Cum să devii și să arate ca noul croft lara în raiderul mormânt 2013

Pe 5 martie 2013, a fost publicat un nou joc Tomb Raider. Lara Croft sa schimbat foarte mult: nu mai are cearceafuri, nu mai sunt pantaloni scurți, nu mai sunt ochelari de soare ... și arată mai realist decât oricând. Acum, mulți dintre voi ar putea dori să se uite și să devină ca NOU Lara Croft. Pentru a face acest lucru, continuați să citiți.

Paşi

 1. Construiți mușchii în brațe.
  1
  Construiți mușchii în brațe. Lara Croft trebuie adesea să urce pe pereți și ea o poate face pentru că brațele ei sunt destul de puternice. Push-up-uri, trage-up-uri și haltere poate face truc pentru a construi un mușchi în biceps. Nu trebuie să te împingi prea tare, ci doar să încerci să faci mici mușchi.
 2. Luați picioarele tonifiate.
  2
  Luați picioarele tonifiate. Lara Croft trebuie să alerge, să sară, să urce ... picioarele ei puternice sunt cheia pentru asta. Practicați cât mai multe feluri de squate posibil: squaturi olimpice, squaturi de putere, poziții largi - s-au dovedit a fi leneși, squaturi frontale, scuturi împărțite ... Scările pot fi de asemenea utile. Încercați să nu utilizați ascensoarele și preferați scările. Rope jumping este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a obține picioare puternice.
 3. Lucrați pe abs.
  3
  Lucrați pe abs. Musculatura ABS este bună și pentru alpinism. Nu vi se cere să obțineți un pachet de șase, ci doar să lucrați la abdomenul dvs. pentru a obține un mușchi. Puteți face șezuturi. Un alt exercițiu ușor: întinde-te pe pământ și cere-i pe cineva să stea, ținându-ți capul între picioare. Apoi, țineți picioarele și începeți să vă ridicați. Cealaltă persoană vă va împinge picioarele spre pământ. Nu trebuie să-i lăsați să atingă pământul. Aici, eforturile dvs. de abs sunt dublate.
 4. Practicati yoga.
  4
  Practicati yoga. Yoga este un sport puternic. Toți mușchii din corpul dvs. funcționează. Este cel mai bun mod de a fi în formă și de a obține brațe puternice, picioare și abs.
 5. Fugiți liber.
  5
  Fugiți liber. Drumul gratuit este cel mai bun mod de a învăța să alergi mai repede și mai mult. Este vorba despre alergare, urcare, sărituri și deplasări pentru o lungă perioadă de timp.
 6. Mânca sănătos.
  6
  Mânca sănătos. Pentru micul dejun, luați o ceașcă de lapte, o felie de brânză și o banană sau un măr; cel mai important lucru este să introduceți calciu și fructe în prima masă a zilei. Pentru masa de prânz, asigurați-vă că includeți carnea și legumele în plăcuța dvs., cea mai bună modalitate de a recâștiga energia pierdută în timpul zilei. Pentru cină, mănâncă supă sau ceva asemănător, inclusiv legume, dar nu pune carnea în cină, va deranja stomacul pe timp de noapte. Acesta este doar un program de mâncare opțional. Dar asigurați-vă că urmați toate lucrurile importante pentru o dietă sănătoasă.
 7. Alege tinuta potrivita.
  7
  Alege tinuta potrivita. Acum, am terminat cu sfaturile de a obține un corp ca Lara Croft, este timpul să porniți tipul de haine pe care trebuie să-l purtați pentru a obține stilul potrivit. În primul rând, purta un simplu simplu albastru deschis. Apoi, purtați un pantalon maro. Puteți să tăiați câteva părți din ea pentru a face să pară că ați supraviețuit unei insule ostile, acest lucru este doar opțional. Purtați o curea întunecată. Apoi, pune pe cizme maro inchis. Puteți pune un bandaj pe brațul drept și pe genunchiul stâng. În cele din urmă, purtați o brățară pe încheietura mâinii drepte.
 8. Dobândiți un echipament complet.
  8
  Dobândiți un echipament complet. În primul rând, trebuie să aveți arma de semnătură a lui Lara Croft: arcul. Apoi, obțineți o pușcă, o pușcă, o pistol și un topor de escaladare, care este, de asemenea, folosit în luptă. Asigurați-vă că ați inclus în echipament un canal radio pentru a comunica.
 9. Aveți grijă de părul și machiajul feței.
  9
  Aveți grijă de părul și machiajul feței. Faceți o coadă de cal. Apoi, adăugați o mică cantitate de fard de ochi în jurul ochilor. Buzele strălucitoare ale lui Lara Croft vă permit să adăugați o strălucire pe a voastră pentru a le face să strălucească puțin. Puteți, de asemenea, face machiaj pentru a adăuga cicatrici și sânge.
 10. Fii curajos.
  10
  Fii curajos. Lara Croft este gata să se sacrifice pentru ai ajuta pe ceilalți. Nu va accepta să-și lase prietenii să moară. Nu-i este frică de moarte, va face tot ce-i trebuie pentru a vă asigura că toată lumea este în siguranță. Lara Croft se luptă pentru viața ei și pentru viața prietenilor ei. Învață să fii ca ea și ia în considerare pe ceilalți.
 11. Fii curios.
  11
  Fii curios. Lara Croft dorește răspunsuri pentru întrebările ei. Ea caută și caută până când obține ceea ce dorește. "Am nevoie de răspunsuri. Trebuie să înțeleg." - Lara Croft.
 12. Fii genial.
  12
  Fii genial. Lara Croft știe întotdeauna cum să-și rezolve problemele. Gândiți-vă și căutați cu greu și în sfârșit veți găsi o soluție bună pentru a rezolva o problemă.
 13. Fii încrezător.
  13
  Fii încrezător. Lara Croft vrea să înțeleagă misterele, să-și atingă obiectivele ... ea știe și ea crede că o poate face. Simți-te sigur de tine. Nimic nu este imposibil. Știu că pot face asta. - Lara Croft.
 14. Dezvoltați partea "Ass Kicker".
  14
  Dezvoltați partea "Ass Kicker". Arată tuturor că sunteți capabili să realizați realizări uriașe. Nu vă fie frică de luptă. Ține minte că Lara Croft luptă să supraviețuiască. Vrea să-i salveze viața. Nu fiţi timizi. Dacă aveți ceva de spus sau de făcut, nu vă temeți de realizarea ei! Pentru că, la urma urmei, asta vrei, nu? Nu uitați să alergați după victorie și glorie.
 15. O cultură grozavă.
  15
  O cultură grozavă. Aflați alte limbi. Aflați mai multe despre mituri. Fiți inspirați de ruinele antice. Navigați pe web pentru a descoperi mai multe secrete despre lume. Încercați să descoperiți trecutul ascuns de urme. Nu numai Internetul conține informații, dar și un nas pentru cărți vă poate ajuta.