Cum să aplică machiajul avril lavigne

Toată lumea iubește machiajul lui Avril Lavigne în zilele noastre. Ce nu este de iubit? Acest articol vă va spune cum să obțineți aspectul machiajului Avril Lavigne.

Paşi

 1. Obțineți nuanța potrivită a fundației pentru tonul pielii.
  1
  Obțineți nuanța potrivită a fundației pentru tonul pielii. Asigurați-vă că o puneți în mod uniform. Pielea lui Avril este perfectă. Dacă aveți nevoie, reaplicați-l pe parcursul zilei. Cu toate acestea, asigurați-vă că arată natural și nu în afara locului pe fața ta!
 2. Luați ochiul furios al lui Avril.
  2
  Luați ochiul furios al lui Avril. Începeți cu eyeliner. Puneți o linie groasă pe capacul superior și un mediu gros pe capacul inferior. Aplicați fardul de gri pe pleoape și puneți negru pe pleoapele exterioare. Asigurați-vă că ați amestecat. Puteți, de asemenea, pune o umbră de ochi strălucitor - uneori, Avril face asta pentru concertele ei.
 3. Puneți niște rimel, dar nu lăsați-o să se clatine.
  3
  Puneți niște rimel, dar nu lăsați-o să se clatine. Asigurați-vă că genunchii vă ajung destul de mult, dar nu prea mult!
 4. Puneți pe roșu extrem de lumină roz.
  4
  Puneți pe roșu extrem de lumină roz. Avril nu face prea mult.
 5. Avril vrea ca oamenii să se concentreze mai mult asupra ochilor ei, așa că își menține buzele într-o culoare mai naturală.
  5
  Avril vrea ca oamenii să se concentreze mai mult asupra ochilor ei, așa că își menține buzele într-o culoare mai naturală. Încercați să obțineți niște gură de buze clar sau ruj nud.
 6. Terminat.
  6
  Terminat.