Cum să cunoști cele mai bune site-uri din Australia

Mulți oameni ar dori să viziteze Australia, dar știu puțin despre țară. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta planurile.

Paşi

 1. Înțelegeți dimensiunea Austriei.
  1
  Înțelegeți dimensiunea Austriei. Țara Australiei este comparabilă cu SUA, între Oceanul Atlantic, Pacific, paralela 54 și Rio Grande. Europa se va potrivi cu ușurință în Australia cu restul camerei. Înțelegerea Australia ca țară vă va ajuta să navigați în jurul acesteia.
 2. Fiți pregătit să călătoriți pe distanțe lungi între atracțiile importante.
  2
  Fiți pregătit să călătoriți pe distanțe lungi între atracțiile importante. Capitala statului Queensland, Brisbane, este mai mult de 1600 km (1000 mile) de Cairns, centrul popular turistic din același stat. Distanța dintre Sydney și Perth este similară cu cea dintre Washington și San Francisco.
 3. Nu vă așteptați ca firmele australiene să accepte moneda locală.
  3
  Nu vă așteptați ca firmele australiene să accepte moneda locală. Nu pot folosi euro, dolari americani sau canadieni. Visa sau MasterCard va fi acceptată în toate orașele importante. American Express este, de asemenea, acceptat în marile orașe în cele mai multe destinații, dar discurile Discover și Diner's Club nu sunt acceptate în multe destinații sau atracții.
 4. Simte-te in siguranta.
  4
  Simte-te in siguranta. Rata crimei australiene este printre cele mai scăzute din lume.
 5. Nu vă așteptați ca aparatele mici cum ar fi uscătoarele de păr și rasitoarele să funcționeze.
  5
  Nu vă așteptați ca aparatele mici cum ar fi uscătoarele de păr și rasitoarele să funcționeze. Australia (și Noua Zeelandă) utilizează putere de 240Volt 50Hz și dopuri cu două sau trei pini cu pinii înclinate care pot fi puse într-un singur mod. Elementele de 220Volt și cu două tensiuni - încărcătoare de baterii, calculatoare, telefoane mobile - vor funcționa cu adaptoare. Cele mai multe moteluri și hoteluri din Australia oferă uscătoare de păr prin cablu și au adaptoare pentru folosirea oaspeților.
 6. Asteptati ca radioul portabil sa functioneze atat pe benzile AM ​​cat si pe FM.
  6
  Asteptati ca radioul portabil sa functioneze atat pe benzile AM ​​cat si pe FM.
 7. Nu vă așteptați ca telefonul dvs. mobil să funcționeze dacă nu este o unitate triplă.
  7
  Nu vă așteptați ca telefonul dvs. mobil să funcționeze dacă nu este o unitate triplă. Obțineți o cartelă SIM preplătită atunci când ajungeți în Australia și ar trebui să funcționeze.
 8. Amintiți-vă că conduceți australian pe partea stângă a drumului.
  8
  Amintiți-vă că conduceți australian pe partea stângă a drumului. Când traversați drumurile, asigurați-vă că priviți drept, la stânga, la dreapta.
 9. Beți apa.
  9
  Beți apa. Orașul australian de apă este sigur să bea.
 10. Fiți atenți la animalele mai mari.
  10
  Fiți atenți la animalele mai mari. Kangaroanii de sex masculin pot fi agresivi, la fel ca și cassowary-ul, o pasăre mare, fără zbor, cu creastă. Un dingo poate arata ca un caine prietenos, dar este un animal periculos. În unele zone, porcii sălbatici pot fi, de asemenea, o problemă. Crocodilii cu apă sărată sunt în cea mai mare parte la nord de Tropicul Capricornului, așa că fii atent la malurile râurilor, în special în apropierea rampelor de lansare a navelor, unde pescarii uneori fac resturi. Cel mai bine este să nu mergeți în apropierea coastelor, cu excepția cazului în care un local sigur vă asigură că zona este în siguranță. Dacă nu molestați șerpi, ei nu vă vor deranja, dar în țara ierburilor pantofii buni și blugi pot preveni accidentele.
 11. Înotați între steagurile de pe plajă.
  11
  Înotați între steagurile de pe plajă. Gardienii de salvare patrulează plajele în fiecare zi pentru curenți puternici și pentru steaguri erecte pentru a arăta zonele cele mai sigure. Ziua "Stinger" (meduze veninoase) este din noiembrie până în martie în apele oceanelor din jumătatea de nord a Australiei. În timpul acestei perioade, în timp ce vă plimbați numai în zone aprobate sau numai cu un costum de stingere.
 12. Utilizați protecție solară, tricou și pălărie pentru a evita arsurile dureroase și uneori debilitante.
  12
  Utilizați protecție solară, tricou și pălărie pentru a evita arsurile dureroase și uneori debilitante.
