Cum să atrageți sexul opus

Pentru majoritatea oamenilor, vine un moment în care dorim să reușim să transformăm acel moment trecător cu străinul misterios în cină, un sărut sau poate doar o conversație. Oriunde s-ar afla, și oricine ar dori să atragă, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă crește șansele acolo. Iată câteva exemple de bază pentru a vă ajuta.

Paşi

 1. Faceți cunoștință cu alte persoane prin a ieși în public.
  1
  Faceți cunoștință cu alte persoane prin a ieși în public. Asta incepe inainte de a parasi casa. Veți obține o cafea la caféul dvs. preferat? Treceți peste o oglindă cu lungimea completă înainte de a vă decola. Poate doriți să vă relaxați în pijamale în timp ce sunteți acasă, dar asta nu este o modalitate de a atrage atenția cuiva atunci când vă aflați afară. Cumpărați haine pe care vă simțiți confortabile - nu doriți să arătați rigid. Întregul punct este că îți arăți că îți pasă cum arată, dar nu prea mult. Rochie adecvat; dacă planurile din seara asta urmează să meargă la clubul de dans industrial de șold, atunci purtați-vă, prin toate mijloacele, trupele Doc Martens și din piele. Doar nu mergeți de la club până la barul din Uptown, dacă nu credeți că vă puteți descurca. Fiind confortabil începe să nu se adreseze ochilor. Mai important, totuși, arătând bine înseamnă adesea un sentiment bun și cu siguranță se plătește.
 2. Deveniți o persoană mai auto-actualizată.
  2
  Deveniți o persoană mai auto-actualizată. În afară de ceea ce purtați, amintiți-vă întotdeauna că mintea este cea mai mare zonă erogenă. Fii conștient și interesant din punct de vedere cultural. Știind puțin din cele mai multe subiecte. Cu adevărat știind despre lucrurile care te interesează cu adevărat, te vei face cu adevărat o persoană mai interesantă. Muzica pare să unească mulți oameni împreună. Știind despre trupele pe care nici măcar nu le asculți este un lubrifiant social mare, deoarece "necunoașterea" închide căile de conversație moarte pe urmele lor. Cu toate acestea, spunând că ați auzit-o pe Joy Division și vă place foarte mult "Ea a pierdut controlul", dar credeți că este un pic mai monoton arată cealaltă persoană pe care ați dat deja ceva ce le place să încercați să nu vă place; de asemenea, acest lucru vă oferă un pic de timp pentru a prinde și a formula o schimbare în subiect, direcționând conversația către un teritoriu mai familiar. Cunoaște-te suficient de bine că te simți confortabil în dezacord. Nimic nu este mai plictisitor și mai inutil decât cineva care întotdeauna este de acord. Cealaltă persoană ar putea fi atât de atrăgătoare încât ochii tăi să strălucească, dar ascultă-i într-adevăr să proceseze ceea ce spun ei. Permiteți cuvintele "Sunt total dezacord ..." pentru a vă derula limba. Asta nu te face să fii ticălos. Te face să fii o persoană mai bună pentru că te pui acolo. În plus, vă va reduce vulnerabilitatea față de cealaltă persoană și îi veți transfera.
 3. Râziți la glumele lor.
  3
  Râziți la glumele lor. Le va face să se simtă mai confortabil, încrezători și relaxați în jurul tău. Doar nu exagerați.
 4. Dezvoltați un stil.
  4
  Dezvoltați un stil. Orice stil va face, atâta timp cât este al tău. Unicitatea este esențială pentru că este ceea ce vă diferențiază în mare de "alte pești" pe care această persoană nu le-a spus fără îndoială că sunt acolo. Dacă vă place foarte mult pălăria gooasă la magazinul de îmbrăcăminte de epocă și credeți că vă arată bine, purtați-o. Nu fi descurajat dacă oamenii cred că ești prost, șansele sunt că nici nu vrei să-i întâlnești pe acei oameni oricum.
 5. Oglindă acțiunile celeilalte persoane.
  5
