Cum să fii pregatit pentru prima zi de scoala (fete)

A deveni nervos în prima zi a școlii? Citește mai departe!

Paşi

 1. În primul rând, aflați ce va fi transportul la școală.
  1
  În primul rând, aflați ce va fi transportul la școală. Voi conduceți? Părinții tăi te vor conduce? Vei lua autobuzul? Voi mergeți / mergeți cu bicicleta? Încercați să aflați acest lucru cel puțin cu câteva săptămâni înainte de a începe școala. Dacă te duci la o nouă școală, dă-ți drumul pe care îl vei lua.
 2. Găsiți lista de aprovizionare școlară și mergeți la cumpărături pentru materiale școlare.
  2
  Găsiți lista de aprovizionare școlară și mergeți la cumpărături pentru materiale școlare. (Snag cateva prieteni de-a lungul si transforma-o intr-un back-to-School-Shopping-Spree)
 3. Cu o saptamana inainte de inceperea scolii, incepeti sa mergeti la culcare / sa va treziti la timpul pe care il veti face.
  3
  Cu o saptamana inainte de inceperea scolii, incepeti sa mergeti la culcare / sa va treziti la timpul pe care il veti face. Nu vrei să te trezești la ora 11:30 în prima zi, nu?
 4. După ce vă întoarceți la școala de cumpărături, dați seama ce veți purta în prima zi.
  4
  După ce vă întoarceți la școala de cumpărături, dați seama ce veți purta în prima zi. O idee grozavă este să obțineți cărți de note și să atrageți haine pe ele, astfel încât să nu fiți blocați niciodată încercând să găsiți ceva de purtat.
 5. Ziua / noaptea înainte de școală, împachetați rucsacul, punga și puneți tot ce aveți nevoie de dimineață.
  5
  Ziua / noaptea înainte de școală, împachetați rucsacul, punga și puneți tot ce aveți nevoie de dimineață. Faceți un duș cu o noapte înainte pentru a economisi timp dimineața. Spălați-vă părul, bărbieritul, tot ce trebuie să faceți. Ia un somn bun!
 6. În prima zi a școlii, încercați să vă treziți cu 2 ore înainte de a pleca de fapt.
  6
  În prima zi a școlii, încercați să vă treziți cu 2 ore înainte de a pleca de fapt. Dacă nu ați făcut dușul cu o noapte înainte, ar fi mai bine un duș de viteză. Aplicați deodorant și puneți hainele pe care le-ați planificat. Puneți machiajul. Fa-ti parul. Mănâncă un mic dejun bun! Aceasta este probabil cea mai importantă. Periați dinții, verificați îmbrăcămintea / părul / machiajul, luați lucrurile, puneți pantofii și mergeți!
 7. Mult noroc în prima zi!
  7
  Mult noroc în prima zi!