Cum să a deveni un super afiliat

Vrei să câștigi bani buni din programul de afiliere la care te-ai alăturat. Mai jos sunt listate etapele în călătoria dvs. pentru a deveni un super afiliat. Vă rugăm să nu lăsați simplitatea să vă păcălească, vă pot ajuta să faceți mai multe vânzări și să economisiți bani.

Paşi

 1. Primul drum din călătoria dvs. este să găsiți cele mai bune produse pentru a vă promova ca afiliat.
  1
  Primul drum din călătoria dvs. este să găsiți cele mai bune produse pentru a vă promova ca afiliat. Acest lucru necesită timp și cercetare, nu doriți să vă "scufundați" în primul program pe care îl vedeți. În mod ideal, doriți un produs care atunci când cineva cumpără de la dvs., veți fi plătit de peste și peste din nou. Aceasta este cea mai bună modalitate de a construi un venit rezidual. Un exemplu ar fi dacă sunteți un entuziast pasionat de mașină pe care îl puteți înscrie la un abonament la "mașină personalizată". Editorii revistei primesc o plată lunară (reziduală) de la dvs.
 2. Un alt drum în călătoria dvs. poate fi utilizarea de bloguri profitabile.
  2
  Un alt drum în călătoria dvs. poate fi utilizarea de bloguri profitabile. Puteți întreba: "De ce?" Când promovați produsul dvs., trebuie să utilizați modalități eficiente de a obține noi vânzări. Pay-Per-Click, schimburi de trafic (asigurați-vă că aveți un mouse de rezervă!), Achiziționarea de materiale media, comunicate de presă, anunțurile clasificate sunt bune. Cu toate acestea, secretul de a obține un blog profitabil este de a obține proprietarul blogului pentru a face un "post blog-ul aprobat" pentru tine. Acest lucru este neprețuit. Deci, du-te și explorați diferite bloguri acolo.
 3. Un alt mod de a vă promova site-ul afiliat este prin utilizarea "eZines" (reviste electronice).
  3
  Un alt mod de a vă promova site-ul afiliat este prin utilizarea "eZines" (reviste electronice). Utilizând eZines, puteți scrie un articol informativ și interesant în jurul produsului sau serviciului dvs. și apoi să îl publicați. "Secretul" este de a scrie un articol diferit pe zi și de al trimite la multe eZines. Există literalmente 1000 de eZines publicate, toate caută conținut. Conținutul pe care îl veți trimite.
 4. Reinstalați unele dintre profiturile dvs. din vânzările anterioare în surse de trafic plătite.
  4
  Reinstalați unele dintre profiturile dvs. din vânzările anterioare în surse de trafic plătite. Acestea includ plăți pe clic, cumpărături, cumpărarea de adrese de e-mail dublu opt-in și altele. Deoarece acestea vă costă bani, trebuie să monitorizați cu atenție rezultatele. Încercarea lor la un moment dat vă permite să urmăriți cu ușurință răspunsul din acea sursă.