Cum să începeți cu versiunea completă a versiunii de mână din buzunar

Minecraft este un joc iubit pentru mulți oameni. Dacă sunteți interesat să începeți jocul legendar, Pocket Edition poate fi o alegere bună pentru orice începător. Puteți începe cu Lite sau Demo, dar odată ce simțiți că vă iubești Minecraft, achiziționați PE pentru 6 dolari sau așa și învățați să jucați!

Paşi

 1. Folosește-ți mâna și tăiați cât mai mult lemn și nisip posibil.
  1
  Folosește-ți mâna și tăiați cât mai mult lemn și nisip posibil. Mai mult, cu atât mai bine!
 2. Odată ce credeți că veți țipa când veți vedea un alt bloc de lemn și / sau nisip, veți aventura în jur și veți urmări îndeaproape terenul.
  2
  Odată ce credeți că veți țipa când veți vedea un alt bloc de lemn și / sau nisip, veți aventura în jur și veți urmări îndeaproape terenul.
 3. De îndată ce găsiți un loc potrivit cerințelor (în partea de jos a paginii), mergeți la inventar și alegeți ambarcațiunile.
  3
  De îndată ce găsiți un loc potrivit cerințelor (în partea de jos a paginii), mergeți la inventar și alegeți ambarcațiunile. Folosiți cât mai multe scânduri din lemn, dar lăsați 3 lemn sau mai mult.
 4. De asemenea, a realizat o masă de crafting.
  4
  De asemenea, a realizat o masă de crafting. Acest lucru vă permite să realizați mai multe elemente utile.
 5. Plasați noua dvs. masă de creație pe locul pe care l-ați ales mai devreme, asigurându-vă că într-un loc care nu va interfera cu alte obiecte.
  5
  Plasați noua dvs. masă de creație pe locul pe care l-ați ales mai devreme, asigurându-vă că într-un loc care nu va interfera cu alte obiecte.
 6. Amenajarea unei pickaxe din lemn.
  6
  Amenajarea unei pickaxe din lemn.
 7. Du-te afară și găsiți niște pietre.
  7
  Du-te afară și găsiți niște pietre. Ele pot fi găsite subteran sau în peșteri. Folosind pickaxe-ul meu, cel puțin 12 pietre.
 8. Întoarce-te la mesele tale de meserie.
  8
  Întoarce-te la mesele tale de meserie. Cu piatra, ambarcațiune un cuptor și un tăietor de piatră. Așezați-l pe lângă masă.
 9. Apăsați pe pietriș.
  9
  Apăsați pe pietriș. Derulați în jos până când vedeți gresie, cea care arată cărămizi groase așezate împreună. Apăsați-l din nou și din nou pentru a face gresie din nisip.
 10. Decideți dacă aveți mai degrabă modelul cărămizii brute sau modelul de graniță pătrată.
  10
  Decideți dacă aveți mai degrabă modelul cărămizii brute sau modelul de graniță pătrată. Arta pătratul din gresie sau păstrați-l în formă de cărămidă.
 11. Folosind gresia, construiți niște pereți în jurul lotului ales anterior.
  11
  Folosind gresia, construiți niște pereți în jurul lotului ales anterior. Aceasta este noua ta casă. Nu fi lacomi! Stați departe de a face un acoperiș și asigurați-vă că înălțimea pereților dvs. sunt 2 ~ 3 blocuri.
 12. Du-te la mesele tale.
  12
  Du-te la mesele tale. Derulați în jos până când vedeți ușa. Faceți una sau două, în funcție de tipul de ușă unică sau dublă.
 13. Dacă nu ați golit mai mult spațiu pentru ușile voastre mai devreme, tăiați două (sau patru, dacă planificați pe o ușă dublă) blocați și plasați-vă ușile noi în spațiu.
  13
  Dacă nu ați golit mai mult spațiu pentru ușile voastre mai devreme, tăiați două (sau patru, dacă planificați pe o ușă dublă) blocați și plasați-vă ușile noi în spațiu. Faceți acest lucru selectând ușa din inventar și atingând blocul pe care ușa dvs. se află pe partea de sus.
 14. Cu restul de 3 lemne ai plecat mai devreme, atingi cuptorul tău și arzi lemnul.
  14
  Cu restul de 3 lemne ai plecat mai devreme, atingi cuptorul tău și arzi lemnul. Apăsați pe cel de-al treilea pătrat, spre dreapta, odată ce devine negru. Acest lucru vă permite să colectați cărbune.
 15. Folosind masa ta de craft, poți să faci niște bastoane.
