Cum să flirtezi cu băieții fără să fii evident

Flirtul este cu adevărat o formă de artă. Când este făcută corect, poate comanda atenția unui băiat făcându-vă să pari fermecător, încrezător și răcoros. Cel mai important truc al flirturilor este însă să o faci fără a fi evident. Prin flirturi subtile, vă puteți atrage băieți în timp ce faceți să pară fără efort.

Cap 1
Obținerea atenției sale

 1. Vorbește cu el în mod regulat.
  1
  Vorbește cu el în mod regulat. Dacă te uiți destul de departe, poți să-i atragi puțin atenția, dar trebuie să începi să discuți cu el dacă vrei să-i ții atenția. Nu-l bombești cu o vorbă fără sens de fiecare dată când îl vezi pe hol, dar încearcă să începi o conversație casuală când vezi că e singur și nu e ocupat. Cel puțin, încercați să spuneți "Hai" și întrebați-i cum merge ziua în fiecare zi. Pe măsură ce se va familiariza cu tine, este mai probabil să înceapă să vă placă. [1] Nu numai că vă va aminti și vă va cunoaște, el va crede cu siguranță că sunteți o persoană bună și socială care să vă salute în fiecare zi.
 2. Întreabă-i întrebări.
  2
  Întreabă-i întrebări. Aceasta este o tehnică simplă de flirte care este cu siguranță insuficient utilizată. Gândiți-vă la modul în care vă simțiți deosebit când cineva vă pune întrebări specifice despre viața voastră. Ea arată că ei acorde atenție și că ei au grijă de ce se întâmplă cu tine. Asigurați-vă că vă place să vă simțiți deosebit! Întrebați-i întrebări despre cursurile sale, despre activitățile sale extrașcolare sau despre orice altceva despre care știi că este interesat. [2] Aceasta este o tehnică extrem de subtilă. Cu toate acestea, cu siguranta il va face sa se simta bine sa stiu ca esti fascinat in ceea ce are de spus.
 3. Atingeți-l.
  3
  Atingeți-l. Acest lucru nu înseamnă toate mișcările evidente la atingere, cum ar fi îmbrățișările și sărutările. În schimb, periați-l cu brațul în timp ce vorbiți cu el. Să-i pasi în spate sau bicep atunci când ești adânc în conversație. Acționați nonșalant, ca și cum l-ați atins fără să-l realizați. Nimeni altcineva nu va observa aceste mișcări subtile, dar cu siguranță nu le va lipsi. [3]

Cap 2
Lui fermecător

 1. Zâmbiți la el.
  1
  Zâmbiți la el. Gândiți-vă la oamenii cărora doriți să vă petreceți timpul cu ei ... sunt oameni care se încruntă constant pe fața lor? Probabil ca nu! Oamenii sunt atrasi de alții care par pozitivi, fericiți, distractivi și optimizați. Chiar dacă nu vă simțiți bine, încercați să purtați un zâmbet atunci când vă aflați în jurul valorii de zdrobire, și bliț-o felul lui ori de câte ori ai șansa. [4]
 2. Dă-i complimente.
  2
  Dă-i complimente. Nu trebuie să-i spui că buzele lui sunt pline de bucurie și că ochii lui te fac să te topizi - o poți păstra subtil. Aruncă-i complimentele ocazionale odată o dată. Spune-i că îți plac noile sale pantofi, că noua lui tunsoare arată grozav sau că a făcut o treabă frumoasă într-un proiect de clasă. Niciunul dintre aceste complimente nu este romantic, dar îl vor lăsa să știe că observați și admirați lucrurile despre el. [5]
 3. Fii bun cu toți prietenii lui.
  3
  Fii bun cu toți prietenii lui. Dacă îi oferiți complimente și zâmbete dulci, dar acționați nepoliticos sau dezinteresat în prietenii săi, el vă poate considera nesimțitor și fals. În schimb, fii bun cu toată lumea, mai ales cu oamenii pe care îi pasă. Rețineți că nu veți fi niciodată criticat pentru îngrijirea dvs., dar puteți arăta ca un brat dacă sunteți doar drăguț cu zdrobirea voastră. Acest lucru este la fel de subtil ca puteți obține atunci când vine vorba de flirt. Fiind bun cu prietenii săi, îi arătați că-i pasă de oamenii cărora le pasă. Acest lucru este important, de asemenea, pentru că, dacă prietenii lui nu te displace, va fi mai puțin probabil să aibă o relație cu tine.
 4. Găsiți interese comune.
  4
  Găsiți interese comune. Încercați să observați ceea ce pare a fi interesat, observând lucruri cum ar fi tricourile, imaginile pe care le închide în dulapul lui și ceea ce vorbește cu prietenii lui. Chiar dacă singurul dvs. interes comun este o emisiune de televiziune, întrebați-l dacă a prins ultimul episod sau dacă ați menționat recent că ați avut un maraton frumos de vizionare a chefurilor. Ori de câte ori te poți conecta cu el printr-un hobby similar sau un interes comun, te descurci bine [6]. Dacă e pasionat de ceva despre care nu știi nimic, poți să folosești acest lucru și în avantajul tău. De exemplu, dacă îl iubește pe baseball, întreabă-l dacă dorește să vizioneze un joc cu tine, astfel încât să vă poată arăta despre ce este vorba.

Cap 3
Amintirea lucrurilor mici

 1. Faceți un contact vizual cu el.
  1
  Faceți un contact vizual cu el. Chiar dacă sunteți timizi, încercați din greu să vă uitați în ochii lui în timp ce vorbiți cu el. Acest lucru va arăta că sunteți angajat și ascultând cu adevărat ceea ce are de spus. Ascultarea lui și demonstrarea faptului că sunteți interesat este o modalitate ușoară de a flirta fără a fi extrem de evidentă.
 2. Adu-ți aminte ce ți-a spus.
  2
  Adu-ți aminte ce ți-a spus. Dacă îți spune că se va duce la jocul de fotbal al sorei după școală, întreabă-l dacă a câștigat a doua zi. Dacă menționează un test pe care-l face nervos, întreabă-l cum a mers. Acestea sunt modalități mici de a-i arăta că nu numai că ascultați, ci că aveți grijă să continuați cu el despre el. Aceasta este o metodă dulce și ușoară de a flirta cu dragul tău. [8]
 3. Oglinda limbajul corpului.
  3
  Oglinda limbajul corpului. Cu alte cuvinte, observați limbajul corpului și expresiile faciale și le imită. Acest lucru sa dovedit a face ca oamenii să se simtă confortabil și chiar să se simtă mai prietenoși față de dvs. Ar putea părea un pic nenatural la început, îl va face să se încălzească rapid la voi și o conversație flirtativă va curge mai ușor. Dacă se sprijinește de dulapul său, se sprijină pe unul lângă el în timp ce vorbiți . Dacă zâmbește, zâmbiți înapoi.