Cum să vă ocupați cât timp sunteți offline pe computer sau pe laptop

Ești plictisit? Nu aveți Internet? Sau nu există nimic de făcut online? Ei bine, citiți acest ghid dacă doriți să știți cum să vă bucurați și să treceți timp în timp ce sunteți offline!

Paşi

 1. Vopsea și creați imagini amuzante pe MS Paint.
  1
  Vopsea și creați imagini amuzante pe MS Paint. MS Paint este o modalitate foarte bună de a crea un design unic, original și creativ! De asemenea, puteți construi obiecte 3D, dacă sunteți suficient de experimentat!
 2. Dacă abilitățile grafice sunt mai avansate, utilizați Photoshop, GIMP, Inkscape sau Blender.
  2
  Dacă abilitățile grafice sunt mai avansate, utilizați Photoshop, GIMP, Inkscape sau Blender. Astfel de programe vă permit să vă modificați fotografiile personale și să creați iluzii uimitoare cu toate instrumentele necesare! Dar, trebuie să aveți deja instalat acest program pentru al utiliza.
 3. Creați un slide-show sau un videoclip în Windows Movie Maker.
  3
  Creați un slide-show sau un videoclip în Windows Movie Maker. Importați toate audio preferate, fotografii (imagini) și clipuri video etc. pentru a crea un film streaming! Dacă aveți o cameră web, faceți uz de ea! Luați fotografii nebunești și faceți videoclipuri groaznice!
 4. Ascultați muzică în Windows Music Player.
  4
  Ascultați muzică în Windows Music Player. Doar stai liniștit și relaxează-te, ascultând muzică. Este o modalitate excelentă de a te bucura de tine!
 5. Redați câteva jocuri!
  5
  Redați câteva jocuri! Există multe posibilități, cum ar fi Solitaire sau Minesweeper, și asta este doar pe computerul dvs. Nu uitați că multe jocuri nu necesită un computer.
 6. În cele din urmă, scrieți despre tot ce doriți în WordPad, fie că este vorba de o experiență personală sau de o intrare creativă!
  6
  În cele din urmă, scrieți despre tot ce doriți în WordPad, fie că este vorba de o experiență personală sau de o intrare creativă!