Cum să citește wikipedia în format apa

O lucrare de cercetare necesită surse. Pentru a scrie bine, trebuie să citiți cărți, articole și alte surse de la cercetători și profesioniști. Când utilizați informații dintr-una din aceste surse, acordați credit persoanei originale, așa cum a fost prima ei idee. O sursă pe care ați putea fi tentată să o utilizați este Wikipedia. Chiar dacă Wikipedia nu este scrisă de o singură persoană, trebuie să acordați credit sursei.

Cap 1
Citând wikipedia într-o bibliografie

 1. Începeți cu titlul articolului.
  1
  Începeți cu titlul articolului. Capitalizați titlul. Începeți cu titlul deoarece articolul nu are un autor de utilizat la începutul înregistrării. De exemplu: "Kumquat"
 2. Includeți termenul "n.d".
  2
  Includeți termenul "n.d". "N.d." înseamnă "nici o dată", care este folosită aici pentru că paginile Wiki nu conțin o singură dată de creație. De exemplu: "Kumquat. (Nd) € Â
 3. Utilizați data de recuperare după perioada.
  3
  Utilizați data de recuperare după perioada. Aveți nevoie de data de preluare deoarece informațiile de pe Wikipedia se modifică în timp. De exemplu: "Kumquat. (Nd). Recuperat 26 septembrie 2014 "
 4. Statul unde ați găsit informațiile.
  4
  Statul unde ați găsit informațiile. În acest caz, ați găsit informațiile de pe Wikipedia. De exemplu: "Kumquat. (Nd). Recuperat 26 septembrie 2014 de la Wikipedia: â €
 5. În cele din urmă, adăugați adresa URL pentru articolul pe care îl citezi.
  5
  În cele din urmă, adăugați adresa URL pentru articolul pe care îl citezi. Aceasta poate fi copiată și inserată din bara de adrese. De exemplu: "Kumquat. (Nd). Recuperat 26 septembrie 2014 de la Wikipedia: https:
  en.wikipedia.org/wiki/kumquatâ</s>

Cap 2
Citând wikipedia într-o citare în text

 1. Deschideți o paranteză.
  1
  Deschideți o paranteză. Plasați o paranteză deschisă înainte de perioada de la sfârșitul propoziției pe care o citezi. De exemplu: "fructele Kumquat seamănă cu portocalele mici (
 2. Utilizați o scurtă formă a titlului în locul numelui autorului.
  2
  Utilizați o scurtă formă a titlului în locul numelui autorului. În acest caz, "Kumquat" este scurtat suficient. Utilizați o virgulă între titlu și dată. De exemplu: "fructele Kumquat arata asemanatoare cu portocalele mici (â € ~Kumquat, â € ™."
 3. Includeți termenul "n.d".
  3
  Includeți termenul "n.d". "Pentru că nu există dată, folosiți și" aici ". De exemplu: "fructele Kumquat arata asemanatoare cu portocalele mici (â € ~Kumquat, â € ™ ndâ €
 4. Introduceți numărul paragrafului.
  4
  Introduceți numărul paragrafului. Va trebui să utilizați un număr de paragraf în locul numărului paginii, deoarece este o sursă online. De exemplu: "Fructele cumcule arată asemănătoare cu portocalele mici (" Kumquat ", paragraful 1)." Închideți paranteza și încheiați cu o perioadă.