Cum să găsiți locuri de muncă de la domiciliu pentru mame

Timpul după ce un copil vine este adesea o bucurie, dar multe mame noi se găsesc prinse între imperativul de a face bani și nevoia de a rămâne acasă cu cei mici. Când acest lucru pare a fi o problemă de nerezolvat, gândiți-vă la opțiunea de a continua munca de acasă. Pentru mamele noi și alte persoane care doresc să găsească locuri de muncă de la domiciliu pentru mame, unele sfaturi testate de timp de la mamele cu experiență la domiciliu (WAHMs) pot ajuta.

Paşi

 1. Aflați disponibilitatea.
  1
  Aflați disponibilitatea. Efectuarea unei căutări la domiciliu implică încă programarea orelor. Gândiți-vă cât de multe ore veți putea să lucrați și când veți găsi oferte de muncă în acel moment.
 2. Identificați și evaluați abilitățile.
  2
  Identificați și evaluați abilitățile. Când căutați un loc de muncă de la domiciliu, veți dori să potriviți locurile de muncă pe care le găsiți cu abilitățile pe care le veți aduce la masă. Navigați prin câmpurile clerice, de introducere de date, de scriere, de cercetare și alte domenii de activitate și gândiți-vă la ceea ce se potrivește cel mai bine cu experiența anterioară și setul de calificări.
 3. Faceți niște rețele locale.
  3
  Faceți niște rețele locale. O modalitate de a găsi locuri de muncă la domiciliu este să vă comercializați serviciile către firmele locale. Încercați târguri de locuri de muncă și alte evenimente publice pentru a căuta o parte din ofertele de la domiciliu, care vă vor ține bine finanțate ca o ședere la domiciliu.
 4. Du-te on-line.
  4
  Du-te on-line. O căutare online este frecvent o modalitate de a găsi munca potrivită la ofertele de muncă de la domiciliu, care pot fi într-adevăr plătite. Utilizați Craigslist și alte locuri de muncă. Site-ul comunitar mamut Craigslist a intrat într-un magazin unic pentru aproape orice lucru pe care un rezident local ar putea să-l cunoască despre comunitatea lor. Împreună cu închirieri, case, vehicule și multe altele, Craigslist oferă o gamă largă de anunțuri la locul de muncă și la locul de muncă la domiciliu. Uitați-vă la acestea ca pe o căutare inițială pe web. Localizați panourile de lucru. Unele lucruri de renume la casele de muncă de la domiciliu sunt locuri unde angajatorii se conectează adesea cu lucrătorii la domiciliu pentru a-și satisface nevoile de proiect. Curățați panourile de locuri de muncă, cum ar fi hiremymom.com, și puteți veni cu o listă sănătoasă de muncă la domiciliu.
 5. Găsiți clienții inițiali.
  5
  Găsiți clienții inițiali. Urmați-vă pe toate locurile de muncă și vedeți unde vă duc căutarea. Începătorii trebuie adesea să fie un pic mai puțin selectivi în ceea ce privește salariile etc., în scopul de a construi un impuls într-o activitate de pornire la domiciliu.
 6. Mențineți contactele de lucru pentru achiziționarea de locuri de muncă în curs.
  6
  Mențineți contactele de lucru pentru achiziționarea de locuri de muncă în curs. Rămâneți activ în căutarea unor locuri de muncă care să înlocuiască proiectele care încheie sau acordurile independente care nu fac decât să lucreze din când în când. Utilizați evenimente publice. Unii profesioniști la domiciliu își comercializează serviciile prin voluntariat la evenimente publice pentru a obține vizibilitate. Face publicitate. Când ați început să construiți o listă solidă de clienți, dar aveți nevoie de mai multă muncă, publicitatea poate fi cheia dezvoltării unei activități la domiciliu sau a unui loc de muncă. Folosiți orice mijloc disponibil de servicii de marketing pentru a rămâne pe marginea pieței locale.