Cum să dai plicului tău școală un machiaj organizat

Este sacul tău de școală nefericit cu o organizație proastă și cu junk inutil? Aveți un sistem de organizare defect pentru consumabilele dvs.? Nu vă faceți griji, o mulțime de oameni fac. Iată cum puteți să vă declanșați și să vă reorganizați complet liantul pentru un makeover perfect pentru rucsac!

Paşi

 1. Scoateți totul din rucsac.
  1
  Scoateți totul din rucsac. Stabiliți-l frumos pentru a evita zdrobirea oricărui lucru sau distrugerea oricărui lucru care ar putea fi deja ruinat parțial. Puneți-le în grămezi îngrijite pe baza elementelor - lianți, agende, foldere și orice altceva care vă poate fi într-un excedent. Amintiți-vă, goliți absolut rucsacul. Nimic nu ar trebui să fie în ea, până la un singur stilou.
 2. Îndepărtați consumabilele deteriorate sau distruse.
  2
  Îndepărtați consumabilele deteriorate sau distruse. Dacă o carcasă de notebook este foarte îndoită sau spirala iese, înlocuiți-o. Dacă un director este rupt, obține unul nou. Asigurați-vă că elementele dvs. sunt în condiție perfectă sau că se vor deteriora rapid. Nu exagerați această regulă. Salvați cât mai mulți bani posibil, înainte de a decide că o curbă minoră merită să cheltuiți încă doi dolari.
 3. Puneți lucrurile înapoi în funcție de culoare sau de subiect (opțional), dar cu siguranță ordonați lucrurile după mărime.
  3
  Puneți lucrurile înapoi în funcție de culoare sau de subiect (opțional), dar cu siguranță ordonați lucrurile după mărime. Un "model" organizațional ideal este legăturile, folderele, notebook-urile, notebook-urile de compoziție și planificatorul dvs. Dacă aveți o cutie de creion, o puteți potrivi în fața planificatorului sau în partea de sus a consumabilelor.
 4. Dacă aveți o dulap, potriviți cât de mult puteți.
  4
  Dacă aveți o dulap, potriviți cât de mult puteți. Tot ce trebuie să aduceți în timpul orelor de curs este liantul dvs., un notebook, un dosar de teme, planificatorul dvs. și caseta de creion.