  15
  Folosind masa ta de craft, poți să faci niște bastoane. Acestea se găsesc în primul meniu spre mijloc. Apoi accesați meniul de instrumente și derulați în jos până când vedeți torța. Apăsați pe cea cu scris alb și artizandu-le.
 16. Dacă aveți blocuri de gresie rămase, acoperiți tavanul cu ele.
  16
  Dacă aveți blocuri de gresie rămase, acoperiți tavanul cu ele. Acum casa ta va fi întunecată. Apăsați lanternele de-a lungul pereților pentru a vă lumina casa.
 17. Utilizați o pickaxe pentru a tăia niște pietre.
  17
  Utilizați o pickaxe pentru a tăia niște pietre. De asemenea, tăiați niște lemn folosind orice.
 18. Cu lemnul tău, fă ​​câteva bastoane.
  18
  Cu lemnul tău, fă ​​câteva bastoane. Apoi, mergeți la meniul de instrumente din interiorul mesei dvs. de crafting și creați o sabie de piatră cu bastoane și piatră.
 19. Faceți două cufere cu scândurile din lemn pe care le-ați creat mai devreme.
  19
  Faceți două cufere cu scândurile din lemn pe care le-ați creat mai devreme. Așezați-le pe ambele părți laterale în interiorul casei. Veți avea acum un piept mare. Deschideți-l prin atingerea acestuia. Acest lucru dezvăluie multe pătrate în interiorul lui. Atingeți elementele din coloana inventarului pentru ao muta în interiorul pieptului. Stuff totul, cu excepția sabie și pickaxe în interiorul pieptului.
 20. Ținând sabia, lăsați-vă casa.
  20
  Ținând sabia, lăsați-vă casa. Găsiți niște oi (pot fi albe, negre, maro sau gri) și continuați să le atingeți, astfel încât să devină roșii. Ei se vor prăbuși și vor dezvălui lana. Strânge-le prin trecerea peste ele.
 21. Odată ce ai mai mult de trei lână, întoarce-te la tine acasă.
  21
  Odată ce ai mai mult de trei lână, întoarce-te la tine acasă. Scoateți scânduri de lemn din piept prin atingerea lor. Apoi, puneți un pat în interiorul mesei de craft.
 22. Plasați noul pat oriunde în casă.
  22
  Plasați noul pat oriunde în casă.
 23. Odată ce este noapte, atingeți pe piciorul patului.
  23
  Odată ce este noapte, atingeți pe piciorul patului. Asta vă pune în pat.
 24. Folosind modul în care ați omorât oile, ucideți mai multe animale agățate în jurul lumii.
  24
  Folosind modul în care ați omorât oile, ucideți mai multe animale agățate în jurul lumii. Vacile pot da carne de vită și de piele, porcii dau porc, iar puii dau pene și carne de pui.
 25. Du-te la cuptorul tău și pune carnea pe care ai câștigat-o pe pătratul de sus și orice scîndură din lemn sau lemn pe pătrat.
  25
  Du-te la cuptorul tău și pune carnea pe care ai câștigat-o pe pătratul de sus și orice scîndură din lemn sau lemn pe pătrat. Așteptați până când săgeata se umple, apoi apăsați pe cel de-al treilea pătrat și colectați carnea prăjită.
 26. Nu vă puteți mânca carnea atunci când sănătatea dumneavoastră este plină.
  26
  Nu vă puteți mânca carnea atunci când sănătatea dumneavoastră este plină. Purtați toată carnea pe care o aveți (trebuie să fie prăjită) și mâncați-o când pierdeți sănătatea (indicată de inimile din partea superioară a ecranului). Puteți mânca ținând-o în mijlocul aerului. Utilizați degetul pentru a ține un loc foarte îndepărtat sau chiar nori.
 27. Perfect!
  27
  Perfect! Acum puteți mânca mâncare dacă pierdeți energia și dormiți, astfel încât noaptea de monștrii nu vă poate face! (monștrii de noapte pot fi preveniți tot timpul, făcând dificultate la zero în opțiuni)!
 28. Acum, toate acestea sunt doar pentru PE
  28
  Acum, toate acestea sunt doar pentru PE Supraviețuirea versiunii complete. Dacă aveți Lite, PC Full sau X Box, nu avem nicio idee despre cum puteți face lucrurile enumerate mai sus, deci prea rău.
 29. Ai casa ta, ai mâncare, dormi.
  29
  Ai casa ta, ai mâncare, dormi. Încercați să creați noi obiective pentru dvs., cum ar fi