Cum să crească semințele de iarbă de pe iarba ta

Ai fost la magazin și ați luat semințele EZ? Te uiți la recipient, intimidat, pentru că nu știi cum să le crești. Vreți să știți cum să crească semințele EZ? Există câțiva pași simpli pe care îi puteți urma pentru a face acest lucru.

Paşi

 1. Știți ce fel de iarbă aveți.
  1
  Știți ce fel de iarbă aveți. Dacă aveți iarbă de Bermuda, acesta este un fel de semințe EZ de care aveți nevoie. Nu cumpărați semințele de iarbă diferite de iarbă. Acesta vă poate strica iarba, ceea ce va face ca iarba dvs. să ajungă în cele din urmă în căutarea ciudată.
 2. Adunați materialele de care aveți nevoie pentru plantare.
  2
  Adunați materialele de care aveți nevoie pentru plantare. Fa acest lucru dacă aveți semințele de iarbă EZ și se potrivește cu iarba corectă. În mod evident, nu veți turna doar semințele EZ peste curtea dvs. Iată câteva lucruri de care veți avea nevoie: EZ Semănătoare Manusi de apa cu manevră EZ
 3. Du-te la părțile din curtea ta care necesită atenție.
  3
  Du-te la părțile din curtea ta care necesită atenție. Va trebui să vă puneți mănușile înainte de a începe.
 4. Luați lopata și începeți să vă epuizați toate buruienile și vițele sau rădăcinile inutile.
  4
  Luați lopata și începeți să vă epuizați toate buruienile și vițele sau rădăcinile inutile. Asigurați-vă că zona este complet murdară după aceea.
 5. Încearcă încet semințele peste tot în zonă.
  5
  Încearcă încet semințele peste tot în zonă. Aveți grijă să nu turnați prea mult sămânță, deoarece acest lucru nu va face nimic în plus pentru curtea voastră.
 6. Puneți niște îngrășăminte.
  6
  Puneți niște îngrășăminte. Acest lucru vă va ajuta semințele să crească mai eficient.
 7. Apă peticele de semințe și continuați același proces, dacă este necesar.
  7
  Apă peticele de semințe și continuați același proces, dacă este necesar. Apă semințele în fiecare zi și adăugați mai multe semințe dacă este necesar.
 8. Bucurați-vă de gazon!
  8
  Bucurați-vă de gazon!