Cum să sărbătorim ziua pavilionului

Sărbătorirea Zilei Flag pe 14 iunie a fost o tradiție lungă și onorabilă pentru majoritatea cetățenilor Statelor Unite. Președintele Woodrow Wilson a emis o proclamație prezidențială în 1916, oferind recunoașterea națională pentru "Vechea Glorie". Recunoașterea steagului american este un eveniment de o săptămână care culminează cu Ziua Flagului pe 14 iunie (care, pentru membrii Armatei Statelor Unite și veteranii săi, servește și ca ziua de naștere a Armatei).

Paşi

 1. Afișează steagul american pe data de 14 iunie.
  1
  Afișează steagul american pe data de 14 iunie. Urmați eticheta corespunzătoare a pavilionului când afișați steagul.
 2. Participați la orice ceremonie de Ziua Flagului, dacă există, în zona dvs.
  2
  Participați la orice ceremonie de Ziua Flagului, dacă există, în zona dvs. Ziua Flagului are cele mai puține "tradiții" atunci când vine vorba de sărbătorile de sărbători americane. Simțiți-vă liber să onorați steagul american într-o manieră patriotică care se simte confortabilă pentru dumneavoastră.
 3. Planificați planurile de lecție
  3
  Planificați planurile de lecție [1] onorând Ziua Flagului.
 4. Planificați o petrecere.
  4
  Planificați o petrecere. Afișați steagul american într-o locație proeminentă. Faceți un tort de pavilion american.
 5. Planificați un grătar și invitați vecinii.
  5
  Planificați un grătar și invitați vecinii.
 6. Începe un concurs patriotic.
  6
  Începe un concurs patriotic.
 7. Participă la o ceremonie de ardere a pavilionului.
  7
  Participă la o ceremonie de ardere a pavilionului. Cele mai multe trupe Boy Scout sau alte organizații comunitare desfășoară o ceremonie de ardere a pavilionului.
 8. Din 14 iunie, de asemenea, servește ca aniversare a înființării Armatei Statelor Unite, asigurați-vă că, în apropierea unei baze sau instalații a armatei, să participați la festivitățile pentru cele 2 evenimente, inclusiv bilele de aniversare.
  8
  Din 14 iunie, de asemenea, servește ca aniversare a înființării Armatei Statelor Unite, asigurați-vă că, în apropierea unei baze sau instalații a armatei, să participați la festivitățile pentru cele 2 evenimente, inclusiv bilele de aniversare. 14 iunie marchează ziua în 1775, când cel de-al doilea Congres Continental a declarat fundația oficială a Armatei continentale, verificați site-urile Departamentului Apărării și ale armatei americane pentru mai multe informații despre evenimentele locale care marchează ziua.