  Oglindă acțiunile celeilalte persoane. Acest lucru nu numai că îi arată că ești flatat cu ei, dar, de asemenea, arată că observi acțiunile lor.
 6. Flirtați fizic.
  6
  Flirtați fizic. Apăsările obișnuite reprezintă o modalitate foarte bună de a măsura direcția lucrurilor. Dacă cealaltă persoană se simte confortabilă cu faptul că vă atingeți de mâna lor sau dacă vă spălați brațul, atunci aveți o mulțime bună pentru a vă atrage atenția. Poate doriți să începeți prin flirturi simple.
 7. A stabili un contact vizual.
  7
  A stabili un contact vizual. Priviți ochii celuilalt, ori de câte ori vorbiți. Ochii au fost numiți fereastra sufletului. Admirați-le. Cu adevărat apreciați cealaltă persoană. Doar nu te uita prea mult. Studiile au arătat că o persoană, în general, se va uita la ochii altei persoane pentru aproximativ 4,5 secunde dacă este atrasă de ei.
 8. Mânca.
  8
  Mânca. Dacă sunteți conștient de greutatea dvs., depășind această nesiguranță prin a lua o masă în fața persoanei care vă place nu este ceea ce trebuie să faceți. Ea îi face pe oameni să se simtă neliniștiți când persoana cu care se află este în fond să le urmărească să mănânce.
 9. Păstrați-vă curat și tăiat.
  9
  Păstrați-vă curat și tăiat. În mod evident, nu v-ar plăcea un monstru murdar în pat, așa că nu fiți o fabrica de mirosuri. De asemenea, dacă vă aflați puțin mai puțin proaspăt în locul greșit, la momentul potrivit, faceți mai întâi o baie în baie. Explicați-le ușor celeilalte persoane, spunându-le să "aștepte" ușor. Dacă cineva ar trebui să glumească cu privire la igiena lor, le-a tăiat puțin și le-a glumit cu ei pentru a ușura tensiunea.
 10. Schimbați numerele de telefon, adresele de e-mail etc.
  10
  Schimbați numerele de telefon, adresele de e-mail etc. Adesea, cel mai greu lucru nu este partea "așteptare de trei zile", este momentul în care trebuie să răspundeți la întrebare.
 11. Întreabă-l din nou pe persoana, dacă e clar că ar trebui să iei inițiativa.
  11
  Întreabă-l din nou pe persoana, dacă e clar că ar trebui să iei inițiativa. Ar trebui să măsurați cine trebuie să facă acest lucru la prima dvs. întâlnire. Află despre ce vorbești. Poate că cealaltă persoană trebuie să coboare din tren la următoarea stație și ați vorbit în ultimele 15 minute pe drumul spre muncă. În acest caz, întrebați-i dacă puteți suna cândva. Cu toate acestea, poate că tocmai v-ați apucat pe cineva de la bar și ați vorbit câteva minute; în acest caz, dați-le numărul dvs. și spuneți-le că vreți să ieșiți cândva. Diferența este întotdeauna în nivelul de confort pe care tu și persoana pe care l-ai stabilit. În mod cert, întrebarea cuiva pe care abia îl știți despre numărul lor este ciudat pentru amândoi, dar dacă ați avut suficient timp pentru a construi o legătură decentă, atunci este mai ușor pentru cealaltă persoană să renunțe la acele cifre prețioase.
 12. Nu spuneți niciodată "nimic" dacă un tip întreabă care sunt interesele tale.
  12
  Nu spuneți niciodată "nimic" dacă un tip întreabă care sunt interesele tale. Nu spune "nimic nu". Vorbește despre asta. Desigur, vrea să știe. Chiar dacă este ceva extraordinar, nu faceți nici un fel de agitație.
 13. Fă planuri.
  13
  Fă planuri. Acest lucru ar putea părea complet nebun, dar în primele câteva săptămâni de întâlniri este frumos să știți că există un program regulat pe care voi doi vă puteți baza. Dacă vă simțiți curajoși, chemați persoana și întrebați-i ce fac cu câteva zile înainte de "ziua întâlnirii" și apoi spuneți-le că au venit ceva și s-au reprogramat. Faceți acest lucru numai dacă aveți nevoie de tensiune. Exercițiu bun-simț; dar, în același timp, aceasta îi face pe celălalt să bea, dacă într-adevăr vrea să te vadă în primul rând.