Cum să construieste cu blocuri de sticla

Blocurile de sticlă nu sunt un produs nou, dar acum se află foarte mult în vogă. În mod tradițional, acestea au fost folosite pentru a crea compartimente și cabine de duș sau pentru a completa unde au fost ferestrele. Cu toate acestea, nu există niciun motiv că acestea nu pot fi folosite pentru a crea caracteristici de tabel sau o caracteristică atractivă în afara. Prin utilizarea adăugării de lumină artificială, indiferent dacă este colorată sau normală, aceste blocuri pot fi transformate într-o adăugare elegantă într-o cameră. Cu toate acestea, există reguli care trebuie respectate atunci când lucrați cu blocuri de sticlă, iar următoarele informații sunt concepute pentru a vă asigura că elementele dvs. sunt atât sigure, cât și bune.

Paşi

 1. Nu utilizați blocuri de sticlă pentru a construi pereți portanți.
  1
  Nu utilizați blocuri de sticlă pentru a construi pereți portanți. Un perete de bloc de sticlă cu altă construcție deasupra trebuie să aibă o căptușeală adecvată și susținută corect deasupra acestuia. Blocurile de sticlă ar trebui să fie construite întotdeauna într-un cadru, astfel încât muchiile să fie protejate și făcute netede. Nu puteți tăia blocurile astfel încât încadrarea, în mod ideal cherestea, să fie construită pentru a se potrivi dimensiunii caracteristicii. Blocurile sunt de 190 x 190 x 80 mm, iar distanța dintre fiecare bloc este de aproximativ 10 mm. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_f876cce278')
 2. Permiteți extinderea.
  2
  Permiteți extinderea. Când blocurile vor fi utilizate într-o zonă afectată de schimbări de temperatură, de exemplu ca o parte a cabinei de duș sau un panou alături de ușa din față, trebuie să permiteți extinderea și contracția geamului. Mortarul alb normal utilizat pentru lipirea blocurilor nu trebuie folosit în jurul perimetrului caracteristicii împotriva încadrării. Trebuie să utilizați spuma de extindere Wickes pentru a umple golul dintre geam și cadru. Îmbrăcați-l cu silicon alb pentru un finisaj bine închis. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_83ff80de51')
 3. Utilizați întotdeauna distanțierele pentru a menține alinierea blocurilor.
  3
  Utilizați întotdeauna distanțierele pentru a menține alinierea blocurilor. Nu numai că asigură alinierea, dar și împiedică greutatea blocurilor care comprimă mortarul înainte de a fi tratat. distanțierele nu sunt vizibile când peretele este complet. Graficul A oferă un ghid despre cât de mulți veți avea nevoie. Wickes White Mortar se amestecă până la o consistență rigidă pentru cea mai bună aderență la sticlă, care nu este absorbantă. Umpleți golurile și îndepărtați mortarul în exces stoarse din îmbinări cu o cârpă umedă curată, pe măsură ce lucrați. Diagrama E. Fiecare sac de mortar alb de 12,5 kg este suficient pentru aproximativ 20 și 25 de blocuri.