Cum să a copia și lipi în cuvântul Microsoft

Copierea și lipirea textelor în Microsoft Word este foarte importantă pentru că vă economisește mult timp și energie atunci când duplicați cuvinte de mai multe ori. Puteți să selectați și să copiați un cuvânt sau un grup de cuvinte și apoi să îl duplicați adăugând cuvântul (ele) oriunde doriți în documentul dvs.

Cap 1
Deschiderea unui document microsoft word

 1. Lansați Microsoft Word.
  1
  Lansați Microsoft Word. Pictograma Microsoft Word trebuie găsită pe desktop; doar faceți dublu clic pe el pentru a lansa programul. Dacă nu este pe desktop, găsiți în fișierele programului și dați clic pe programul pentru lansare.
 2. Deschideți un document Word.
  2
  Deschideți un document Word. Faceți acest lucru făcând clic pe "File" în colțul din stânga sus al ecranului și selectând "Deschidere". Va apărea o fereastră de explorator unde puteți naviga în dosare până când găsiți documentul Word pe care doriți să-l deschideți. După ce ați găsit documentul, faceți clic pe acesta pentru a selecta, apoi dați clic pe "Deschideți" în partea din dreapta jos a ferestrei.

Cap 2
Copierea și lipirea

 1. Găsiți textul pe care doriți să îl copiați.
  1
  Găsiți textul pe care doriți să îl copiați. Derulați prin document până când găsiți textul pe care doriți să îl copiați.
 2. Evidențiați textul.
  2
  Evidențiați textul. Puteți evidenția un text făcând clic stânga, apoi trasând indicatorul mouse-ului peste textul pe care doriți să-l copiați.
 3. Copiați cuvântul (termenele).
  3
  Copiați cuvântul (termenele). După evidențiere, dați clic dreapta și apoi alegeți opțiunea "Copiați" din opțiunile care apar. Alternativ, puteți apăsa Ctrl + C pe tastatură sau faceți clic pe butonul "Copiați" din Microsoft Word, care se află în partea stângă sus a fila Acasă, după evidențierea textelor.
 4. Lipiți cuvântul (le).
  4
  Lipiți cuvântul (le). Accesați partea din documentul în care doriți să plasați textul pe care l-ați copiat și apoi faceți clic pe acesta. Faceți clic dreapta și alegeți "Paste" din opțiunile care apar. Ca o comandă rapidă, puteți de asemenea să apăsați pe tastatura Ctrl + V sau să faceți clic pe butonul "Pasare" din fila Pagina principală din partea stângă sus a ecranului.