Cum să inviți o fată la întalnire

Solicitarea unei fete pentru o întâlnire ar trebui să fie ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să întrebați, nu? Dar nu este întotdeauna atât de simplu dacă ești timid sau nervos. Într-un anumit moment, totuși, va trebui să urci și să fii îndrăzneț sau să rămâi pentru totdeauna să te întrebi ce s-ar fi întâmplat. Citiți aceste linii directoare, trageți un curaj și întrebați-o.

Cap 1
Înainte de primul contact

 1. Gauge-i interesul.
  1
  Gauge-i interesul. Are ochi de contact cu tine? Zâmbește, râde și se vorbește bine cu tine? Dacă da, sunteți pe drumul cel bun. Ce se întâmplă dacă se va uita la tine pentru că e deranjată de tine mereu uitându-te la ea? Acesta nu este un semn bun, iar fetița ar putea fi puțin stresată. Asigurați-vă că vă păstrați sentimentele privitoare la ea și nu este atât de evident.
 2. Observați cât de des vă atinge.
  2
  Observați cât de des vă atinge. Dacă încearcă în mod constant să vă atingă mâna sau să găsească scuze pentru a face acest lucru, atunci probabil e interesată. Cu toate acestea, nu presupuneți că nu vă place dacă nu vă atinge. De asemenea, nu începeți să o atingeți dacă ea nu se află în contact cu voi. De obicei, aceasta sperie sau intimidează fetele. Dacă nu se va uita nici măcar la tine, rămâi liniștită și găsești scuze pentru a vorbi cu ea.
 3. Observați cum ea vă privește.
  3
  Observați cum ea vă privește. Dacă ea vă place, ea va ține fie privirea dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp sau se va retrage imediat. Oricare dintre aceste semne ar putea însemna că te place. Dacă întâmpinați o privire la fată și o vedeți văzându-vă la ea, atunci aceasta înseamnă că nu vă place sau vă place, deși ea poate să-și îndrepte rapid capul într-o altă direcție. Dacă se uită la tine într-un mod mediu, verifică-ți dinții. Dacă ea se îndepărtează repede, ar putea însemna că este nervoasă, dar tot te place. Amintiți-vă că dacă aveți o conversație, fetele tind să vă uite la față, așa că nu presupuneți imediat că ea vă place dacă vorbim și ea pur și simplu ascultă. Dacă nu vorbești niciodată cu fata, probabil că ai șanse mici să o cunoști. Prieteniile duc la iubire, dar non-prietenia duce la ... nimic.

Cap 2
Interacționează cu ea

 1. Uită-te direct la ea.
  1
  Uită-te direct la ea. În timp ce vorbești, asigură-te că te uiți la fața ei și în special la ochii ei. Fiți atenți la ceea ce spune, astfel încât atunci când vă întreabă ceva sau se oprește să vorbiți, puteți continua conversația inteligent. Nu te prinde uitându-se la corpul ei (în special la sânii ei). Foarte puține femei se bucură de asta. Dacă nu se uită la tine sau te ignoră, întoarce-te și o lași puțin singur. Unele fete nu le place să se uite la băieți în ochi și să vorbească. Citiți limbajul corpului.
 2. Ajut-o afară.
  2
  Ajut-o afară. Oferiți-vă ceva greu, luați masa la birou sau faceți ceva frumos pentru ea. Dacă refuză, așteptați până când are nevoie de ajutor sau de mângâiere, ca atunci când se simte în jos și are o zi proastă. Fii prietenos și ieși la ea. Dacă ea pleacă repede, nu o urmați și nu spuneți: "Ce?", Continuați să continuați.

Cap 3
Răspundeți la Întrebarea

 1. Asigurați-vă că arăți și miroși frumos.
  1
  Asigurați-vă că arăți și miroși frumos. Nu trebuie să te pui într-un costum și cravată pentru a întreba o fată afară, dar asigura-te că hainele tale sunt curate și bine potrivite, că ți-ai periat dinții și purtați deodorant. N-ar trebui să purtați niciodată aceleași haine din nou, ca și când purtați pulovere roșii luni, iar apoi le purtați din nou marți.
 2. Apropie fata care iti place.
  2
  Apropie fata care iti place. Nu vă faceți griji că ați venit cu ceva prea inteligent. Pur și simplu spuneți "Bună" sau "Hei". Pe măsură ce conversația avansează, îi puteți oferi o completare sau o puteți pune o întrebare. Dacă începeți conversațiile nu este punctul dvs. forte, citiți aceste articole: Cum să vorbiți cu străinii Cum să veniți cu teme bune de conversație
 3. Păstrați tonul ocazional și distractiv.
  3
  Păstrați tonul ocazional și distractiv. Nu face ocazia să pară o afacere mare. Flirt un pic! Relaxați-vă, faceți o glumă și rupeți bariera de atingere.
 4. Când timpul este corect, cereți-i o întâlnire.
  4
  Când timpul este corect, cereți-i o întâlnire. Cereți-i să meargă la filme sau altceva ce ar fi interesat de ambele. Ați putea, de asemenea, să o invitați la o oră fericită la un bar pe care vă puteți bucura. Încearcă să-l faci original. S-ar putea spune: "Am auzit despre acest film, _______ Ce crezi despre asta?" Dacă spune că crede că arată bine, întreabă-o dacă vrea să meargă cu tine să o vadă. Dacă întreabă "Ca într-o întâlnire?" spune da. Fetele le plac tipii care sunt siguri de ei înșiși mult mai bine decât cei pe care îi fac tipii lașilor. Un alt lucru pe care l-ai putea spune in timp ce tineti tonul casual este: "Vroiam sa ma uit la aceasta deschidere de arta sambata seara. Vrei sa mergi cu mine?" Cred ca ar fi distractiv daca amandoi am mers impreuna ".
 5. Fii încrezător.
  5
  Fii încrezător. Dacă întreabă dacă o cereți la o întâlnire, spuneți da. Fetelor le plac băieții care sunt siguri de ei înșiși.
 6. Fiți pregătiți pentru respingere.
  6
  Fiți pregătiți pentru respingere. Păstrați-vă răcoare dacă spune nu, zâmbiți și răspundeți grațios spunând: "Nici o problemă, poate o altă dată". Modificați conversația la altceva sau părăsiți-o dacă preferați să nu mai stați pe loc. Acționați ca și cum nu aveți nevoie de ea, pentru că uneori va stârni interesul unei fete. Dacă face o față și strigă: "Doamne, nu-i așa!" asta înseamnă că fetița este extrasă cu tine. Lăsați-o în pace și treceți la o altă fată. Nu-ți face rău prea mult sentimentele, asta te va lăsa fără viață. Unele fete nu-i plac chestiile astea.