele puncte scenic

 1. Țineți ochii descuiați pentru pictograma Film Film.
  1
  Țineți ochii descuiați pentru pictograma Film Film. Căutați o pictogramă violetă circulară cu un film de film înăuntru. Acestea sunt situate de-a lungul unor locuri pitorești. Îndreptați aparatul foto direct la pictogramă și îndepărtați-l! Pictograma trebuie să fie în interiorul vizorului pentru a fi numărate. Vei primi un mesaj de confirmare dacă primești fotografia corectă. Dacă pictograma instantanee este prea îndepărtată, este posibil să fie necesar să o măriți pentru ca ea să se înregistreze sau să se apropie fizic. [1] Pictograma nu este vizibilă decât dacă căutați prin cameră. Utilizați strălucirea pentru a găsi locația pictogramei atunci când nu utilizați camera.
 2. Explorați San Fierro într-un mod sistematic.
  2
  Explorați San Fierro într-un mod sistematic. Deplasați-vă de la bloc la bloc într-un model de rețea pentru a vă asigura că căutați orice locație posibilă. Backtracking vă poate costa o mulțime de timp. Pentru a face un instantaneu al stației navale bazinului de Paști fără a declanșa răspunsul de cinci stele, apropiați-vă cu barca și păstrați distanța, apropiindu-vă suficient de mult pentru a permite instantaneu.
 3. Păstrați o privire în timpul nopții.
  3
  Păstrați o privire în timpul nopții. Veți avea mai ușor să găsiți pictogramele dacă mergeți noaptea. Între orele 00:00 și 05:00 în joc, în jurul iconițelor instantaneu va apărea o strălucire strălucitoare, făcând mult mai ușor să le alegeți pe fondul întunecat.
 4. Căutați online pentru harta locațiilor instantanee.
  4
  Căutați online pentru harta locațiilor instantanee. Pentru o perioadă mai ușoară, găsiți o hartă a tuturor locațiilor instantanee. Încărcați hartă pe telefonul dvs. sau tipăriți-l astfel încât să îl puteți trimite cu ușurință în timpul jocului. Unele site-uri web au hărți interactive care vă oferă mai multe informații și imagini despre locațiile instantaneu.