Cum să ai o rutină de frumusețe dimineața

Aceasta este o rutină pas cu pas, care ar trebui să dureze cel puțin 20-30 de minute din timpul tău, lăsând să te uiți frumos pentru școală sau de muncă!

Paşi

 1. Ridică-te înainte să fie gata.
  1
  Ridică-te înainte să fie gata. Împingeți-vă brațele, picioarele, gâtul și umerii.
 2. Du-te în duș și spălați-vă cu un gel de corp (de preferință parfumat).
  2
  Du-te în duș și spălați-vă cu un gel de corp (de preferință parfumat). Continuați cu exfolierea și bărbierirea dacă este necesar. Se rade aproape de capătul dușului, astfel încât părul are șansa să se înmoaie (va ajuta la arderea aparatului de ras și la bărbierit în general).
 3. Spălați-vă părul cu un șampon bun potrivit părului.
  3
  Spălați-vă părul cu un șampon bun potrivit părului. Încercați să utilizați produse pe bază de produse naturale și fără sulf, cum ar fi Shea Moisture sau OGX. Apoi utilizați balsam. Încercați să lăsați aparatul de aer condiționat timp de 2 minute.
 4. Când ieșiți din duș, aplicați loțiune de corp.
  4
  Când ieșiți din duș, aplicați loțiune de corp. De asemenea, aplicați deodorant și dați-i timp să se usuce înainte de a vă îmbrăca. Nu uitați să vă curățați și urechile.
 5. Ia un prosop.
  5
  Ia un prosop. Turnați bine, nu fierbeți, totuși, apă pe ea, apoi apăsați pe fața ta. Apoi spălați cu un produs de curățare fără ulei (Neutrogena, ieftin și eficient), apoi clătiți cu apă caldă. Apoi, luați 2 linguri de apă și 2 linguri de zahăr și amestecați. Apoi frecati pe fata. Acum puteți clăti cu apă rece.
 6. Verifică sprancenele tale.
  6
  Verifică sprancenele tale. Dacă au niște fire de păr care cresc din loc, scoateți-le.
 7. Acum e timpul să ne îmbrăcăm.
  7
  Acum e timpul să ne îmbrăcăm. Asigurați-vă că tinuta dvs. este totală și la modă! (Ar fi mai ușor să îți iei hainele cu o noapte înainte).
 8. Timp pentru machiaj.
  8
  Timp pentru machiaj. Pentru adolescenți, pentru a acoperi pete și sub cercuri, hidratant colorat cu SPF sau pudră, curcați genele și aplicați un strat de rimel clar sau negru și un luciu de buze pentru un aspect natural. Nu purtați fundație grea sau prea multă eyeliner sau fard de ochi și amintiți-vă să vă păstrați părul înapoi cu o bandă de cauciuc în timp ce faceți machiaj.
 9. Suflați-vă părul, apoi stilul.
  9
  Suflați-vă părul, apoi stilul. Buclele loose pentru părul lung, realizate cu un coaser de bună calitate, sunt potrivite pentru școală și, de asemenea, arată superb. Dacă aveți o zi proastă de păr, lăsați-o într-o coadă de cal și acoperiți rădăcinile grase cu o bandă de cap.
 10. După ce ați luat micul dejun, spălați bine dinții și atacați.
  10
  După ce ați luat micul dejun, spălați bine dinții și atacați. Dacă vă îngrijorați de respirația urâtă, utilizați apă de gură. Pungi de buzunar Listerine sunt excelente pentru odorizatoarele de miros pe drum.
 11. Spray un pic de parfum sau spray de corp.
  11
  Spray un pic de parfum sau spray de corp. Nu te satura cu ea altfel vei mirosi prea puternic.