 13. Conduceți pe strada principală a orașelor mici pe călătorii pe autostradă atunci când căutați o masă.
  13
  Conduceți pe strada principală a orașelor mici pe călătorii pe autostradă atunci când căutați o masă. Mâncarea de pe o stradă principală cafenea este de obicei mai bună decât la o stație de benzină / benzină.
 14. Canberra are muzee fantastice!
  14
  Canberra are muzee fantastice! Memorialul de război australian și muzeul atașat sunt printre cele mai bune din lume. Admiterea este gratuită, dar o monedă sau două sunt acceptate. Casa Parlamentului din 1988 este deschisă vizitatorilor, care au excursii ghidate. Controalele de securitate sunt similare cu cele din aeroport. Muzeul Național al Australiei este gratuit, cu excepția unor expoziții speciale într-o galerie laterală. Galeria de artă are lucrări ale unor artiști din toate timpurile.
 15. Schi la statiunile din regiunea de sud a Canberrei, în iunie - august.
  15
  Schi la statiunile din regiunea de sud a Canberrei, în iunie - august. Există teleschiuri și cabluri pe multe dintre trasee.
 16. Muzeul Sud Australian din Adelaide are cea mai mare expunere a culturii aborigene - inclusiv clipuri video, fotografii și artefacte - din lume.
  16
  Muzeul Sud Australian din Adelaide are cea mai mare expunere a culturii aborigene - inclusiv clipuri video, fotografii și artefacte - din lume.
 17. Scufundări de-a lungul coastei de la sud de Sydney, în Great Barrier Reef și în largul coastei Tasmaniei.
  17
  Scufundări de-a lungul coastei de la sud de Sydney, în Great Barrier Reef și în largul coastei Tasmaniei. Epavele de nave se găsesc prin scufundări în Darwin și Townsville (la sud de Cairns).
 18. Zburați în baloane cu aer cald.
  18
  Zburați în baloane cu aer cald. Alegerile includ Canowindra, la sud-vest de Sydney, Melbourne, Cairns și în jurul Alice Springs.
 19. Inspectați istoria autovehiculelor la Muzeul Național al Autovehiculelor din Birdwood, o comună situată la nord-vest de Adelaide.
  19
  Inspectați istoria autovehiculelor la Muzeul Național al Autovehiculelor din Birdwood, o comună situată la nord-vest de Adelaide.
 20. Exemplu de vinuri fine la râul Margaret din Australia de Vest, Valea Yarra lângă Melbourne, Valea Hunterului din New South Wales, la nord de Sydney și Valea Barossa și Clare din Australia de Sud.
  20
  Exemplu de vinuri fine la râul Margaret din Australia de Vest, Valea Yarra lângă Melbourne, Valea Hunterului din New South Wales, la nord de Sydney și Valea Barossa și Clare din Australia de Sud. Există, de asemenea, multe vinării mici, împrăștiate în toată Australia.
 21. Salutați păstăi de delfini prietenoși la Monkey Mia din Australia de Vest și Tangalooma, în largul coastei de lângă Brisbane.
  21
  Salutați păstăi de delfini prietenoși la Monkey Mia din Australia de Vest și Tangalooma, în largul coastei de lângă Brisbane.
 22. Inotati cu leii de mare - sau scufundati cu rechinii - de la Port Lincoln pe Peninsula Eyre din Australia de Sud.
  22
  Inotati cu leii de mare - sau scufundati cu rechinii - de la Port Lincoln pe Peninsula Eyre din Australia de Sud.
 23. Verificați-vă cu rechinii - dacă nu aveți timp să mergeți la Peninsula Eyre - la acvariul din Sydney.
  23
  Verificați-vă cu rechinii - dacă nu aveți timp să mergeți la Peninsula Eyre - la acvariul din Sydney.
 24. Obțineți asigurarea de sănătate a călătorilor înainte de a pleca de acasă pentru a vă acoperi în călătoria voastră.
  24
  Obțineți asigurarea de sănătate a călătorilor înainte de a pleca de acasă pentru a vă acoperi în călătoria voastră. Stațiile de spitalizare pot fi costisitoare și majoritatea nu vor accepta planuri medicale din alte țări.
 25. Fii amețit de Uluru, cel mai mare monolit expus la nivel mondial.
  25
  Fii amețit de Uluru, cel mai mare monolit expus la nivel mondial.
 26. Surf Oceanul de Sud la Bells Beach, la sud-vest de Melbourne.
  26
  Surf Oceanul de Sud la Bells Beach, la sud-vest de Melbourne. Costumele umede sunt recomandate.
 27. Călătoriți pe Marele Drum Oceanic de-a lungul coastei de sud a Victoriei, pentru priveliști minunate ale coastei și ale satelor mici fermecătoare.
  27
  Călătoriți pe Marele Drum Oceanic de-a lungul coastei de sud a Victoriei, pentru priveliști minunate ale coastei și ale satelor mici fermecătoare.