Cum să bată modul brut brutal în ciumă, inc.

Plague, Inc. poate fi un joc extrem de provocator - în special modul Black Plague! Cel mai mare dușman al tău este Cure, așa că vei petrece majoritatea jocului luptându-l în timp ce evoluează în mod șocant boala ta. Pentru a afla cum să cuceriți acest mod de joc provocator, consultați Pasul 1 de mai jos.

Paşi

 1. Alegeți modificările genetice corecte.
  1
  Alegeți modificările genetice corecte. Înainte de a începe jocul, veți avea capacitatea de a aplica modificări la boala de plecare. Aceste modificări vă vor ajuta să supraviețuiți bolii și vă va permite să vă luptați mai ușor cu Cure. Prin acest punct în joc, ar trebui să aveți acces la aproape toate opțiunile, permițându-vă să alegeți cele mai potrivite pentru Black Plague Brutal Mode. Gene ADN - comutator catalitic. Această genă vă oferă un ADN bonus de la spargerea bulelor de vindecare albastră, ceea ce este esențial pentru lupta împotriva Curei mai târziu. Gene de călătorie - Aquacyte sau suprimare. Aquacyte este foarte recomandat deoarece facilitează infectarea națiunilor din insule precum Groenlanda și Madagascar. Suprimarea este bună pentru a ajunge peste hotarele terestre închise. Evoluția genelor - Helix (opțional). Această gena vă va da ADN înapoi atunci când devii, dar nu ar trebui să devii în acest mod oricum. NU alegeți nicio genă care să facă boala mai ușor de vindecat. Gene de mutație - Genetică Mimică. Această gena face ca boala să fie mai greu de vindecat, ceea ce este esențial pentru acest mod. Gene de mediu - Extremofila. Acest lucru dă boala dvs. un impuls în toate tipurile de mediu.
 2. Începeți infecția în India.
  2
  Începeți infecția în India. Există o mulțime de dezbateri despre ce țară este cea mai bună pentru a începe, dar India pare să fie una dintre cele mai de succes locații de plecare, datorită dimensiunii populației, climatului cald și apropierii de China. Alte locații bune de plecare includ Egipt, Arabia Saudită, China și Africa Centrală.
 3. Evoluționați modurile de transmisie înainte de a evita simptomele.
  3
  Evoluționați modurile de transmisie înainte de a evita simptomele. Doriți ca virusul să se răspândească cât mai rapid și mai inofensiv posibil înainte de a începe să aprindeți căldura. Pentru aceasta, începeți colectarea ADN-ului. Când aveți suficiente pentru a începe modificarea bolii, concentrați-vă asupra următoarelor upgrade-uri, în această ordine: Rodent 1 Șeptel 1 Bird 1 Rodent 2 Șeptel 2 Bird 2 Zoonoză extremă - Este disponibil numai atunci când evoluați fiecare tip de transmisie până la 2 Care permite răspândirea rapidă a bolii între specii.
 4. Construiți rezistențe.
  4
  Construiți rezistențe. Odată ce transmisia a fost blocată, este timpul să acoperiți apărarea bolii. Concentrați-vă pe următoarele rezistențe, în această ordine: Cold 1 Rezistența la droguri 1 Rezistența la frig 2 rece 2
 5. Evoluționați unele simptome.
  5
  Evoluționați unele simptome. Acum, că boala dvs. se răspândește și se apără, puteți începe să îi cunoașteți prezența. Simptomele vor ajuta la răspândirea bolii și ar trebui să vedeți că numărul dvs. începe să crească. Odată ce simptomele încep să apară, lucrul la Cure va crește, astfel că ceasul începe să bată acum! Concentrați-vă mai întâi pe următoarele simptome: Plămânul pneumonic Tusea Leziunile cutanate - Există șanse mari ca acest lucru să se mute singur. Stresul edem pulmonar Pneumonie
 6. Așteptați ca progresul Cure să atingă 25%.
  6
  Așteptați ca progresul Cure să atingă 25%. Odată ce ați dezvoltat simptomele și boala se răspândește, nu mai aveți de făcut multe în acest moment, dar așteptați ca Cure să progreseze. Asigurați-vă că continuați să deschideți bulele de ADN astfel încât să fiți gata să faceți schimbări ale bolii după cum este necesar. Odată ce Cure atinge 25%, evoluează remanierea genetică 1 și rezistența la droguri 3.
 7. Așteptați ca progresul Cure să atingă 75%.
  7
  Așteptați ca progresul Cure să atingă 75%. În acest moment al jocului, vă concentrați doar pe lupta împotriva Cure. De fiecare dată când efectuați o remaniere genetică, progresul Cure are un impact. Odata ce Cure progresul atinge 75% prima data, evolueaza remanierea Hardened 1. Cand Cureul loveste 75% din nou, evolueaza Rehaulerul 2. In momentul in care leacul loveste 75% din nou, evolueaza Genetic Reshuffle 2. Cand vindecarea are 75% din nou, evoluează remanierea genetică 3. Asigurați-vă că păstrați adânc ADN-ul și bulele de vindecare.
 8. Evoluează la simptomele criminalului.
  8
  Evoluează la simptomele criminalului. Boala ta ar fi trebuit să infecteze aproape toată lumea de pe planetă în acest moment, astfel încât să te poți muta pentru a ucide. Petreceți-vă ADN-ul asupra celorlalte simptome în orice ordine pe care o alegeți. Cure ar trebui să fie în lipsa în acest moment mulțumită tuturor celor care mor, deci nu ar trebui să vă faceți griji pentru a lupta cu ea mai.
 9. Continua sa incerci.
  9
  Continua sa incerci. Există mult noroc întâmplător cu Plague Inc., și nici o strategie nu va funcționa de fiecare dată. Acestea fiind spuse, această strategie a fost cunoscută pentru a funcționa bine pentru jucătorii de la prima încercare de a face mai multe încercări la rând. Țineți-vă la el, și curând veți cuceri lumea cu ciuma voastră neagră! [1]