Cum să creează o carte de vizită mobilă folosind txtcard.net

Cardurile de afaceri mobile sau cărțile de vizită SMS au multe avantaje față de cardurile fizice tradiționale. Ele sunt rapid și ușor de creat, promovate și distribuite. Cardurile de vizită SMS sunt, de asemenea, ecologice și majoritatea serviciilor le oferă gratuit. Pentru acest tutorial vom folosi txtcard.net/

Paşi

 1. Înscrieți-vă pentru un cont.
  1
  Înscrieți-vă pentru un cont. Acest lucru durează aproximativ două minute și este complet gratuit. Nu este necesar nici un card de credit. În timpul înscrierii în cont, va trebui să alegeți un cuvânt cheie. Acesta este unul dintre pașii cei mai importanți. Asigurați-vă că alegeți un cuvânt cheie memorabil, deoarece acesta este ceea ce oamenii vor fi de text pentru a obține informațiile dvs.
 2. Modificați informațiile cardului.
  2
  Modificați informațiile cardului. Asigurați-vă că includeți toate informațiile relevante despre dvs. și despre afacerea dvs.
 3. Împărtăși cartea ta cu lumea.
  3
  Împărtăși cartea ta cu lumea. Postați "Text <keyword> to 20575" (înlocuiți <keyword> cu cuvântul dvs. cheie) oriunde ar putea fi văzut potențialii clienți. Primele locuri pentru a posta aceste informații includ Facebook, Twitter, site-ul de afaceri, semnătura prin e-mail, cărțile de vizită fizică și articolele promoționale, pentru a numi câteva.