Cum să descarcă folosind usenet

Așa cum am discutat odată între Blockbuster și Hollywood Video, avem multe opțiuni atunci când vine vorba de descărcare. Unul dintre cele mai vechi și mai bune site-uri de descărcare este Usenet. Usenet descărcări de pe un singur server, făcându-l printre cele mai sigure și mai rapide moduri de a descărca. Este ceva mai complicat decât alte opțiuni și are un preț mic, dar merită să fie: Usenet are o multitudine de mijloace media, este sigur și, datorită politicilor stricte ale lui Usenet, riscul de piraterie este scăzut. Următorul articol vă va ghida în procesul de descărcare cu Usenet și vă va ajuta să vă bucurați de vasta comunitate Usenet.

Cap 1
Configurarea contului și a computerului

 1. Obțineți un cont Usenet.
  1
  Obțineți un cont Usenet. Vizitați site-ul Usenet.net și alegeți unul dintre cele două planuri oferite: Planul A: 19,99 dolari pe lună (9,99 dolari prima lună); Gratuit 5 zile, 10GB Trial; Acces nelimitat; Viteză nelimitată; 30 Conexiuni; 256-biți criptare SSL. Planul B: 14,99 USD pe lună (prima lună este de 7,49 USD); Gratuit 5 zile, 10GB Trial; Acces nelimitat; Viteză nelimitată; 15 Conexiuni.
 2. Obțineți un client de știri.
  2
  Obțineți un client de știri. Clienții de știri (cunoscuți și ca știri de știri) sortează și apoi caută fiecare grup nou. Grupurile sunt sortate după subiect, autor, data și alte informații relevante de identificare. Unii clienți de știri sunt gratuite, alții sunt prin abonament, iar o căutare pe internet vă va ajuta să găsiți unul potrivit pentru dvs. Unele sugestii sunt News Bin Pro, Grabit și Mozilla Thunderbird.
 3. Aflați despre fișierele NZB.
  3
  Aflați despre fișierele NZB. Toate versiunile importante de pe Usenet vin cu pachete NZB. Fișierele NZB sunt pachete care conțin referințe la fișierele publicate pe Usenet și care simplifică procesul de descărcare prin eliminarea anteturilor și doar difuzarea conținutului (anteturile afișează subiectul articolului, locul în care a fost postat, data la care a fost creat, autor, server original și cale, pentru a numi câteva). Luați în considerare utilizarea unui serviciu separat pentru a cataloga fișierele NZB. Există opțiuni gratuite și plătite. Pentru a descărca NZB, trebuie doar să faceți clic pe caseta din dreptul acesteia, apoi selectați "Creare NZB". Aceasta va descărca fișierul NZB pe computer.

Cap 2
Descărcarea

 1. Conectați-vă la contul dvs. Usenet.
  1
  Conectați-vă la contul dvs. Usenet.
 2. Deschideți reporterul de știri.
  2
  Deschideți reporterul de știri.
 3. Alegeți un furnizor de servicii pentru grupuri de știri Usenet.
  3
  Alegeți un furnizor de servicii pentru grupuri de știri Usenet. De exemplu, Giganews, nzb.cc sau FindNZB.
 4. Descărcați fișierul pe computer.
  4
  Descărcați fișierul pe computer. Căutați fișierul pe care doriți să îl descărcați și faceți clic pe el; se va descărca pe computer.
 5. Descărcați fișierul în newsreader.
  5
  Descărcați fișierul în newsreader. Găsiți fișierul descărcat, faceți clic pe el și acesta va începe să se descarce în cititorul de știri.